Prémium

Van egy új barátnőm (x)

Portfolio
A nők többsége imád beszélgetni: egy esemény számukra a verbális megerősítéstől lesz élmény.

Az új Peugeot 807 folyamatosan kommunikál vezetőjével és alig várja, hogy eleget tehessen a kívánságainak. A 807 agya egy intelligens kiszolgálóegység, amely számos funkciót képes ellátni a multiplex elektronikai rendszeren keresztül: összegyűjti és kezeli a motorvezérlésre, a sebességváltásra, a felfüggesztésre és a biztonsági berendezésekre vonatkozó információkat, nagyban megkönnyítve ezáltal a vezető feladatát. S hogy még gondtalanabb legyen az utazás, a kormányról vezérelhető fedélzeti számítógép kijelzi a fogyaztást, az átlagsebességet és a megtett távolságot. A tökéletes komfortot pedig a tempomat által nyújtott kényelem segíti. Sőt annak, aki vizuális típus, még egy fontos rendszer segíti a tájékozódást: a GSM rádiótelefonnal mûködő navigációs rendszer, nemcsak szóbeli, hanem vizuális útmutatásokkal is ellát minket.
Ezzel az autóval szinte “beszélgetni” lehet. Nem túlzás tehát azt állítani, hogy akinek van egy Peugeot 807-e, annak van egy új barátnője.
RSM Blog

Mit kockáztatunk HR nélkül?

A vállalatok jelentős részének életében meghatározó szerepe van a HR tevékenységnek, mert a jól átgondolt HR stratégia támogatja a munkatársak, megtartását, motiválását, fejlesztését,

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nem mese ez: rengeteg pénz hullik a magyarokra pillanatokon belül

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
Bif_PR_aprilis_nyitokep