Prémium

Szoftverfejlesztő cég a Residence Irodaházak új bérlője (x)

Portfolio
Tovább bővült a budai Residence Irodaházak bérlőinek köre. Legutóbb egy banki szoftvereket fejlesztő cég költözött a Ganz utcai Residence 2-es épületbe. A W.UP nevű hazai vállalkozás fiatalos, lendületes stílusú bérleménye újabb üde színfolt a létesítményben, amelynek fejlesztője idén immáron negyedszerre kiérdemelte a Business Superbrands címet.
Az elsősorban banki szoftverek fejlesztésével és bevezetésével foglalkozó W.UP új központja kiválasztásakor elsősorban az irodaház elhelyezkedésére és kialakításának minőségére koncentrált. A magyar tulajdonú startup számára mindemellett fontos volt, hogy a csapat fiatalos lendülete a saját irodájuk hangulatában is megmutatkozzon. Ennek megvalósításában a fiatal és sikeres belsőépítész, Dékány Annamária volt a partnerük. A végeredmény pedig a funkcionalitást és a játékosságot ügyesen ötvöző, magas szakmai színvonalat és a társaság stílusát egyaránt hűen reprezentáló munkahely lett.



Szoftverfejlesztő cég a Residence Irodaházak új bérlője
A közös munka során hamar kiderült, hogy a tervező által képviselt stílus tökéletesen összhangba hozható a cég munkahelyi koncepciójával és a megteremteni kívánt atmoszférával. A kialakításkor a jól funkcionáló közösségi terekre helyeződött a legnagyobb hangsúly. Ennek megfelelően például a fejlesztői szobák mérete kisebb, míg a tárgyalók, az ebédlő vagy a pihenőszoba tágasak, kellemes légkört kölcsönözve az egész irodának. A tér játékosságát tükör- és üvegfelületekkel igyekeztek megteremteni. A cél összességében olyan enteriőr megalkotása volt, amelyben ügyfélként, munkavállalóként vagy vendégként mindenki azonnal otthon érezheti magát. A W.UP "főhadiszállásáról" rövidesen az ingatlanszakma és a nagyközönség is véleményt alkothat, ugyanis az iroda indul majd az idei Év Irodája versenyen.

A csapat közös kedvencei közé tartoznak Marosi Szilárd Lászlónak a falakon elhelyezett festményrészletei, valamint a "játszós szoba", ahol játékkonzolok és darts is szolgálják a kikapcsolódást.

A W.UP azonban a munkában a komoly oldalát mutatja. A stabil hazai piaci pozíció kiépítése mellett a külföldi jelenlét erősítése is a céljaik között szerepel, sőt jelenlegi ügyfeleik közel fele is külföldi vállalat, elsősorban bankok és pénzintézetek. A cég az egyedi megoldásokon felül immár saját termékek fejlesztésén is dolgozik.

A W.UP teljes stábja csaknem ötvenfős, közülük mintegy negyvenen Budapesten dolgoznak. A társaság kisebb része a cég miskolci irodájában látja el teendőit, az egyes projektek közötti átfedések miatt pedig egy-egy csapat tagjai felváltva végzik munkájukat a két városban.

Szoftverfejlesztő cég a Residence Irodaházak új bérlője
Újabb elismerés a fejlesztőnek

Az elmúlt három esztendőt követően 2015-ben ismét elnyerte a Business Superbrands címet a Residence Irodaházak fejlesztője, az RE project development Kft. A világ legjelentősebb márkaértékelési rendszere közel kilencven országban azonos ismérvek alapján díjazza a vezető márkákat, hozzájárulva, hogy azokat a szakmán túl a szélesebb közönség is megismerje. A branden kívül a cég egyes projektjei is komoly szakmai sikert könyvelhettek el: az elmúlt évben a Residence 1. és 2. Irodaház, valamint a pesti belvárosban található Rumbach Center irodaház egyaránt elnyerték az osztrák ÖGNI Arany minősítését a fenntarthatóság érdekében tett erőfeszítések elismeréseként.

(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13