Prémium

Télapóváró családi sítábor Ausztriában december 6-10. között (x)

Portfolio
Télapóval a hegyen. Méghozzá nem is akárhol, hanem Ausztriában, az Alpokban. Ezt az élményt, valamint kedvezményes családi sítábort kínál vendégeinek december 6. és 10. között a SissiPark luxus apartmanszálló, az 1650 méter magasan fekvő, festői szépségű Lachtalban. Ezt nem érdemes kihagyni: a 15 év alatti gyerekek egy szülő kíséretével ingyenes síbérletet kapnak, a család többi tagjának pedig óriási kedvezmény jár a síbérlet árából. Ráadásként a gyerekek koruknak és tudásszintjüknek megfelelő csoportos síoktatáson vehetnek részt!
A hófödte hegycsúcsoknál szebb ünnepi díszletet nehezen lehetne elképzelni, például télapóra. A havas festői kép fejezi ki leginkább a tél, a meghittség, a közelgő ünnep hangulatát. Ezt a csalhatatlan idillt élvezheti az, aki Ausztriában a hegyek között, az egyik legszebb sírégióban, a stájerországi Lachtalban, közvetlenül a sípályák mellett található négycsillagos SissiPark apartmanszállóban várja a télapó érkezését. Ebben az időszakban már minőségi havas pályákon, de még előszezoni árakon lehet síelni úgy, hogy december 6-án jó eséllyel a csokikat osztogató télapó is ott siklik a hegyoldalon, a vendégek között. Ez a gyerekek számára minden évben fantasztikus élmény. Vagyis a télapóünnep a hegyen a legjobb családi program, ami az idén különösen nagy élmény lehet. A szervezők ugyanis ezekre a napokra - december 6. és 10. között - családi sítábort is meghirdettek. Ez a program számtalan extra kedvezményt is tartalmaz: a 15 éven aluli gyerekeknek csoportos ingyenes síoktatás jár, a család többi tagja pedig a síbérlet árából kap óriási kedvezményt.

Télapóváró családi sítábor Ausztriában december 6-10. között
Varázslatos Mikulás hangulat, élmény az egész családnak

A vastag hótakaróval borított hegycsúcsok látványa és a zavartalan síelés azonban még kevés lenne ahhoz, hogy mindenki maradéktalanul jól érezze magát. A vendéglátók mindent megtesznek azért is, hogy a síeléstől elfáradt, átfázott vendégek luxus körülmények között pihenhessék a fáradalmakat, s az apartmanjukhoz tartozó saját szaunájukban regenerálódjanak. A télapóváró csomag része a félpanziós ellátás is. A szervezők ezekre a napokra plusz szórakozásról is gondoskodnak: családi vetélkedőkkel, apró meglepetésekkel és természetesen a kicsiknek járó ajándékcsomaggal teszik még élvezetesebbé a programot.

Télapóváró családi sítábor Ausztriában december 6-10. között
A december egyébként sok szempontból is ideális időszak, ekkor még előszezoni árakon, de főszezoni körülmények között - kiváló minőségi hóban - lehet síelni. A SissiPark üzemeltetői erre, az úgynevezett besíelős időszakra is jelentős kedvezményt adnak a vendégeiknek. Azok, akik a hónap eleje és 23-a közötti napokra foglalnak szállást, félpanziós áron teljes ellátást kapnak és az ingyenes gyerek síbérlet erre az időszakra is jár éppúgy, mint a család többi tagjának a kedvezményes bérlet. Kár lenne kihagyni.

(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Megindult Izrael kegyetlen megtorlása: egyszerre több vörös vonalat is átléptek

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
illustration-01