Prémium

Sportszponzoráció: kiemelt támogatást kapott a szinkronkorcsolya (x)

Portfolio
A sportesemények szponzorálása az egyik legerősebb hirdetési eszközzé vált, amióta a nagy sporteseményekre nézők milliói kíváncsiak. Bár az Egyesült Államok járatja csúcsra ezt a műfajt, a magyar piacon sem elérhetetlen. Egy hazai pályán megrendezett világverseny, ahol a magyar indulókért is szurkolhat a közönség persze jóval több, mint reklámérték: egy vállalat alapértékeit, mint a sportos életmód iránti elkötelezettség is bemutathatja.


Sportszponzoráció: kiemelt támogatást kapott a szinkronkorcsolya
Ma már hatékonyabb, mint egy tévéreklám

A sportesemények szponzorlásása az egyik legfontosabb eszközzé nőtte ki magát a 100 milliárd dolláros globális hirdetési piacon. Sokáig emberek százezreit érhette el egy-egy márka a tévén keresztül, de mivel mára jelentősen megtöbbszöröződött a tévécsatornák száma, a még mindig borsos árú tévés hirdetések kevésbé hatékonyak - olvasható a McKinsey nemzetközi tanácsadó cég blogján.

Szakértők szerint ma a szponzorációnak lehet hasonló eredménye, nem véletlen hogy vállalatok százai állnak sorba és készek vagyonokat költeni azért, hogy a logójuk ott szerepeljen olyan jelentős eseményeknél, mint az Olimpia vagy a Super Bowl. A sportsponzoráció legfontosabb előnye, hogy nemcsak időszakosan növeli az eladásokat, hanem hosszú távon is erősítheti a brandet, 60- 80 százalékkal növelve az eladásokat.

Egy hazai pályán megrendezett világverseny, ahol a magyar indulókért is szurkolhat a közönség azonban jóval több, mint reklámérték: egy vállalat alapértékeit, mint például a tudatos, sportos életmód iránti elkötelezettség is bemutathatja.

Sportszponzoráció: kiemelt támogatást kapott a szinkronkorcsolya
Fontos sportesemények Budapesten is vannak

Nem csak olyan sporteseményekben érdemes gondolkodni, mint az Olimpia vagy a Super Bowl: a vállalatoknak érdemes rendszeresen utánajárni, hogy milyen régiós vagy helyi események várhatóak a közeljövőben, amelyek mellé szívesen odatennék a brandjüket.

Így tett a sport iránt globális szinten is elkötelezettséget vállaló Ricoh hazai leányvállalata, a Ricoh Hungary Kft., amely ma bejelentette: hosszú távú, stratégiai jelentőségű szponzori együttműködésre lépett a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetséggel (MOKSZ). Ennek első mérföldköve a 2016 áprilisában Budapesten megrendezett ISU Szinkronkorcsolya Világbajnokság támogatása lesz. A főváros már második alkalommal ad otthont e sportág világversenyének, ahol magyar indulókért is izgulhat a közönség.

"A Ricoh közismert globális elkötelezettségéről a sport és a sportos életmód iránt, ennek égisze alatt bízunk abban, hogy elősegíthetjük e látványos és igazi csapatmunkát igénylő sportág népszerűsítését is" - mondta Kustos Ferenc, a Ricoh Hungary Kft. kereskedelmi és marketing igazgatója a szerdai sajtótájékoztatón, ahol ünnepélyes keretek között írta alá a támogatói szerződést a MOKSZ-szal.

(x)
Holdblog

Szabó Dávid: Érik a kriptó iparág

Mintha a korábbiaknál jóval kisebb hype mellett lenne alakulóban a kriptománia újabb köre. Milyen gátak szakadtak át az elmúlt időszakban, hol tart a szabályozás, hogyan... The post Szabó Dá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek