Prémium

Megújult OTPdirekt szolgáltatás (x)

Portfolio
Személyre szabható felülettel, a kiadások és a bevételek tervezésére is alkalmas átutalási naptárral, chat-funkcióval és IP telefonhívással, a gyors ügyintézést segítő tranzakció-gyorsító gombokkal, illetve új grafikus tranzakció választó menüvel is kiegészült az április közepétől teljesen megújult OTPdirekt. A legnagyobb magyarországi hitelintézet azt várja, hogy ügyfelei az akár egy-két kattintással elérhető funkcióknak köszönhetően aktívabban használják a felületet bankügyeik intézésére.


Megújult OTPdirekt szolgáltatás
Rendkívül dinamikusan fejlődtek az elektronikus banki szolgáltatások az elmúlt években, ennek megfelelően átalakultak a felhasználói szokások is. Mára az OTP Bank internetbanki felületén több mint száz féle funkció áll az ügyfelek rendelkezésére. Egyre népszerűbb a pénzintézet okos telefonra fejlesztett SmartBank szolgáltatása is, amely az OTPdirekt új designjának előhírnöke volt.

A megújult felület középpontjában a személyre szabhatóság, az egyszerűen és gyorsan elérhető szolgáltatások, leggyakrabban használt funkciók állnak. Az OTPdirekt internetes szolgáltatás nem csak színvilágában és designjában változott, de számos új kényelmi-, kommunikációs-, valamint látványelemmel is kiegészült, miközben megtartotta a korábbi funkcionalitást és a magas szintű biztonsági elemeket.

Az egyik legszembeötlőbb változás a belépést követően a nyitóoldalon megjelenő grafikus tranzakció választó menü, melynek segítségével egyszerűen meg lehet találni és el lehet indítani a kívánt funkciót. Emellett a nyitóoldalon megjelennek a bankszámlák fontosabb adatai és a kijelölt számla utolsó 10 forgalmi adata. Az egyes számlák mellett tranzakció-gyorsindító gombok kaptak helyet, melyekkel egy kattintással elérhetők a leggyakrabban használt funkciók.

A megújulással együtt új szolgáltatások is megjelentek az OTP Bank internetbankjában. A pénzügyek személyre szabott menedzselésében előrelépést jelent, hogy a bank lakossági ügyfelei számára bevezette az átutalási naptár funkciót, amellyel a felhasználó áttekintheti, és adott napra rögzítheti átutalásait, valamint lehetősége van várható kiadásai és bevételei tervezésére is.

Az új chat funkcióval vagy az IP telefonhívás választásával a felhasználók a bank munkatársaitól kérhetnek azonnali segítséget, ha a szolgáltatás használata során elakadnak.

A megújult OTPdirekt indulásához kapcsolódóan a legnagyobb magyarországi hitelintézet 2012. március 1. és május 31. között OTP Lakossági Net számlacsomag nyitása esetén 3 hónapig nem számít föl számlavezetési díjat. Ha az ügyfél jövedelmét is erre a számlára utaltatja, további 3 hónapig számlavezetési díjkedvezményben részesül.

További információk


(x)
Kiszámoló

A sávos vagy többkulcsos adózásról

Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből kettő nem érti, hogyan működik a többkulcsos, sávos adózás. \"Felháborító, hog

MNB Intézet

A kerékpározás árnyoldala

Ha valaki lopásra adja a fejét, akkor közgazdaságilag racionális döntés biciklikre specializálódni. A kerékpárok használata, terjesztése kevéssé szabályozott, illetve az iparág sem mozdul

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13