Prémium

Vírus Híradó - egy hiánypótló színfolt a magyar weben (x)

Portfolio
Néhány évvel ezelőtt a számítógépes vírusokról még csak szűk "szakmai" körökben lehetett hallani, de több közelmúltbeli, világméretű vírustámadás (Melissa, I love you, Nimda ...) szinte egyik napról a másikra bebizonyította, hogy ez ma már nem csupán az IT szakembereket foglalkoztató probléma.
Az otthoni felhasználók és a cégvezetők számára egyformán fontos és közös érdek, hogy számítógépeket ne érhesse semmilyen vírustámadás. A pénzben is egyre inkább pontosan kifejezhető értékű adatok elvesztése, a károk helyreállításának költsége valamint a helyreállítás ideje alatt kieső munkaidő, mind-mind komoly károkat okozhatnak, akár egy kisebb cég életében is.
A most elkészült Vírus Híradó portál (www.virushirado.hu) alapvető célja, hogy a legkülönfélébb vírus témában HITELES és NAPRAKÉSZ információt biztosítson látogatói számára.

Az Elsősegély rovat segítséget nyújt mindazoknak, akik még sosem foglalkoztak a vírusok elleni védekezéssel és éppen egy vírustámadást szeretnének elhárítani. Hasznos tanácsokat kaphatunk továbbá ebben a rovatban a védelmi megoldás kialakításához és az antivírus szoftverek kiválasztásához is.

A hírek és hírlevelek azokra a lényeges információkra fókuszálnak, amelyek a vírus elleni védekezésben napi szinten a számítógép felhasználók hasznára válhatnak. A fórumokon keresztül a látogatók képzett szakemberektől kérhetnek segítséget, vagy megoszthatják egymással tapasztalataikat, szakmai tudásukat.

A téma iránt általában érdeklődők - a fentieken kívül - tudományos és ismeretterjesztő oldalakkal is találkozhatnak a Vírus Híradó oldalain, amelyek egyaránt tartalmaznak érdekességeket, szakmai definíciókat és nem utolsó sorban vírus statisztikákat.

A Vírus Híradó szerkesztői - a 2F 2000 Kft. munkatársai - mindannyian vírusvédelemmel foglalkozó szakemberek, többéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek e területen. 1994 óta felhalmozott ismereteiket osztják meg az olvasókkal, bízva abban, hogy az általános felhasználóktól a képzett IT szakemberekig mindenki megtalálja a számára szükséges és hasznos információt.


Regisztráljon Ön is a Vírus Híradó hírleveleire, hogy mindig időben és hiteles forrásból értesüljön a legújabb károkozókról!
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13