Prémium

Lassan hiánycikk lesz az 1-2 szobás kislakás a 9. kerületben (x)

Portfolio
Az egy-két szobás, 60 m2 alatti lakások a legnépszerűbbek az új 9. kerületi lakópark-építkezések adatai alapján. Ez abból is látszik, hogy a kerületben épülő lakóparkokban már csak néhány helyen érhetőek el ilyen paraméterekkel lakások.
A kerületben épülő egyik lakópark beruházója még a kivitelezés előtt új lakáselrendezéseket alakított ki azért, hogy a növekvő keresletre időben tudjon reagálni. Eteley Gábor, az Allure Residence Budapest értékesítési igazgatója szerint: "az elmúlt egy év tapasztalatai azt mutatják, hogy a kerületben nagyon sokan vásárolnak első otthonnak 1-2 szobás lakást, valamint nagyon sokan befektetési célból keresnek 30-50 m2-es lakásokat."

Lassan hiánycikk lesz az 1-2 szobás kislakás a 9. kerületben
Az Allure Residence Budapest 520 új, napfényes, otthonos lakást kínál egy sarokra a Duna-parttól, a Művészetek Palotájától (MÜPA) és a Nemzeti Színháztól. A lakóparkban 37-110 m2-es lakásokból választhatnak az otthonkeresők, akik kényelmét a mélygarázs, az új üzlethelyiségek, a zárt belső park és a tágas közösségi terek is szolgálják. A lakópark kiváló infrastruktúrájú környéken, a rohamosan fejlődő 9. kerületben épül, számtalan kulturális intézmény, üzlet, bevásárlóközpont és ideális sportolási helyszín szomszédságában. A közelben található a 2-es, 24-es, 51-es villamosok, valamint a 23-as, 54-es és 55-ös buszok megállója is. A belváros néhány perc alatt könnyedén elérhető autóval, tömegközlekedéssel, vagy akár gyalog.

Eteley Gábor szerint a kerületben a jó közlekedési lehetőségek, a fejlődő környék (FIABCI díjas lett tavaly Ferencváros), valamint az iskolák közelsége is növeli a kislakások iránti keresletet. A Lakás 2017 kiállításon az új kislakások mellett a második ütem értékesítését is elkezdték. Ezzel kapcsolatban kiemelte, hogy ebben az ütemben nemcsak 1-2 szobás lakásokat, hanem exkluzív 4-5 szobás, körpanorámás penthouse lakásokat is kínálnak, ami jelenleg egyedülálló a 9. kerületi lakáspiacon. Habár ezek különleges, és az átlagnál magasabb árú lakások, nagy az érdeklődés irántuk, hiszen egyediségükből, valamint abból fakadóan, hogy a környéken ritkaságnak számítanak, nemcsak családi otthonként, hanem befektetésként is kiváló lehetőséget kínálnak.

Lassan hiánycikk lesz az 1-2 szobás kislakás a 9. kerületben
A kerületben szabad újépítésű kislakásokat nagy választékban jelenleg az Allure Residence Budapest lakópark kínál, amelynek lakáslistája itt érhető el: allurebudapest.hu/hu/lakasok, további információt pedig az www.allurebudapest.hu vagy a Facebook.com/allurebudapest oldalon találhatnak az érdeklődők.

(x)
RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

Holdblog

Vége a luxusóra-őrületnek?

A Morgan Stanley és a LuxConsult közös, 2023-as kutatása alapján a címben feltett kérdésre a rövid válasz az, hogy közel sem. A 2022-es esztendőhöz képest... The post Vége a luxusóra-őrül

ChikansPlanet

Gyakoribbak lesznek a tornádók?

A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva figyelik, miképpen befolyásolja kialakulásukat a klímaváltozás. Itth

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul péntektől a benzin ára
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13