Megérkezett a segítség a CSOK-hoz - Győr

2016-02-08

Kiemelt témák:

  • Hogyan élhetnek az érdeklődők az új CSOK lehetőségével?
  • Melyek a legfontosabb feltételek?
  • Melyek a legfontosabb buktatók? Mire kell nagyon figyelni az igénylés során?
  • Mit okozhatnak a CSOK-változások a használt lakások, új lakások piacán?
  • Hol vannak most lehetőségek az ingatlanpiacon?

TELTHÁZ! További jelentkezéseket nem áll módunkban fogadni. Megértésüket köszönjük!

10+10 millió: tudj meg mindent az új CSOK-ról!

Személyes tanácsadással és előadásokkal segítünk eligazodni a szabályozásban

Az egész ország az új CSOK-ról, azaz a Családok Otthonteremtési Kedvezményéről beszél. Nincs olyan vasárnapi ebéd, ahol ne kerülne szóba a 10+10 millió forintos állami támogatás, az új lakás, és persze a három gyermek vállalása. Február 8-án Győrben első kézből, egyenesen a szakértőktől kaphat választ az összes kérdésre.

Január elsejétől jelentős változások léptek életbe a Családi Otthonteremtési Kedvezményénél, közismert nevén a CSOK-nál. Az összegek növekedtek, él a 10+10 millió forintos lehetőség, és persze a feltételek is változtak. A fél ország most számolgat, oszt-szoroz, keresi a válaszokat, mivel sokan ki szeretnék használni a hatalmas lehetőséget.

Nincs ez másként Győr-Moson-Sopron megyében sem. A megyeszékhelyen az elmúlt években nagyon felpörgött az ingatlanpiac, ezzel együtt az újépítésű lakások, az üres telkek ára folyamatos emelkedést mutat. A 10+10 millió forint azonban itt is olyan összegnek számít, ami komoly lendületet adhat sok család számára. Persze a dolog nem annyira egyszerű: sok feltételnek kell megfelelni, sok a felmerülő kérdés, gyakran nehéz eligazodni a jogszabályok sűrűjében. Az érdeklődőknek pedig érdemes minél több információt begyűjteni, mielőtt döntenek.

Ezért a Portfolio, az FHB Bank és a Takarékokkal 2016-ban egy országos roadshow keretében végiglátogatja Magyarország nagyvárosait, megyeszékhelyeit. Szakértőink választ adnak a felmerülő kérdésekre, segítenek eligazodni a bonyolult szabályok között – természetesen a legfrissebb információkkal, és személyes tanácsadással is készülünk.

 

ELŐADÓINK, BESZÉLGETŐPARTNEREINK:

  • Tokodi Gábor, vezérigazgató-helyettes, FHB Bank Zrt.
  • Hartmann Imre, elnök, Pannon Takarék Bank Zrt.
  • Molnár Kristóf, ügyvezető-tulajdonos, Openhouse Országos Ingatlan és Hitel Hálózat

MODERÁTOR:

  • Nagy Bálint, vezető szerkesztő, Pénzcentrum

 

Az előadások után panelbeszélgetésre kerül sor, majd a résztvevő érdeklődők kérdéseire válaszolnak a szakértők. A helyszínen lehetőség lesz személyes tanácsadás igénybevételére is.

A részvétel Támogatóinknak köszönhetően ingyenes, de regisztrációhoz kötött! - TELTHÁZ! További jelentkezéseket nem áll módunkban fogadni.

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani a győri CSOK-pontot is.

Regisztráljon Facebook eseményünkre is!

A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

 

AZ ESEMÉNY LEGFONTOSABB PARAMÉTEREI:

Időpont: 2016. február 8., hétfő

Regisztráció: 17:00-17:30

Szakmai program és személyes tanácsadás a CSOK iránt érdeklődőknek: 17:30-19:00

Helyszín: Győr, Leier City Center Irodaház (9024 Győr, Hunyadi J. u. 14.)

A parkolás egyéni térítés ellenében a konferencia helyszínén mind a felszíni, mind a mélygarázsban lehetséges: www.leieringatlan.hu/parkolok

A Portfolio Klub februárban és márciusban a következő nagyvárosokat is meglátogatja a témában: Szeged, Debrecen, Miskolc, Pécs, Kecskemét, Székesfehérvár, Szombathely. Részletek hamarosan!


Portfolio Klub: Megérkezett a segítség a CSOK-hoz Debrecenbe

Megérkezett a segítség a CSOK-hoz - Országos Portfolio Klub sorozat | 145 kép

További információ a rendezvénnyel kapcsolatban:

Tartalmi és szervezési kérdésekben:
Portfolio Klub, E-mail: klub@portfolio.hu

Szponzorációs lehetőségek: sales@portfolio.hu

Szervezés, lebonyolítás, információk:
Portfolio Klub, E-mail: klub@portfolio.hu

Megérkezett a segítség a CSOK-hoz - Győr

2016-02-08

Moderátorok:

Nagy Bálint

vezető szerkesztő, Pénzcentrum

Karrierjét irodavezetőként kezdte a budapesti Eurographics Kft. Építész Alkotó Műhelynél. 2010-ben csatlakozott gyakornokként Magyarország vezető lakossági pénzügyi portáljához, a Net Média Zrt.-hez tartozó Pénzcentrumhoz. 2011-től a portál szerkesztő-újságírója; 2014-től vezető szerkesztője. A portál vezetése mellett munkája során elsősorban a lakás-, és ingatlanpiaci, valamint építőipari és energetikai trendek elemzésével, értékelésével foglalkozik. Folyamatosan publikál a Net Média Zrt.-hez tartozó Portfolio Ingatlan Magazinban (régi nevén REsource Ingatlaninfó), valamint rendszeresen ad interjúkat televízióknak és rádióknak egyaránt.

Előadók:

Tokodi Gábor

vezérigazgató-helyettes, FHB Bank

2009-től az FHB Bank Zrt. vezérigazgató helyettese, az FHB bankcsoporton belül a termékfejlesztést és az értékesítést felügyeli. Korábban az OTP Bank Bankszámla és Betét Főosztályának igazgatója és az OTP Lakástakarék Pénztár igazgatósági tagja volt (2003-2009), előtte ugyanott a Bankszámla és Betét Osztály főosztályvezetője (2000-2003), ezt megelőzően regionális osztályvezető (1990-2000). Pályafutását 1989-ben rendszerszervezéssel, programozással, oktatással kezdte a SZÜV-nél. Villamos üzemmérnök (Kandó Kálmán Villamosipari Mûszaki Főiskola, 1989); mérnöküzemgazdász (Pénzügyi és Számviteli Főiskola, 1994).

Hartmann Imre

elnök, Pannon Takarék Bank Zrt.

Pályafutását a jogelőd Komárom és Vidéke Takarékszövetkezetnél kezdte 1991-ben ügyintézőként. 1993-tól 1995-ig belső ellenőr, 1995-től 1999-ig ügyvezető, majd a társaság igazgatóságának elnöke. Pénzügyi üzemgazdász (Pénzügyi és Számviteli Főiskola, 1993), nemzetközi marketing szakközgazdász (Külkereskedelmi Főiskola, 1995), okleveles könyvvizsgáló.

Molnár Kristóf

ügyvezető-tulajdonos, Openhouse Országos Ingatlan és Hitel Hálózat

FHB Bank Zrt. Takarék
Otthontérkép
GYŐR+ Média Zrt.

Ilyen volt az év ingatlanos eseménye

2015. november 24-én immár tizenegyedik alkalommal rendeztük meg a hazai ingatlanpiac legfontosabb szakmai rendezvényét, a Portfolio Property Investment Forum konferenciát.... További videók...