Új vezető a Takarék Csoport agrárigazgatóságának élén

agrarszektor.hu
Hollósi Dávid irányítja mostantól a Takarék Csoport újonnan létrehozott igazgatóságát. Az új igazgatóság három szakterületet foglal magába, a Takarék Agrár Központot, az ország egészére kiterjedő agrárfinanszírozási hálózatot és a speciális ágazati igényeket kiszolgáló agrártermék-fejlesztési csoportot.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Hollósi Dávid agrármérnök, agrárközgazdász lett a Takarék Csoport új igazgatóságának vezetője. Legfontosabb feladatának az ügyféligények, ügyféltárgyalások, a finanszírozási elképzelések agrárszakmai támogatását tekinti - derül ki a Takarék Csoport közleményéből. Az új agrárrészleg a Takarék Agrár Központból, az ország egészére kiterjedő agrárfinanszírozási hálózatból és a speciális ágazati igényeket kiszolgáló agrártermék-fejlesztési csoportot foglalja magába.Hollósi Dávid elsősorban az élelmiszeralapanyag-termelés és az élelmiszerfeldolgozás finanszírozásában szerzett szakmai tapasztalatot.

A közlemény szerint a Takarék Csoport 2014-ben hozta létre agrárelemzői műhelyét annak érdekében, hogy a banki versenyben felértékelődött mezőgazdasági ügyfélkört tanácsadó pénzintézetként szolgálja ki. A Takarék Csoport 2021-ig meg kívánja duplázni részesedését a hazai agrár- és élelmiszeripari vállalkozások számára kihelyezett új hitelezésben.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?