Prémium

Minősített e-aláírás okostelefonon is (x)

Portfolio
A NETLOCK első magyar cégként fejlesztett okostelefonon is használható minősített e-aláírást. Az így aláírt dokumentumokat az unió minden országában elfogadják, teljes bizonyító erejű magánokiratnak felelnek meg. Mindez azért számít nagy előrelépésnek, mert Magyarországon eddig a legmagasabb joghatással bíró minősített e-aláírást kizárólag számítógépen, chipkártyával és a hozzátartozó kártyaolvasó segítségével lehetett létrehozni. Ez körülményessé és helyhez kötötté tette az aláírási folyamatot, ezzel szemben az új, webes szolgáltatás lényegesen felhasználóbarátabbá teszi mindezt.
Egyszerű, kényelmes és biztonságos, mint a netbankolás

A NETLOCK SIGN szolgáltatása bárhol, bármikor, akár okostelefonon is, platformfüggetlenül használható. Felhőalapú szolgáltatásként egy webes felületen keresztül érhető el, pont olyan egyszerű és biztonságos, mint a netbankok.

Minősített e-aláírás okostelefonon is
Belépünk, a rendszerbe feltöltjük az aláírásra szánt fájlt, titkos kódunk megadása után aláírjuk a dokumentumot, majd letöltjük, és máris küldhető e-mailen az elektronikusan aláírt dokumentum. A szolgáltatás ideális megoldás kis- és közép vállalatok vezetőinek vagy nagyvállalati környezetbe integrálva.



Minősített e-aláírás okostelefonon is
"Az ügyfelek - úgy a vállalati partnerek, mint hétköznapi felhasználók - könnyen- és mobilan használható e-aláírás-szolgáltatásra vágynak. Azonban az eddigi, klasszikus chip-kártyás megoldások korlátokba ütköztek. A NETLOCK SIGN felhőalapú megoldásként egyszerűsíti és kényelmesebbé teszi az e-aláírás folyamatát. Ajánlatok, tenderek, megrendelések, szerződések írhatók alá bárhol, bármikor és bármilyen online kapcsolattal rendelkező eszköz - PC, okostelefon vagy táblagép - segítségével. Sok hazai cégvezető számára lehet mindez motiváció arra, hogy áttérjen az e-aláírás használatára." - összegezte Somkuti András az e-aláírás-specialista Netlock Kft. ügyvezetője, a Docler Csoport elnöke. A NETLOCK vezetője szerint a közeljövőben kis- és közép vállalatok, bankok, kereskedő cégek, építőipari nagyvállalatok tömegei terelhetik át üzleti folyamataikat a digitális világba. Mindez ma már nem luxus, sokkal inkább döntés kérdése. A NETLOCK SIGN alapcsomag, amely évi 1000 darab e-aláírást tartalmaz, már havi pár ezer forintos előfizetési díjért elérhető, tökéletes megoldás lehet egy kis- és közepes vállalat számára.

Minősített e-aláírás okostelefonon is

Minden uniós országban elfogadott A NETLOCK SIGN rendszerében olyan e-aláírás hozható létre, amely jogi szempontból egyenértékű a két tanú előtt, papíron, tollal történő kézi aláírással és az Unió összes tagállamában, minden felhasználási területen egységesen elfogadott, teljes bizonyító erejű magánokirati joghatással bír. Így például nemzetközi tenderek, bírósági ügyek, határokon átnyúló ajánlatok dokumentumai, szerződései is aláírhatóak akár egy egyszerű tableten, mobiltelefonon vagy számítógépen keresztül.

Tudjon meg többet itt az okostelefonos e-aláírásról: NETLOCK SIGN


(x)
Kasza Elliott-tal

Leggett & Platt Inc. - elemzés

Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen 19,08-at ér, azaz kicsit kevesebb mint három év alatt harmadolt az árfolyama. Mivel osztalék

Holdblog

Szabó Dávid: Érik a kriptó iparág

Mintha a korábbiaknál jóval kisebb hype mellett lenne alakulóban a kriptománia újabb köre. Milyen gátak szakadtak át az elmúlt időszakban, hol tart a szabályozás, hogyan... The post Szabó Dá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek