Prémium

Váltsunk együtt! (x)

Felsővezetők nyilatkoznak az Invitelről...

Portfolio
Az Invitel számára különösen fontos üzleti partnereinek elégedettsége. Ezért folyamatos kapcsolattartással és partneri viszony kiépítésével igyekeznek minél pontosabb képet kapni a felmerülő igényekről és a mindennapi tapasztalatokról. Mára a sok esetben több éves együttműködések tapasztalatait tudják megosztani az érdeklődőkkel. Partnereik véleménye az Invitelről magáért beszél.


Bottyán Balázs , az Autóker Holding Rt. távközlési üzletág igazgatója
Szakmai kapcsolat - közös sikerek

A Com.Unique Kft. új építésű lakóházak távközlési rendszerének kiépítésére és üzemeltetésére szakosodott. Többségi tulajdonosunk, az Autóker Holding Rt. ma piacvezető szerepet tölt be a lakóingatlan-építés terén. Korábban, az új házak telekommunikációs fejlesztésekor, az Autóker kedvezőtlen tapasztalatokat szerzett, ezért 2002-ben egy saját távközlési céget hozott létre , amely üzemelteti a házak belső telekommunikációját, miközben szerződésben áll egy nagy szolgáltatóval, amelyen keresztül biztosítani tudja a tökéletes kapcsolatot a külvilág felé is.

A helyi központokon keresztül olyan egyedi szolgáltatásokat nyújtunk a lakóknak, mint a lakóházakon belüli és közötti ingyenes telefonhívások , sőt egyes épületekben már a kaputelefon-hálózatot is integráltuk a rendszerbe. Eközben szintén a saját hálózatunkon keresztül érhető el az internet- és kábeltévé-szolgáltatás is. Mind a telefonforgalom (a közvetlen elérésű HangPartner ISDN révén), mind pedig az internetforgalom (NetPartner MLLI bérelt vonalon) az Invitel hálózatán bonyolódik.

Kommunikációs szolgáltató partnerünknek az Invitel elődjét, a Vivendit egy meghívásos tenderen választottuk ki. Szakmabeliként jól ismerjük a piaci feltételeket, így a döntő érv a legjobb árajánlat volt. A kezdetektől nagyon elégedettek vagyunk az Invitellel , hiszen folyamatosan a piaci viszonyokhoz igazítják áraikat, és tapasztalataink szerint Magyarországon kevés olyan cég van, amelyik tartósan ilyen minőségű szolgáltatást képes nyújtani.

Számunkra tökéletesen megfelel az Invitel új stratégiája, éppen ezért készek vagyunk ezt a fajta együttműködést a jövőben még szorosabbra fűzni.




Fejérvári Levente , a Renault Hungária Kft. ügyfélkapcsolati és informatikai igazgatója
Hatékony partnerség, biztos siker!

A Renault Hungária Kft. a Renault gépjárművek kizárólagos hazai importőre, így az összes magyarországi márkakereskedő velünk áll szerződéses kapcsolatban. A kereskedői hálózat teljes informatikai támogatása is hozzánk tartozik, hiszen az 1999-ben meghirdetett informatikai tender győztesével, a Vivendivel felépíttettük a Renault saját intranetét , amely a márkakereskedői hálózat teljes kiszolgálásáról gondoskodik.

Ez a teljesen IP-alapú, kizárólag bérelt vonali hálózaton nyugvó zárt rendszer volt az első ilyen méretű webes magánhálózat Magyarországon. Márkakereskedőink és partnercégeink ezen a portálon keresztül jutnak hozzá mindenfajta termék-, akciós vagy műszaki jellegű információhoz. Sőt, a tevékenységükhöz tartozó valamennyi művelet is ezen a rendszeren keresztül zajlik.

Ezzel a Renault Hungáriának sikerült komoly lépéseket tenni a "nulla papír" elve felé, vagyis minimálisra csökkenteni a fizikai dokumentumforgalmat. Ráadásul márkakereskedőink ahálózaton keresztül közvetlenül elérik a franciaországi gyártási rendszerünket is, tehát a gyártás paramétereit közvetlenül a magyarországi vevőink igényei szerint tudják meghatározni.

Miután kiépült a magyarországi hálózat, - a kedvező tapasztalatok birtokában - további szolgáltatásokat veszünk igénybe a Vivenditől, illetve utódjától, az Inviteltől, így például a belföldi távolsági és a nemzetközi telefonhívások is az Invitel hálózatán bonyolódnak .

Az elmúlt 4 évben többször is megtapasztaltuk, hogy a változó piaci viszonyokra milyen naprakészen tud reagálni az Invitel , és azt hiszem, hogy egy ilyen jól működő kapcsolatot sem a tulajdonos-, sem a névváltás nem befolyásolja.


Amennyiben több információt szeretne kapni, azt ITT megteheti.

(X)
Holdblog

Michael Saylor és a "végtelen" pénzmasina

A MicroStrategy 2020-ban kezdett el bitcoint vásárolni. A szoftvercég eredetileg csak többletlikviditását fektette bitcoinba, ám amikor a kriptodeviza jelentős emelkedésnek indult, a vezérigazgat

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nagy esemény jön a bitcoinnál, most érdemes kriptóba befektetni?

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
illustration-01