Prémium

Lakást vennél? Akkor ezt ne hagyd ki idén ősszel (x)

Portfolio
Aki vett már valaha lakást, tudja, hogy ez általában nem megy egyszerűen. Nem áll meg a megfelelő ingatlan kiválasztásánál: egy olyan komplex folyamat, amelyben szükségünk van pénzügyi és jogi szakértelemre, műszaki tanácsadásra, arra, hogy pontosan ismerjük a hitelfelvétel folyamatát, vagy hogy választ kapjunk az intelligens otthonokkal kapcsolatos kérdésekre. Ezekben segít a LAKÁS 2017, szeptember utolsó hétvégéjén a Millenárison. A belépés ingyenes.
Ha egy számmal kellene jellemeznünk a magyar ingatlanpiac jelenlegi helyzetét, az minden bizonnyal a 100 lenne. Az idei évben ugyanis rekordgyorsasággal, átlagosan 100 nap alatt keltek el a társasházi (tégla) lakások Budapesten. Összehasonlításként: 2013-ban ez az átlagos értékesítési idő 150-170 nap volt. És még egy szám. A lakásépítési engedélyek száma is folyamatosan növekszik: míg 2015-ben csak 12,5 ezer, 2016-ban már több mint 30 ezer engedélyt adtak ki, az idei évben pedig csak az első három hónapban 9500-at!

Lakást vennél? Akkor ezt ne hagyd ki idén ősszel
Ez is jól mutatja, hogy az elmúlt években izgalmas fejlődésnek indult a magyar ingatlanpiac: folyamatosan épülnek az új társasházak, a kereslet és a kínálat látványosan felpörgött, a használt lakások piaca rég volt ennyire mozgalmas. Sok család kap kedvet vásárláshoz, felújításhoz (ezt a döntést segítik az adókedvezmények és a CSOK is), a fejlesztők folyamatosan jelentik be új projektjeiket, de a használt ingatlanok piaca sem tűnik unalmasnak.

A LAKÁS 2017 kiállítás és vásár keretein belül megrendezünk egy három részes Portfolio Klubot is, melynek témája természetesen a lakásvásárlás lesz: hol vegyünk, mit vegyünk, mire figyeljünk lakásvásárláskor? A belépés díjmentes, de regisztrációhoz kötött!

Épp ezért még több kiállítóval és megújult programkínálattal várja a látogatókat Magyarország első számú lakásvására, a Portfolio LAKÁS 2017 szeptember utolsó hétvégéjén a Millenárison.

Az őszi LAKÁS 2017-re, Magyarország legfontosabb lakáskiállítására a legnagyobb fejlesztők, mint a Cordia, a METRODOM, a BIF vagy az OTP Ingatlan legújabb projektjeiket hozzák el. Ilyen újdonság például a Harsánylejtő Kertváros, a Ha11er Projekt, a Chameleon Smart Home, vagy a Csillagkert Residence. Számos exkluzív projekt és építési telek is elérhető, és természetesen az ingatlanközvetítői piac vezető szereplői is ott lesznek teljes adatbázisukkal, vagyis rengeteg eladó lakásból lehet majd válogatni.

Lakást vennél? Akkor ezt ne hagyd ki idén ősszel
A LAKÁS 2017 olyan ingatlankiállítás és vásár, ahol minden a lakáskeresőkről és a lakáskeresőknek szól majd. A már konkrét szándékkal rendelkezők mellett azokat is várják a szervezők, akik a közeljövőben vagy középtávon gondolkodnak lakásvásárláson, lakáseladáson, lakáshasznosításon vagy éppen előnytelen hiteleik kiváltásán. A több ezer eladó lakás mellett a műszaki és esztétikai fejlesztésen gondolkodókat olyan cégek ajánlatai, akciói, tanácsadói várják, akik lakásfelújításban- és modernizálásban nyújtanak segítséget.

A rendezvény célja, hogy végig kísérjen a lakásvásárlás folyamatán: a látogatók egy helyen megtalálnak mindent, ami az ingatlanvásárláshoz, bérléshez szükséges lehet, legyen szó új vagy használt lakásról, befektetésről, bérlésről, felújításról, építésről vagy eladásról.

Lakást vennél? Akkor ezt ne hagyd ki idén ősszel
A szervezők a család minden tagjára gondoltak, a gyereksarok mellett például tesztvezetéssel lehetőség lesz kipróbálni a legújabb elektromos- és hibrid autókat is.

LAKÁS 2017
2017. SZEPTEMBER 29 - OKTÓBER 1.
MILLENÁRIS B épület, BUDAPEST


2017. szeptember 29. 12:00-től 19:00 óráig
2017. szeptember 30. 10:00-től 18:00 óráig
2017. október 1. 10:00-től 18:00 óráig

A belépés ingyenes!

(x)
Kasza Elliott-tal

Leggett & Platt Inc. - elemzés

Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen 19,08-at ér, azaz kicsit kevesebb mint három év alatt harmadolt az árfolyama. Mivel osztalék

Holdblog

Szabó Dávid: Érik a kriptó iparág

Mintha a korábbiaknál jóval kisebb hype mellett lenne alakulóban a kriptománia újabb köre. Milyen gátak szakadtak át az elmúlt időszakban, hol tart a szabályozás, hogyan... The post Szabó Dá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek