Gépjárműkárok: megállapodást kötött az agrárkamara

agrarszektor.hu
Kárrendezési szolgáltatási megállapodást kötött az IOS Hungary Biztosítási és Kárrendező Kft.-vel a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). Az együttműködés a kamarai tagság úgynevezett régi, "beragadt" , illetve az új károkra is vonatkozik, amellyel kapcsolatban díjtámogatott akciót is indítottak.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A megkötött kárrendezési szolgáltatási megállapodás a kamarai tagok kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) káreseményeivel kapcsolatos - közölte a NAK. Az együttműködés a régi, "beragadt", és az újonnan bekövetkezett károkra is kiterjed.

2 nap, 80 előadó, 800 résztvevő, és az agrárszektor legforróbb témái. Termelők, gazdák, döntéshozók, véleményformálók az agráriumból egy helyen egy időben csak az agrárszektor konferencián!

Az IOS Hungary Biztosítási és Kárrendező Kft. vállalja, hogy megvizsgálja a kárigény érvényesítésének lehetőségeit. Amennyiben reális esély mutatkozik a kárügy rendezésére, sikerdíj ellenében vállalja a tagok ügyeit. A NAK szerint a sikerdíjas rendszer a piacon alkalmazott árképzéshez képest 50 százalékkal olcsóbb konstrukciót jelent.

A NAK az új szolgáltatás elindításával párhuzamosan akciót hirdet tagjai körében - áll a közleményben. A köztestület call-centerében regisztrált első 50 tag az általa elszenvedett, gépjárművel okozott kár felelősségbiztosítási kárügyintézését 1 250 000 forint kárösszegig díjmentesen, az azt meghaladó károknál pedig az 1 250 000 forint feletti kárrészre kedvezményes, 16 százalékos sikerdíjjal veheti igénybe. A szolgáltatás 50 000 forintot meghaladó mértékű károkra vonatkozik. Tagonként csak egy-egy kárügy kaphat támogatást, így több meglévő kárügynél célszerű a legmagasabb összegű kárüggyel igényelni a szolgáltatást.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?