Prémium

Prémium életstílus (x)

Portfolio
Építészeti remekmű, mely ötvözi a jelenleg futó nyugat-európai lakóingatlan-fejlesztések példaértékű céljait és eredményeit, valamint kiemelten figyelembe veszi az aktuális hazai piaci igényeket. Így jellemezte a Tervtanács az Elite Park nevű ingatlanegyüttest.
Az első díjat nyert lakópark-terv

Szépségipari múltjának köszönhetően - vállalva a magasabb beruházói és anyagköltségeket - előremutató, egészen különleges megoldású ingatlanegyüttesre adott megbízást a tervezőnek Jákob Zoltán. A beruházó Magyarország legnagyobb szépségipari cégcsoportjának (Elite Cosmetix - Crystal Nails) egyszemélyes tulajdonosa ráadásul maga is a házba költözik.
A tervezéssel megbízott építésziroda, a Brüsszelben is dolgozó Székelyhidi Gábor és csapata végül olyan terveket tett le az asztalra, amelyekkel 22 másik beruházás elől elhozta az "Év Tervezett Lakó Projektje" címet az ingatlan.com hetedik alkalommal megszervezett rangos versenyén a Várkert Bazárban.

Prémium életstílus
A jövő otthona

Az Elite Park Újbudán, a csendes Barázda utcában, a Kopaszi-gáttól és a Dunától sétatávolságra épül meg, egészen különleges miliőt teremtve a környéken, nem véletlen a lakópark elnevezése: Elite Park. Az elkészült lakópark üde zöld színfoltja lesz a XI. kerület e részének, közel a városközponthoz.
A kiváló megközelíthetőség miatt a lakások egyúttal kiváló bérbeadási lehetőséget kínálnak az egyetemek és munkahelyek közelsége miatt.

Prémium életstílus
Egyedi anyaghasználat, magas színvonal

A pazar külsejű Elite Park ingatlanegyüttes homlokzatában, téralakításában, színeiben eltér az átlagos és jellemző lakóparki fejlesztésektől. Nem kockaház, hanem az épületek mindegyikének külön formája van, visszatörtek a homlokzatok, ferdék a tetősíkok.
Az épületek közötti, átlagosnál jóval nagyobb, 20-26 méteres távolságok kellemes térérzetet és sok-sok napfényt biztosítanak.

Más, mint a többi

Harmincféle lakástípust valósítanak meg az épületegyüttesben, így mindenki megtalálhatja a neki tetszőt. A tervezők törekedtek az esztétikum és funkcionalitás egységére: a téralakítás rendkívül átgondolt, nincsenek felesleges terek, lakásrészek.
A rendkívül változatos lakás méret/elrendezés választékból bárki rátalálhat az általa megálmodott otthonra az egyedi belsőépítészettel rendelkező, akár kertkapcsolatos vagy panorámás tetőteraszos otthonok közül is.

Prémium életstílus
Gyorsan megtérülő befektetés

Az Elite Park lakásai az egyetemek és munkahelyek közelségének köszönhetően is remek bérbeadási lehetőséget kínálnak a most hipersebességgel felfutó újbudai környezetben. A magas hozam mellett jelentős értéknövekményre számíthat az, aki ebben az egyedi szépségű, most felfutó környezetben fekvő luxuslakóparkban vásárol ingatlant.

Prémium életstílus
További információ: elitepark.hu

(x)
Kasza Elliott-tal

Leggett & Platt Inc. - elemzés

Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen 19,08-at ér, azaz kicsit kevesebb mint három év alatt harmadolt az árfolyama. Mivel osztalék

Holdblog

Szabó Dávid: Érik a kriptó iparág

Mintha a korábbiaknál jóval kisebb hype mellett lenne alakulóban a kriptománia újabb köre. Milyen gátak szakadtak át az elmúlt időszakban, hol tart a szabályozás, hogyan... The post Szabó Dá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek