Prémium

Prémium energiát kínál az ELMŰ (x)

Portfolio
Nem látja az ártól az erdőt?
Az energiagazdálkodás ma már sokkal komplexebb szakma, mint akár 5-10 éve. Az ELMŰ-ÉMÁSZ-MÁSZ Társaságcsoport valós megoldásokban és tényleges partnerségben látja a választ a nagyvállalati ügyfelek legkülönbözőbb, energiával kapcsolatos kérdéseire.

Prémium energia

Egy árlejtéses online aukció nem kérdez rá az ügyfél egyedi igényeire. Az ELMŰ-ÉMÁSZ-MÁSZ csoport a versenyképes árak mellett azonban valós lehetőségeket és megoldásokat kínál ügyfeleinek. “Prémium energia" kampányában az újonnan szerződő ügyfelek prémium, vállalati Nespresso gépeket nyerhetnek. Emellett azonban egy fontos üzenetre hívja fel a figyelmet: érdemes jobban mérlegelni és nem csak a “csupasz" árat nézni. A prémium energia ugyanis magában rejti azt az ügyfélkomfortot, törődést, problémakezelést, amelyet egy közös együttműködés során az ügyfél elvár.


Prémium energiát kínál az ELMŰ

Ahány ügyfél, annyi igény

Ezen a heterogén piacon az energiafelhasználás is jelentős eltéréseket mutat. Ilyenkor jön jól egy dedikált energetikai szakember, akinek megvan a szaktudása ahhoz, hogy releváns tanácsokkal segítse a vállalat energiatervezését és megvan a mozgástere is hozzá, hogy egyedi ajánlatokat dolgozzon ki mind az árazás, mind a termékválasztás vagy a testre szabás tekintetében.

Az is különösen fontos, hogy a kereskedelmi szakértők mögött olyan mérnökgárda dolgozik, amely energetikai korszerűsítési, beruházási tervek esetén nem csak a teljes körű előkészítés, de a komplex kivitelezés terén is kínálja tudását, szolgáltatásait.

Beszéljük meg!

Tegyük fel, hogy egy gyártóüzemnek speciális fogyasztási szokásai, pénzügyi folyamatai és működési kockázata miatt egyedi tarifális megoldásra lenne szüksége. Kihez forduljon? Mi van akkor, ha üzeme energiaellátását napelemekre szeretné alapozni? Ki tud megfelelő energetikai átvilágítást biztosítani pontos felmérésekkel, számadatokkal? És vajon hogyan lesz a döntésből megvalósítás?


Prémium energiát kínál az ELMŰ

Ár alapján persze könnyű mérlegelni, hiszen az egzakt számjegyek pillanatok alatt összevethetők. A tényleges együttműködésben, az energiakereskedővel való egész éves kapcsolat minőségében azonban hatalmas eltérések mutatkozhatnak. A partnerség ugyanis nem csupán sikeres üzletkötést és rendezett számlázást jelent, hanem komplex szolgáltatáscsomagot, végiggondolt munkafolyamatot és folyamatos, személyes kapcsolatot.

Ha pedig a kiválasztott energiaszolgáltatónál a tanácsadáson és előkészítésen túl a kivitelezés is egykézből elérhető, akkor beszélhetünk ténylegesen “prémium energiáról".

További információ:
www.elmu.hu/premiumenergia
www.emasz.hu/premiumenergia

(x)
RSM Blog

Mit kockáztatunk HR nélkül?

A vállalatok jelentős részének életében meghatározó szerepe van a HR tevékenységnek, mert a jól átgondolt HR stratégia támogatja a munkatársak, megtartását, motiválását, fejlesztését,

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nem mese ez: rengeteg pénz hullik a magyarokra pillanatokon belül

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
illustration-01