Pályázna? - Ennyien nyerhetnek a régen várt tenderen

agrarszektor.hu
Február közepétől lehet majd pályázni arra a 150 milliárd forintos csomagra, amellyel mikro- és kisméretű élelmiszeripari vállalkozásoknak nyújt támogatásokat a kormány. A kifizető ügynökségként működő Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) arra számít, hogy ötezer pályázat kaphat majd támogatást.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Pályázat indul mintegy 151 milliárd forint értékben az élelmiszeripari fejlesztésekre Magyarországon, ami az előző fejlesztési időszakinál majdnem kétszer nagyobb - közölte Gyuricza Csaba az M1 aktuális csatornán hétfőn. A mikro- és kisvállalkozásoknak nyújtott támogatás maximálisan igényelhető összege vállalkozásonként 500 millió forint, konzorciumok esetében akár 1,5 milliárd forint lehet.

Pályázni február közepétől lehet majd. A beruházásokhoz igényelhető támogatás intenzitása legfeljebb 50 százalékos lehet, a közép-magyarországi régióban 40 százalékos.

Gyuricza Csaba szerint ötezer pályázatot támogatnak majd a rendelkezésre álló keretösszegből. Az élelmiszeripar és a feldolgozóipar területén szinte mindenhol fejlesztési lehetőséget jelent a pályázat - tette hozzá.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?