Prémium

Tiéd lehet egy Citroen C3 egy hosszú hétvégére! (x)

Portfolio




Ismét játékra invitáljuk kedves olvasóinkat, a nyári sörös kalandok után ezúttal az autóiparba látogatunk el. Az egyik legnagyobb Citroën márkakereskedő, a Citroën Őrmező és a Portfolio.hu közös játékaként a legújabb modellnek számító C3-at próbálhatják ki olvasóink.

A játék egy hétig tart, s a megszokott módon minden nap egy kérdést teszünk fel, s a helyesen válaszolók között egy-egy 10 ezer Ft értékű ajándékcsomagot sorsolunk ki. A válaszokat minden esetben másnap reggel 7 óráig várjuk.

A hét végén minden helyes megfejtő belekerül a fődíj sorsolásába, ami egy Citroën C3 autó használata egy hosszú hétvégére. A szerencsés nyertes testközelből megismerheti a Citroën legújabb modelljét. A kérdések a díjat felajánló Citroën Őrmezőről, illetve a Citroën gépjárművekről szólnak. A válaszokhoz szükséges információ megtalálható a márkakereskedés honlapján.

A naponta kisorsolásra kerülő ajándékcsomag

Az ajándékcsomag tartalma:
- Citroën modellautó
- petanque készlet (aki esetleg nem ismeri a játékot, annak szívesen elmagyarázom :))
- sporttáska
- bornyitó készlet
- laposüveg
- kompakt tűzvédelmi berendezés
+ minden nap egy meglepetés

Főnyeremény: egy Citroën C3 használata egy hosszú hétvégére




Mit kell tudni a Citroën C3-ról? A francia autógyár legújabb modellje rengeteg újítást tartalmaz. A kisautó dinamikus és tágas, stílusa már első ránézésre is magával ragadó. Emberközpontú szolgáltatásokkal, gazdaságos és környezetbarát motorral, minden igényt kielégítő passzív, és az intelligens aktív biztonsági rendszerekkel rendelkezik.

Mit kell tudni a Citroën Őrmezőről? A Citroën Őrmező (1112 Budapest, Vizsla utca 1-3, tel: 309-0920) több mint 1,200 m2 beépített területével lehetővé teszi, hogy a gépjárművel kapcsolatos valamennyi szolgáltatást egy helyen nyújtja Önnek. A gépkocsi vásárlásakor szükséges ügyintézést (adás-vétel, biztosítás, finanszírozás), használt autójának beszámítását helyben intézik. A márkakereskedés közvetlen számítógépes kapcsolatban áll bankokkal, így csak néhány másodperc alatt testre szabott finanszírozási ajánlatot tud átnyújtani, de akár kész finanszírozási és biztosítási szerződést is lehet helyben kötni.

Első kérdés: Mikortól lehet megvásárolni a C3 gépkocsit Magyarországon?
A válaszokat kedden reggel 7 óráig várjuk!
RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

ChikansPlanet

Gyakoribbak lesznek a tornádók?

A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva figyelik, miképpen befolyásolja kialakulásukat a klímaváltozás. Itth

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul péntektől a benzin ára
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13