Prémium

Lejárt a forralt bor ideje (x)

Portfolio
Vége a kétes minőségű forralt boros karácsonyi vásároknak és a cipekedésnek - a prémium boros rendezvényeiről ismert Winelovers az ünnepek előtti kóstolás és vásárlás 21. századi generációját hozza el Budapestre. Indul a Pezsgő és Aszú kóstoló és vásár!
Jó alapanyagból készíthető jó forralt bor, de a borértők tudják, hogy az igazán fényes ünnepek itala nem ez. A karácsonyi asztalok és a fenyőfa alatti ajándékcsomagok, majd a szilveszter középpontjában ugyanis a tokaji aszúk és a hagyományos eljárással készült pezsgők állnak.

A tokaji aszú több száz éves készítési hagyománya napjainkban a világ legköltségesebb borkészítési eljárásának számít. Nem kevésbé értékes a hagyományos champagne-i pezsgőkészítési módszer, amelyet mára az egész világ irányadónak tekint. Idén e két legjelentősebb presztízst képviselő ital került a Winelovers ünnepi asztalára.

Lejárt a forralt bor ideje
A rendezvényszervező csapat nemcsak a hagyományokat szeretné feleleveníteni, hanem a borkedvelőket is megajándékozná, ezért egy új típusú rendezvénnyel lép elő decemberben. A Pezsgő és Aszú kóstoló és vásár is egyben. A hagyományos Winelovers Nagykóstolóktól (Bordói November, Tokaji Március, Kékfrankos Április, Pezsgő Június vagy Olaszrizling Október) eltérően itt jóval csendesebb, szűk körű eseményre lehet majd számítani az elmélyültebb kóstolás érdekében.

A Pezsgő és Aszún az érdeklődők a belépőjegyekért cserébe kuponokat kapnak, a kóstolótérben ezeket válthatják egy-egy kóstolóegységnyi aszúra vagy pezsgőre. A 8000 forintos belépőjegy 32 db 250 forintos kupon formájában 100%-ban lekóstolható. Számos tétel teszteléséhez elegendő lesz egyetlen kupon is, de igény esetén további kóstolóegységeket lehet majd vásárolni.

Lejárt a forralt bor ideje
A vásár azonban itt kezdődik: az érdeklődők a kóstolás alapján kiválasztott palackokat a helyszínen kedvező áron vásárolhatják meg. Ráadásul azok hazacipelésével sem kell bajlódniuk: elég egyszerűen leadni rendelésüket a regisztrációs pultnál, és a Winelovers vállalja, hogy december 21-ig az összes leadott megrendelést ingyenesen házhoz szállítja. A helyszínen készpénzes és kártyás fizetési lehetőség is lesz, továbbá utánvételre is lesz lehetőség.

A Pezsgő és Aszú rendezvényre mostanáig mintegy 11 különböző pincészet tokaji aszúit regisztrálták, kínálatukban akadnak igazi kuriózumok is. További 13 kiállító pedig különféle pezsgőket kóstoltat majd, köztük a magyarok mellett a Louis Roederer francia champagne-át vagy a Codorníú spanyol caváját. Akik ezeknél is különlegesebb italokra kíváncsiak, azok a portói erősített borokban és a tokaji borkülönlegességekben lelhetik örömüket, mint amilyen a késői szüret, a szamorodni vagy az eszencia.

Lejárt a forralt bor ideje
Pezsgő és Aszú kóstoló és vásár

Időpont: 2016. december 10. (szombat), 15.00-21.00
Helyszín: Corinthia Hotel Budapest, Erzsébet körút 43-49, Budapest, 1073
Honlap: pezsgoesaszu.hu
Facebook-esemény: www.facebook.com/events/1225008617574512/
Kiállítók folyamatosan bővülő listája: pezsgoesaszu.hu/kiallitok
Jegyvásárlás: pezsgoesaszu.hu/jegyek-jegyvasarlas

(x)
Holdblog

Szabó Dávid: Érik a kriptó iparág

Mintha a korábbiaknál jóval kisebb hype mellett lenne alakulóban a kriptománia újabb köre. Milyen gátak szakadtak át az elmúlt időszakban, hol tart a szabályozás, hogyan... The post Szabó Dá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek