Prémium

Olyan karácsonyi ajándékot keres, mellyel Ön is jól járhat? (x)

Portfolio
Mit szólna hozzá, ha a szeretteinek szánt ajándék mellé egy nagy összegű ajándékutalvány járna vagy akár az Öné lehetne egy csúcskategóriás kávégép?
A kávéimádó rokonokat minden alkalommal jó ötlet meglepni a szenvedélyükhöz kötődő ajándékkal, főként, ha az egy különleges akcióban kapható mindent tudó kapszulás kávégép, melynek segítségével az ízlésüknek megfelelő kávét élvezhetik a hét minden napján.

Olyan karácsonyi ajándékot keres, mellyel Ön is jól járhat?
Ilyen például a Francis Francis Y5 MILK iper és filter kapszulás kávéfőzőgép, mely 6 különböző ital lehetőségét kínálja fel egyetlen érintésre, így espresso, hosszú kávé, cappuccino és latte macchiato is készíthető vele, de akkor is remek hasznát vehetjük, ha gőzölt tejre vagy forró vízre van szükségünk egy finom tea elkészítéséhez. Az állítható csészetartó magasság, az energiatakarékos mód és a hűtőbe helyezhető tejtartály azokat is leveszi majd a lábáról, akik a letisztult formatervezés mellett a praktikumot is értékelik.

Válasszon az ízléshez idomuló kávégépek közül!

Klasszikus ízlésű családtagjait a Francis Francis X7.1 Iper kapszulás kávéfőzőgép fogja lenyűgözni, mely a neves olasz sztár designer, Luca Trazzi keze munkáját dicséri. Ezzel a kávégéppel minden csésze kávé olyan élményt nyújt, mintha egy képzett barista készítette volna, csupán egyetlen érintés és már készül is - 15 bar nyomással - az aromás fekete. A klasszikus, mégis különleges formájú gép az illy ikonja, évtizedek stabilan vezeti a népszerűségi listát, különösen a gyönyörű illypiros, és az örök kedvenc fekete színben.

A minimalizmust kedvelő rokonok sem maradnak ajándék nélkül, mivel a Francis Francis Y5 Duo Iper és filter kapszulás kávéfőzőgép a letisztultság jegyében született a maximális sokoldalúságot szem előtt tartva. Az új technológiának hála ez a gép az eszpresszót és az Americano hosszú kávét favorizálók igényeit is messzemenően kiszolgálja, a illy forradalmi IperEspresso kapszuláival ugyanis tökéletes eszpresszót élvezhetünk, míg az Iper Filterkávé kapszulában tökéletes összhangban van jelen a darált és az instant illy kávé. A filterkákapszula normál, sötét pörkölésű és koffeinmentes változatban is mennyei 220 ml-es, aromatikus főzettel szolgál.

Nyerjen egy jó választással!

Olyan karácsonyi ajándékot keres, mellyel Ön is jól járhat?
Bármelyik kávégépre essen is a választása, az Iper kapszulás Francis Francis kávégépek nemcsak a szeretteit örvendeztetik majd meg, hanem Önt is, hiszen a karácsonyi akció keretein belül minden egyes gép mellé garantált 20 000 forint értékű ajándékutalvánnyal gazdagodik, ha pedig 25 000 forint értékben vásárol az EspressoShop.hu webshopjában, akkor indulhat az illy Francis Francis X9 csúcskategóriás kapszulás kávégépéért a nyereményjátékban.

A kiválasztott kávégép mellé érkező 20 000 Ft-os ajándék utalványt bármire felhazsnálhatja az EspressoShop.hu-n, de ha valami igazán elegánsat szeretne adni, és retikül meg parfüm már van elég, akkor szerintünk verhetetlen ötlet az Universitá del Caffé barista/kávészakértő tanfolyama.

Olyan karácsonyi ajándékot keres, mellyel Ön is jól járhat?
A kávézás élménye persze nem lenne teljes a hozzá illő illy Art Collection csészekollekciók nélkül, melyre az illy szinte ugyanolyan hangsúlyt fektet, mint a kávé minőségére. Jól példázza ezt a törekvést a Firenzét, Rómát, Milánót, Párizst, New Yorkot és Londont megörökítő bohókás, színpompás, 6 darabos espresso csészekollekció, melynek dizájnját nem más, mint a híres firenzei divatmester, Emilio Pucci tervezte.
A kínálatban megtalálható a nagy festő, Gillo Dorfles dedikált, számozott kiadású kollekciója és Kiki Smith kortárs amerikai művész természet ihlette, szemet gyönyörködtető csészéi is.

Az illy természetesen a fiatalabb korosztályra is gondolt: a kézbe illő KeepCup - mely 6 vidám színben választható - segítségével a sietős napokon sem kell nélkülözniük az illy kávé finom zamatát, mely a nagy rohanásban is biztonságban lesz a 100%-ban újrahasznosítható logózott pohárban, mely az illy filozófiáját hirdeti: live happilly

Olyan karácsonyi ajándékot keres, mellyel Ön is jól járhat?
(x)
Holdblog

Fára a majmok másszanak!

HOLD After Hours. Nyúl helyett pingvinapukák! - az ünnepek lagymatagsága helyett, legyen velünk ideges! Jó szórakozást! 00:45    A Ryanair Alapkezelő 02:55    Rosenbe

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek