Prémium

Tengerentúli ingatlanbefektetések: stabilitás és nyereség (x)

Portfolio
A megtakarítási célú lakossági befektetési döntéseknél a stabilitásra való törekvés rendszerint az állampapírok, a magasabb hozamelvárás pedig a kockázatosabb részvények felé billenti a mérleg nyelvét. Az értékpapírok mellett gyakori választás a viszonylag kockázatmentes, ugyanakkor nagyobb haszonnal kecsegtető ingatlanbefektetés is. Ám az európai politikai és gazdasági folyamatok az ingatlanpiacokat is hátrányosan érinthetik - és ez alól Magyarország sem kivétel. Ezek a változások felértékelhetik a tengerentúli ingatlanvásárlást, mint értékálló befektetési alternatívát. Mit érdemes erről tudni?
A tengerentúli ingatlanvásárlás mellett szól, hogy a Citi Research elemzői szerint a menekültválság hosszú távú gazdasági és politikai hatást fog gyakorolni az Európai Unióra. Ugyanakkor ennek az ingatlan-piaci következményeit nehéz prognosztizálni, a kiszámíthatóság pedig lényeges befektetési szempont.

Tengerentúli ingatlanbefektetések: stabilitás és nyereség
Másrészt a hazai spekulatív ingatlanbefektetések között slágernak számító Airbnb-vel kapcsolatban is megfontolandó, hogy a budapesti piac majdnem telített, méretét pedig tovább szűkíti az adózás nélküli lakáskiadások árletörő hatása. A helyzetet nehezítik az adminisztratív és fenntartási nehézségek, és nem kizárt az ellenérdekelt szállodák esetleges érdekérvényesítése sem.

A tengerentúli ingatlanvásárlás stabil gazdasági környezetben kínál jövedelmező befektetési lehetőséget. A befektetési szempontból ideális floridai ingatlanokra szakosodott Florida Investment Marketing Inc. szerint már vásárlás előtt tudnunk kell, mit akarunk: a resort stílusú családi és sorházak rövidtávú kiadásra alkalmasak, míg más ingatlanok hosszú távra. A kiválasztásba szakértő segítségével érdemes belevágni.

Tengerentúli ingatlanbefektetések: stabilitás és nyereség
A befektetés értékét főként az ingatlan elhelyezkedése és állapota határozza meg. A helyi nyelv és jog ismerete nélkül az adminisztrációs és fenntartási feladatok is nehézséget okozhatnak, és abban is biztosnak kell lennünk, hogy a kifizetett ingatlan valóban a tulajdonunkba kerül. A befektetéshez ezért komoly referenciákkal, helyismerettel és szakértelemmel rendelkező, tapasztalt partnert kell keresnünk.

Biztonságos, hivatalos és költséghatékony megoldást csak olyan közvetítőcég jelent, amely teljes körű ügyintézés mellett jutalék nélkül gondoskodik róla, hogy az ingatlant a befektető nevére vagy az általa megnevezett cégre jegyezzék be, továbbá segít a cégalapításban, bankszámlanyitásban és - szűk finanszírozási keresztmetszet esetén - alacsony, akár 5-7% kamatlábú hitel ügyintézésében is.

Kattintson, és tudjon meg Ön is mindent a floridai ingatlanbefektetésekről!

(x)
Holdblog

Fára a majmok másszanak!

HOLD After Hours. Nyúl helyett pingvinapukák! - az ünnepek lagymatagsága helyett, legyen velünk ideges! Jó szórakozást! 00:45    A Ryanair Alapkezelő 02:55    Rosenbe

Kasza Elliott-tal

Leggett & Platt Inc. - elemzés

Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen 19,08-at ér, azaz kicsit kevesebb mint három év alatt harmadolt az árfolyama. Mivel osztalék

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek