Prémium

Rosé aranyszínben (x)

Portfolio
A 19. Országos Rozé Borverseny, ez a tradicionálisan Miklós-napon szervezett hazai megmérettetés összesen 332 rosébor mintát fogadott idén Magyarország valamennyi borvidékéről. Ebben az évben a borverseny egyértelmű győztese kétség kívül a Garamvári Szőlőbirtok Lellei Rosé bora, melyet "Magyarország legjobb rosé bora" címmel és aranyéremmel díjazott a zsűri.


Rosé aranyszínben

A prémium pezsgőiről híres, de kiváló borokat készítő Garamvári Szőlőbirtok a Dél-Balatoni borvidéken elterülő birtokairól szüretelte a nagyszerű rozé cuvée-t. A borászat szakemberei elsősorban a precíz borászati munkát, azaz a megfelelő időpontban elvégzett szüretet és a kitűnő házasítást jelölik meg sikerük zálogaként, és minden bizonnyal igazat állítanak: idén ez már a második kitüntető címük. Korábban lellei Irsai Olivér boruk nyert "Legjobb Hazai Nemesítésű Illatos Fehérbor" nagydíjat a 2017-es Országos Borversenyen.

Minden bizonnyal nagyon éles volt idén a verseny, hiszen a 332 részt vevő rosé mintára összesen 73 arany, 190 ezüst és 69 bronz díjazás jutott - ez egyértelművé teszi, hogy borászati szemszögből a 2017-es év kivételesen remek termést hozott.

(x)
RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

Holdblog

Vége a luxusóra-őrületnek?

A Morgan Stanley és a LuxConsult közös, 2023-as kutatása alapján a címben feltett kérdésre a rövid válasz az, hogy közel sem. A 2022-es esztendőhöz képest... The post Vége a luxusóra-őrül

ChikansPlanet

Gyakoribbak lesznek a tornádók?

A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva figyelik, miképpen befolyásolja kialakulásukat a klímaváltozás. Itth

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul péntektől a benzin ára
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13