21 °C Budapest

Ide utazz idén ősszel fillérekért: itt az európai bakancslista

2017. szeptember 24. 13:23

Az utazásoknak nem kell véget érnie a nyárral együtt, egy várost megismerni egyébként is ősszel és tavasszal ideális. Nem csak Párizsban, Rómában, vagy épp Velencében érdemes eltölteni néhány napot, ezeknél sokkal olcsóbb városokban is eltölthetsz egy tartalmas hosszú hétvégét. Ehhez adunk tippeket.

Csak azért, mert beköszöntött az ősz, és már egyre messzebb kellene utazni egy tengerparti csobbanásért, még nem kell lemondani az utazásról. Kezdődik a városnézős utazások szezonja, és van néhány olyan úti cél, ami még a pénztárcádat sem terheli meg olyan nagyon.

Ha olcsón szeretnél kihozni egy külföldi városnézős utazást, érdemes végignézned az alábbi listát.

Lipcse, Németország

Szarajevó, Bosznia Hercegovina

Krakkó, Lengyelország

Riga, Lettország

Kijev, Ukrajna

Belgrád, Szerbia

Tbiliszi, Grúzia

Bukarest, Románia

Az utazás nem csak a gazdagok kiváltsága

Közelednek az ünnepek, egy hosszú hétvége valamelyik európai városban óriási élmény, tökéletes ajándék lehet. Ha ilyesmiben gondolkozol, kapóra jöhet a személyi kölcsön, hiszen azt bármire fel lehet használni, és fedezetre sincs feltétlenül szükség. Persze ezzel együtt is kifejezetten fontos, hogy azt a konstrukciót válasszuk, amely leginkább passzol igényeinkhez. Hogy kiderítsük, hol, és mennyiért lehet most pénzhez jutni, a Pénzcentrum kalkulátorához fordultunk.

A beállításoknál 500000 forintos hitelösszeget, és 60 hónapos futamidőt adtunk meg - ezen kívül az alapértelmezett funkciókkal kalkuláltunk. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legolcsóbb konstrukció az MKB bank MKB Mosoly Személyi kölcsöne, amelynél 12,46 százalékos THM, és 662720 visszafizetendő összeggel 10617 forintra jön ki a havi törlesztő. Csak néhány forinttal marad el ettől a K&H Bank otthonszépítő személyi kölcsöne sem, amely 12,54 százalékos THM, és 65400 visszafizetendő összeggel is mindössze 10621 forintos törlesztőrészletet tud.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A fentiek mellett érdemes még megemlíteni a Sberbank Fair Express személyi kölcsönét, amely 10,97 százalékos THM mellett havi 10736 forintos törlesztőt ígér, illetve a CIB Bank Előrelépő Személyi Kölcsönét, amelynél 14,00 százalékos THM mellett havi 11420 forintos törlesztővel kalkulálhatunk.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem