FONTOS Visszatér a rettegett benzinárstop?! Hajszálnyira vagyunk az autósok rémálmától
Prémium

Varázslatos ünnepek az osztrák Alpokban (x)

Portfolio
A hófödte hegycsúcsoknál szebb karácsonyi, szilveszteri díszletet nehezen lehetne elképzelni.
Ez a festői kép fejezi ki leginkább a tél, a meghittség, a közelgő ünnep hangulatát. És ezt a csalhatatlan idillt élvezheti az, aki Ausztriában, a hegyek között, a legszebb sí-régiókban, a legkiválóbb sípályarendszerek - a stájerországi Lachtal és Schladming-Dachstein, valamint a karintiai Nassfeld - szívében, közvetlenül a pályák mellett található SissiPark apartmanszállók vendégeként tölti az év utolsó napjait.
A vastag hótakaróval borított hegycsúcsok látványa azonban a szívélyes vendéglátók, kényelmes szállások és a helyi ünnepi szokások nélkül kevés lenne ahhoz, hogy maradéktalanul jól érezzék magukat a téli tájban gyönyörködni, síelni, sétálni, kikapcsolódni vágyók. Az ünnepvárás a hegyen olyan speciális hangulat, amelyről az ott élő és ott dolgozó vendéglátók is gondoskodnak.

Varázslatos ünnepek az osztrák Alpokban
A SissiPark üzemeltetői maguk is évről évre nagy izgalommal készülnek az év utolsó heteire, amikorra csalhatatlanul megérkezik a tél a hegyre, benépesülnek a sípályák, s vidámság uralja a máskor méltóságosan csendes hegycsúcsok lejtőit. Az ünnep közeledtével fokozódik a hangulat a régióban: díszbe öltöztetett hütték, karácsonyi fényekben úszó kényelmes szállások, elegáns szállodák és luxus sípálya-apartmanok hívogatják a kristálytiszta hegyi levegőn elfáradt sportolókat. A SissiPark különösen kitesz magáért: a három helyszínen épült négycsillagos szállókban tökéletesen felszerelt luxus apartmanokkal várják a vendégeket, akik a lakosztályukhoz tartozó saját szaunájukban kedvükre relaxálhatnak és családjukkal, barátaikkal együtt feldíszíthetik az apartmanokba bekészített fenyőfákat.

Varázslatos ünnepek az osztrák Alpokban
A karácsony napjai, valamint szilveszter éjszakája igazi csoda egy ilyen helyen: kifogástalan vendéglátás, vidám maskarába öltözött mutatványosok sílécen, "happy hours" akciók a hüttékben és számtalan kedves, mókás jelenet résztvevő lehetnek azok, aki itt töltik az év legszebb ünnepét.
A SissiPark luxus apartmanszálló és pályaszállás mindehhez kifogástalan kényelemmel és "saját" panorámával is hozzájárul. Így lesz tökéletes és felejthetetlen az ünnep a hegyen.

További információk és online foglalás: www.sissipark.at

(x)
ChikansPlanet

Gyakoribbak lesznek a tornádók?

A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva figyelik, miképpen befolyásolja kialakulásukat a klímaváltozás. Itth

Holdblog

Ismét a HOLD az Év Alapkezelője

Megint - immáron nyolcadik alkalommal - mi lettünk Az Év Alapkezelője. Mellette a HOLD Részvény, a Deep Value 2024 és a Columbus alapjainkat is kategóriájuk... The post Ismét a HOLD az Év Alapke

Holdblog

Ki vesz aranyat? (vendég: Zsiday Viktor)

HOLD After Hours. Zsiday Viktorral megbeszéljük, hogy kinek a nagymamája a modernebb. És hogy a zene lehet-e megoldás a klímaváltozásra. Meg miegymás. Jó szórakozást! 00:45   ...

Holdblog

Felezés és duplázás

A következő órákban a manipulálhatatlan programkód negyedszerre is végrehajtja a Bitcoin négyévente esedékes felezését. Az újonnan kibocsátott bitcoinok mennyisége blokkonként 6,25-ről 3,1

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nagy esemény jön a bitcoinnál, most érdemes kriptóba befektetni?

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
illustration-01