Prémium

Új Társasági Jogi Csoportvezető a Noerr budapesti irodájában (x)

Portfolio
Mátés-Lányi Ákos együttműködő ügyvédként, a M&A és Tranzakciós csoport vezetőjeként csatlakozott a Noerr budapesti irodájához.
Ákos kiemelkedő tapasztalatokkal rendelkezik cégjogi és tranzakciós területen, jogi tanácsadói szakértelme felöleli a határokon átnyúló M&A, magántőke és tőkepiaci jogügyleteket. Ezt megelőzően a DLA Piper és a Kinstellár nemzetközi ügyvédi irodákban dolgozott.

Dr. Nádasdy Zoltán, a Noerr budapesti Irodájának vezetője kiemelte:
“Örülünk Ákos érkezésének, aki a Noerr dinamikus magyarországi fejlődésének időszakában érkezik hozzánk. Meggyőződésem, hogy Ákos szakértelme gyorsan fejlődő csapatunkban segít majd előmozdítani üzleti célkitűzéseinket és tovább bővíteni ügyfélkörünket."

Jörg Menzer, a közép-kelet európai régió ügyvezető partnere hangsúlyozta:
“Bízom benne, hogy a budapesti iroda további sikereihez érdemben fog hozzájárulni a társasági jogi szakterület új budapesti vezetője, aki az első naptól kezdve fontos tagja lesz a Noerr közép-kelet-európai tranzakciós tanácsadó csapatának, ezáltal tovább erősítve a Noerr elkötelezettségét a régióhoz."

Ákos az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szerzett jogi diplomát, ezt követően a Corvinus Egyetem posztgraduális képzésében tanult. A Budapesti Ügyvédi Kamara, valamint a Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület tagja. Magyar és angol nyelven beszél.

(x)
RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

Holdblog

Vége a luxusóra-őrületnek?

A Morgan Stanley és a LuxConsult közös, 2023-as kutatása alapján a címben feltett kérdésre a rövid válasz az, hogy közel sem. A 2022-es esztendőhöz képest... The post Vége a luxusóra-őrül

ChikansPlanet

Gyakoribbak lesznek a tornádók?

A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva figyelik, miképpen befolyásolja kialakulásukat a klímaváltozás. Itth

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Az infláció felfalja a megtakarításainkat - Hogyan védekezzünk ellene?
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13