FONTOS Új benzinárstop az asztalon, a kormány jövő héten tárgyal róla
Prémium

Továbbra is dübörög az ingatlanpiac (x)

Portfolio
Vitathatatlan, hogy az ingatlanpiac robbanásszerű növekedésnek indult. Ennek egyik oka a befektetési céllal történő vásárlók számának emelkedése. A magasabb árak miatt jó üzlet az Airbnb vagy az albérleteztetés is. Az egyik leggyorsabban fejlődő helyszín a IX. kerület, ahol átlagosan 3000 forintos négyzetméterenkénti áron lehet albérletet kiadni. A környéken lassan hiánycikk a kislakás, valamint a pesti kerületek közül csak az V. és VI. kerületben magasabbak az átlagos bérleti díjak.
Ennek ellenére sokan tartanak a lakásuk kiadásától és az ezzel járó nyűgtől. Ezért döntött úgy az egyik legnagyobb budapesti beruházás, a IX. kerületi Allure Residence lakópark építtetője, hogy az átadás után bérbeadás-menedzsment szolgáltatást is nyújt majd.

Továbbra is dübörög az ingatlanpiac
Az Allure Residence Budapest 520 új, napfényes, otthonos lakást kínál egy sarokra a Duna-parttól, a Művészetek Palotájától (MÜPA) és a Nemzeti Színháztól. A lakóparkban 37-110 m2-es lakásokból választhatnak az otthonkeresők, akik kényelmét a mélygarázs, az új üzlethelyiségek, a zárt belső park és a tágas közösségi terek is szolgálják. A lakópark kiváló infrastruktúrájú környéken, a rohamosan fejlődő IX. kerületben épül, számtalan kulturális intézmény, üzlet, bevásárlóközpont és ideális sportolási helyszín szomszédságában. A közelben található a 2-es, 24-es, 51-es villamosok, valamint a 23-as, 54-es és 55-ös buszok megállója is. A belváros néhány perc alatt könnyedén elérhető autóval, tömegközlekedéssel, vagy akár gyalog.

Továbbra is dübörög az ingatlanpiac
A megnövekedett igényt az is mutatja, hogy az Allure első ütemének összes lakása elkelt, a második ütem lakásainak pedig már csak a 30%-a szabad. A beruházók ezért úgy döntöttek, hogy szeptember második felében elindítják a harmadik ütemet is. Így a kerületben szabad újépítésű kislakásokat nagy választékban jelenleg az Allure Residence Budapest lakópark kínál, amelynek lakáslistája itt érhető el: http://allurebudapest.hu/hu/lakasok.

További információt pedig a szeptember 29-én kezdődő Lakás 2017 kiállításon, a www.allurebudapest.hu vagy a Facebook.com/allurebudapest oldalon találhatnak az érdeklődők.

(x)
Kiszámoló

Feltámadt a kínai gazdaság?

Tavaly már mindenki temette Kínát és az új Japánnak hívták. Japán a második világháború után hatalmas növekedést produkált, de 1990 óta egyhelyben toporog, teljesen megrekedt a fejlődés

Holdblog

Felezés és duplázás

A következő órákban a manipulálhatatlan programkód negyedszerre is végrehajtja a Bitcoin négyévente esedékes felezését. Az újonnan kibocsátott bitcoinok mennyisége blokkonként 6,25-ről 3,1

Holdblog

Michael Saylor és a "végtelen" pénzmasina

A MicroStrategy 2020-ban kezdett el bitcoint vásárolni. A szoftvercég eredetileg csak többletlikviditását fektette bitcoinba, ám amikor a kriptodeviza jelentős emelkedésnek indult, a vezérigazgat

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nagy esemény jön a bitcoinnál, most érdemes kriptóba befektetni?

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
illustration-01