Prémium

SaxoSelect - portfóliókezelés, ahogy a profik csinálják (x)

Portfolio
Egyre népszerűbb a Saxo Bank ebben az évben elindított különleges befektetési lehetősége, a SaxoSelect. Ennek keretén belül a befektetők a saját pénzeszközeiket olyan összetételű portfoliókban fialtathatják, mint amilyeneket a Saxo Bank által gondosan kiválasztott legsikeresebb portfóliókezelők működtetnek. Mindez a Saxo Bank kifinomult, transzparens platformján keresztül történik, így a befektetők valós időben követhetik a befektetéseiket érintő tranzakciókat, és naponta kapnak pontos kimutatást a portfóliójuk teljesítményéről.
A legtöbb befektető számára két fő akadálya van annak, hogy egy professzionális, kiegyensúlyozott portfóliót építsen fel: az idő és a speciális szaktudás hiánya. Ezeket a problémákat oldják fel a SaxoSelect által kínált kereskedési stratégiák, amelyekkel gyorsan és szakszerűen hozhatják létre saját portfólióikat a befektetők, úgy, hogy a teljes átláthatóság mindvégig biztosítva van.

SaxoSelect - portfóliókezelés, ahogy a profik csinálják
Különböző jellegű portfóliók illetve stratégiák állnak a befektetők rendelkezésére: egyesekben például a devizaműveletek dominálnak, de választható árupiaci alapú stratégia, illetve a befektető dönthet a részvénypiac vagy a kötvények mellett is. De hogyan kerülnek kiválasztásra azok a portfóliók, amelyeket automatikusan követhetnek a befektetők a SaxoSelect keretében? A Saxo Bank alapos vizsgálat után dönt arról, hogy egy már működő portfóliót bevesz-e a SaxoSelect kínálatába. A kiválasztási szempontok között szerepel a portfólióban szereplő pénzügyi eszközök minősége, a portóliókezelési tevékenység aktív jellege, a portfólió múltbéli teljesítménye (amit a befektető is ellenőrizhet), a fenntarthatóság, a kockázati profil, és nem utolsó sorban a portfóliókezelők személye.

Kim Fournais, a Saxo Bank ügyvezető igazgatója a SaxoSelect bevezetése kapcsán hangot adott annak a meggyőződésének, hogy a pénzügyi technológiai, azaz fintech megoldások nagy áttöréseket hoznak el a befektetések és a vagyonkezelés világába, és hogy a SaxoSelect jól példázza a Saxo Bank egyre nagyobb szerepét ebben a folyamatban. Az ügyvezető kiemelte, hogy a Saxo technológiája valós időben képes lemásolni a portfóliókezelők lépéseit, hogy azok automatikusan megvalósuljanak az adott portfóliót kiválasztó és követő befektetők számláin is. Fournais hozzátette, hogy a SaxoSelect azon túl, hogy a befektetőknek megadja a hozzáférést és az automatikus követés lehetőségét a legjobban teljesítő multieszköz-portfóliókhoz, kiváló lehetőség arra is, hogy az ambiciózus vagyonkezelők megmutassák, hogy mire képesek.

Kattintson ide a további részletekért!

(x)
Holdblog

Szabó Dávid: Érik a kriptó iparág

Mintha a korábbiaknál jóval kisebb hype mellett lenne alakulóban a kriptománia újabb köre. Milyen gátak szakadtak át az elmúlt időszakban, hol tart a szabályozás, hogyan... The post Szabó Dá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek