Prémium

Újjászületett irodák: sikeres a CityZen és a Kálvin Square (x)

Portfolio
80 és 100%-os kihasználtsággal az utóbbi idők legsikeresebb budapesti irodaházai között van a ConvergenCE által üzemeltetett CityZen és Kálvin Square. 2015-től kezdődően a CityZen teljes külső-belső felújítás, a Kálvin Square pedig kisebb, de hatékony átalakítások eredményeképpen született újjá és került vissza a fővárosi irodapiac élvonalába 2016-ban.
Mindkét irodaház előnye a kiváló lokáció. A CityZen 12.600 m2-en kínál "A" kategóriás irodákat a Dózsa György úti metróállomásnál, a rendkívül népszerű Váci úti irodafolyosó belső harmadában; a 9.500 m2-es Kálvin Square pedig két metróvonal találkozásánál található, ami a valóban "A" kategóriás irodaházak fővárosi piacán is kiemelt helyzetet biztosít a közel teltházzal üzemelő épületnek.

Újjászületett irodák: sikeres a CityZen és a Kálvin Square
Az elhelyezkedés csak egy az irodaházak számos előnye közül. A CityZen és a Kálvin Square egyaránt magas szintű technikai felszereltséget, stílusos belsőépítészeti megoldásokat és számos kiegészítő szolgáltatást kínál a bérlőknek. Mindkettőben működik kávézó, a dolgozók kényelmét pedig rugalmasan alakítható irodaterek, nyitható ablakok, modern légtechnikai rendszer, tágas mélygarázs és a biciklitárolók mellett zuhanyzós öltözők biztosítják.

Újjászületett irodák: sikeres a CityZen és a Kálvin Square
A ConvergenCE 2004-es alapítása óta nemzetközi ingatlanbefektetőkkel együttműködésben összesen 7 irodaépületet kezel Magyarországon: a CityZen, a Kálvin Square és az Eiffel Tér Irodaház mellett portfóliójukba tartozik még a Baross utcai B52 Irodaház, valamint a Margit Palace, illetve a Terrapark Next A és B épületei. A cég azonban az irodaházak bérbeadása és üzemeltetése mellett fejlesztéssel is foglalkozik. Legnagyobb sikerei közé tartozik Budapesten a válság utáni években, 2010-ben átadott, prémium minőségű, A+ kategóriás Eiffel Tér Irodaház; továbbá Pozsonyban a Park One irodaház, amely a PwC, a Zurich Insurance és a CBRE irodáinak ad helyet. Megépítésük óta mindkét épület eladásra került. Érdekesség, hogy az Eiffel Tér Irodaház új, német tulajdonosa továbbra is a ConvergenCE-et bízza meg az épület ingatlan- és vagyonkezelésével.

Újjászületett irodák: sikeres a CityZen és a Kálvin Square
A ConvergenCE valamennyi ingatlan esetében nagy gondot fordít az ügyfélközpontú üzemeltetésre. "Alapelvünk, hogy nálunk csak a bérlő számít, éppen ezért a szerződéskötés után is szoros kapcsolatot ápolunk a bérlőinkkel, odafigyelünk az igényeikre és foglalkozunk velük. Meggyőződésem, hogy a CityZen és a Kálvin Square sikerének, illetve az Eiffel Téri Irodaház új tulajdonosaitól kapott vagyonkezelési és üzemeltetési megbízásnak is ez a napi szintű figyelem és kiváló együttműködés a kulcsa" - mondja Zeley Csaba ügyvezető igazgató.

(x)
RSM Blog

Mit kockáztatunk HR nélkül?

A vállalatok jelentős részének életében meghatározó szerepe van a HR tevékenységnek, mert a jól átgondolt HR stratégia támogatja a munkatársak, megtartását, motiválását, fejlesztését,

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nem mese ez: rengeteg pénz hullik a magyarokra pillanatokon belül

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
Bif_PR_aprilis_nyitokep