Prémium

Már banki átutalással is vásárolhatunk utasbiztosítást a www.biztositas.hu -n. (x)

Portfolio
Sokak örömére mostantól már banki átutalással is kifizethető az utasbiztosítások díja a www.biztositas.hu-n, amely a Portfolio.hu biztosítás aloldaláról (http://www.portfolio.hu/biztositas/) is elérhető.

Ez praktikusan azt jelenti, hogy mostantól a biztosítás megkötése után bárki egyszerűen elutalhatja az utasbiztosítása díját akár az Interneten keresztül, - amennyiben rendelkezik elektronikus számlacsomaggal - akár telebankján keresztül vagy befáradhat a legközebb eső bármely bankfiókba, ahonnan szintén kezdeményezhető a díj átutalása.
Ezt követően az ügyfelek a utasbiztosítási kötvényeiket az általuk megadott e-mail címre a díj beérkezését követően azonnal megkapják.

Az eddig alkalmazott Interneten keresztüli díjfizetési mód (dombornyomású bankkártyával történő azonnali díjfizetés) természetesen továbbra is életben marad. Ez elsősorban azoknak kedvező, akik a kötés pillanatában szeretnék megkapni a biztosítási kötvényt, mert hamarosan (akár már másnap) indulnak külföldre.

A biztositas.hu portál utasbiztosítási szolgáltatásának nagy előnye, hogy mindenki kiválaszthatja az egész Magyarországon elérhető biztosítási palettáról a számára legkedvezőbb díjú és szolgáltatású utasbiztosításokat.

A www.biztositas.hu és a Portfolio.hu biztosítás rovata nemcsak az utasbiztosítás kiválasztásában nyújthat segítséget, hanem gépjármű, lakás, élet és balesetbiztosítás terén is.

(X)
Kiszámoló

A sávos vagy többkulcsos adózásról

Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből kettő nem érti, hogyan működik a többkulcsos, sávos adózás. \"Felháborító, hog

MNB Intézet

A kerékpározás árnyoldala

Ha valaki lopásra adja a fejét, akkor közgazdaságilag racionális döntés biciklikre specializálódni. A kerékpárok használata, terjesztése kevéssé szabályozott, illetve az iparág sem mozdul

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul péntektől a benzin ára
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13