Prémium

Több mint száz borral várja vendégeit a Magyar Borok Bálja (x)

Portfolio
A hazai báli szezon egyik legszínvonalasabb társasági eseménye a Winelovers szervezésében február 25-én a Corinthia Grand Hotel Royal szállodában megrendezésre kerülő Magyar Borok Bálja. A bál immár 12. alkalommal, több mint 100 kóstolható hazai borral, top séfek által összeállított menüvel és gazdag programkínálattal várja a borok és a gasztronómia rajongóit.
Az idei Magyar Borok Bálja több szempontból is különleges élményt ígér 350 vendégének. A bál tematikája az eddigieknél is hangsúlyosabban épül a borra: a menüt az ország hat borvidékét képviselő borsorhoz álmodta meg a négy top séf (Tiago Sabarigo főséf - Costes Downtown; Bolyki Péter konyhafőnök - Corinthia Hotel Brasserie & Atrium; Janek Gábor konyhafőnök - Budai Gesztenyés Nagyvendéglő; Farkas Vilmos cukrász - Zila Kávéház - Krisztina Cukrászda és Étterem), és további 100 bor lesz szabadon kóstolható a bál időtartama alatt. A kínálat szinte az összes hazai borvidéket és borstílust bemutatja csúcsborászatok, jól ismert nagy nevek és és feltörekvő kisebb pincészetek borain keresztül.

A bál háziasszonya az ország egyik legnépszerűbb műsorvezetője, Ördög Nóra; a vacsora alatt Liszkay Mihály, a monoszlói Liszkay Borkúria tulajdonosa és igazgatója játszik zongorán, majd fellép Nyáry Károly zongoraművész-énekes önálló produkcióval és előadóművész lányaival , Alizzal és Edittel közösen is; a tánc előtti bemelegítés felelőse a "swing hercege", Gájer Bálint Fonogram-díjas énekes. A nyitó keringőt a Magyar Táncművészeti Egyetem hallgatói táncolják, a parkettre pedig a Night Cruisers Band csábítja a bálozókat. A programot divatbemutató, kaszinó, kávébár, szivarsarok és a kiállító partnerek standjai színesítik.

A Winelovers rendezvények szervezője, Ádám Boglárka elmondta: "Magyarországon ez az egyetlen exkluzív bál, amely egyértelműen a borok köré szerveződik. A vendégkörben a hazai üzleti, kulturális és diplomáciai élet szereplői mellett a legjobb magyar borok készítőit is megtaláljuk. Itt nem lepődik meg a borkedvelő, ha az asztaltársáról kiderül: ő készítette az épp kóstolt bort. Az ilyen élmények teszik emlékezetessé az estét."

Gál Tibor Emlékdíj, a közönség szavazata alapján

A Magyar Borok Bálja méltó környezetet biztosít a Gál Tibor Emlékdíj átadására. 2014-től az emblematikus egri borász tiszteletére alapított díjat az Év Bortermelői és Borászok Borászai által javasolt, a nagyközönség által megválasztott tehetséges, feltörekvő borász kapja. A több, mint tízezer szavazat alapján az első három helyezett 2017-ben Hernyák Tamás (Hernyák Birtok, Etyek), Juhász Ádám (Juhász Testvérek Pincészete, Eger) és Varkoly Ádám (Árpád-hegy Pince, Tokaj). A Magyar Borok Bálján kiderül, hogy közülük ki kapja meg idén a Gál Tibor Emlékdíjat.

"A Magyar Borok Bálja egyik küldetése a kezdetektől, hogy fiatal tehetségeket támogasson. A bál programjában hagyományosan mindig helyet kapott egy-egy fiatal művész. 2014-ben úgy gondoltuk, a borszakmai vonatkozású Gál Tibor Emlékdíjat is aszerint újítjuk meg, hogy azt szintén egy fiatal, talán még kevésbé ismert, de ígéretes pálya előtt álló borász kapja meg évről évre. A jelölést a szakmailag legelismertebb borászokra, az Év Bortermelőire és a Borászok Borásza díj birtokosaira bízzuk, ezt követően azonban a nagyközönség szavazhat a már "előminősített" fiatalokra. A nyertes jelölt az elismerés és díszes oklevél mellett számos értékes szakmai nyereménnyel is gazdagodik." - mondta el Tábor István, a Winelovers márkatulajdonos Trinety Media Kft. ügyvezetője.

További információ: www.borbal.hu

(x)
RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul péntektől a benzin ára
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13