Smart City 2017

2017.04.27

Kiemelt témák:

 • Fókuszban a város: Modern Városok – uniós források, új várostervezési modellek, intelligens közlekedés. Mitől okos egy város?
 • Fókuszban az ember: IT a mindennapokban, okosodó otthonok, megállíthatatlan e-kereskedelem, robot vs. ember
 • Fókuszban az energia: smart energiafelhasználás, megújuló energiák, integrált energetikai rendszerek, csökkenő költségek - zöldülő világ

A szemünk előtt zajlik a negyedik ipari forradalom. A digitalizáció, a big data, az Internet of Things, az okosodó városok és otthonok, az önvezető autók, az intelligens üzemeltetési rendszerek, a robotizáció, az e-kereskedelem és a világot átszövő hálózatok már közel sem a jövő, hanem nagyon is a jelen témái. Ma már nem legyinthet egyetlen felelős vezető, döntéshozó vagy tanácsadó sem az ipart, a kereskedelmet, a társadalmat és úgy általában a mindennapi életet leginkább befolyásoló technológiai fejlődésre. Nem pár év vagy pár hónap múlva lesznek fontosak az okosodó városok, eszközök és rendszerek, hanem már tegnap óta azok.

A Portfolio Smart City 2017 konferencia ezekben a témákban keresi a lehetőségeket, a kihívásokat és igyekszik választ adni a ma vezetőinek, hogy a jövő számára jó döntéseket hozhassanak.

 

ELŐADÓINK VOLTAK:

 • Csepreghy Nándor, parlamenti államtitkár, miniszter-helyettes, Miniszterelnökség 
 • Boros Áron, ügyvezető igazgató, MKB Csoport
 • Garamvölgyi Balázs, tőkepiaci tanácsadó, Kecskeméti Városfejlesztési Tőkealap-kezelő
 • Alföldi György DLA, egyetemi docens, BME Urbanisztika Tanszék 
 • Kiss Ákos, Strukturált Projektek Diviziója, Divizióvezető, MKB Consulting Kft.
 • Szemerey Samu, vezető településügyi szakértő, Lechner Tudásközpont
 • Kigyóssy Örs, fejlesztési és akvizíciós vezető, HB Reavis
 • Koncz Róbert MRICS, Director PM Hungary, Prologis
 • Starcz Ákos, Managing Partner, Next Wave Europe
 • Rab Judit, osztályvezető, Települési Szolgáltatások, Lechner Tudásközpont 
 • Barta Zsombor, BREEAM International minősítő, ERM
 • Kappéter Anna, Senior Commercial Finance Manager – Smart Cities, Current powered by GE
 • Vígh Zoltán, közkapcsolati igazgató, Jedlik Ányos Klaszter
 • Tajta Ákos, osztályvezető, Új Üzleti Területek Osztály, MVM Zrt.
 • Horváth Gergely, Project Manager - Customer Support, Commsignia

 

A KONFERENCIÁN A KÖVETKEZŐ CÉGEK ÉS SZERVEZETEK KÉPVISELŐI VETTEK RÉSZT:

Arnold Investments Kft., Avnet Technology Solutions Kft., Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, Belváros-Lipótváros Budapest Fv. V. kerület Önkormányzat, BISZ Zrt., BME Urbanisztika Tanszék, Budafok-Tétény Budapest XXII. kerületi Polgármesteri Hivatal, Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatal, Budapest Főváros VII. Kerület Erzsébetvárosi Polgármesteri Hivatal, Castrum Pro Kft., CBRE, Commsignia, Current powered by GE, Deloitte Zrt., Diófa Alapkezelő, E.ON Energiakereskedelmi Kft., ELMŰ-ÉMÁSZ Energiakereskedő Kft., ENKSZ Első Nemzeti Közműszolgáltató Kft., Erste Bank Hungary Zrt., Euromarcus Zrt., First Facility Ingatlankezelő Kft., FŐGÁZ Zrt., Gránit Pólus Management Zrt., HB Reavis Hungary Kft., HostLogic Zrt., IDC Magyarországi Kft., IFUA Horváth & Partners Kft., Infotér, Intersoft-Hungary Kft., Jedlik Ányos Klaszter, Joint Venture Szövetség, Lechner Tudásközpont, LIBRA Szoftver Zrt., Magyar Urbanisztikai Tudásközpont NKft., MENNEKES eMobilitás, MFB Zrt., Miniszterlenöki Kabinetiroda, Miniszterelnökség, Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal, MKB Bank Zrt., MKB Consulting Kft., MKB Inkubátor Kft., MVM Magyar Villamos Művek Zrt., MVM NET Zrt., MVM Partner Zrt., NEG Nemzeti Energiagazdálkodási Zrt., Next Wave Europe, Notebookspecialista.hu, PBG FMC Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt., Prologis, Qualysoft Zrt., Rudas & Karig Számítástechnikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Sentient cégcsoport, Smart City Solutions Kft., Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata, TFSZ Zrt., T-Systems Magyarország Zrt., Városliget Zrt., Visegrád Város Önkormányzata, Vodafone, VT Veres Kft., VT-ARRIVA Személyszállító és Szolgáltató Kft., Wing Zrt., Zöldfestép Kft...

 

AZ ESEMÉNY LEGFONTOSABB PARAMÉTEREI:

Dátum: 2017. április 27., csütörtök (09.00-16.00) 

Helyszín: Hotel InterContinental (1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 12-14.)
Szálloda információ, térkép és elhelyezkedés

Ingyenes parkolást nem áll módunkban biztosítani.

Részvételi díj: 84.900 Ft + ÁFA / fő.

A díj tartalmazza a konferencia dokumentációját, büféebédet, kávészüneteket. A konferencia két nyelven, angol-magyar szinkrontolmácsolással zajlik.

Kedvezmények: (nem összevonhatóak)

 • 20% kedvezmény 5 vagy több fő jelentkezése esetén
 • 50% kedvezmény közigazgatási szervek számára

Várható részvétel: 150 - 180 fő

Konferenciánk nem csupán új szakmai ismeretek megszerzésére nyújt lehetőséget, de kitűnő alkalmat teremt szakmai kapcsolatok ápolására, kialakítására. Találkozzunk Önnel is!

A résztvevők között kisorsolásra kerül 1 db Thomas Mason alapanyagból méretre készített ing/blúz a Portfolio ruházati partnere, az AC su misura jóvoltából.


Kinek javasoljuk:


Rendezvényünk hasznos ismeretekkel szolgálhat
 • Önkormányzati vezetők és tanácsadók
 • Technológia cégek
 • IT-fejlesztő és Start-up vállalkozások
 • Energiaszolgáltatók
 • Városfejlesztők
 • Ingatlanpiaci fejlesztők és tanácsadók
 • Építőipari cégek
 • Közlekedési vállatok
Mintegy 120 fő részvételével került megrendezésre a Portfolio Smart City 2017 konferencia

Smart City 2017 | 27 kép

Kapcsolódó cikkeink

Pár év és gyökeresen megváltoznak a városaink »
Tényleg minden munkát elvesznek előlünk a robotok? »
Mitől lesz "okos" egy város? »
3300 milliárd forintot oszt ki Orbán a városoknak »
A magánbefektetők beszállnak a városfejlesztésekbe is »

További információ a rendezvénnyel kapcsolatban:

Tartalmi és szervezési kérdésekben:
Ditróy Gergely , ingatlandivízió-vezető, E-mail: ditroy@portfolio.hu

Szponzorációs lehetőségek:
Kiss Csilla , Key-Account Manager, Telefon: +36 1 472 2098, E-mail: kiss.csilla@portfolio.hu

Szervezés, lebonyolítás, információk:
Barabás Andrea , rendezvényszervező, Telefon: 06 20 367 7179, E-mail: barabas.andrea@portfolio.hu

Smart City 2017

2017.04.27

Moderátorok:

Ditróy Gergely

ingatlandivízió-vezető, Portfolio

A BME Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar közgazdász szakán diplomázott. A budapesti rozsdaövezetek ingatlanfejlesztési lehetőségeiről szóló diplomamunkáját az Ecorys Magyarországnál készítette el és gyakornoki hónapjait is itt töltötte, majd ingatlanpiaci tanácsadóként további három évig dolgozott a cégnél, ebből fél évet a cég manchesteri irodájában. 2010 elejétől a Portfolio.hu ingatlanpiaci elemzője, valamint a Net Média Zrt.-hez tartozó REsource Ingatlaninfo állandó szerkesztője. Gergely 2013-ban csatlakozott az először az FHB Bank, majd a CEMP, végül a Mapsolutions Zrt. alá tartozó Otthontérkép projekthez, mint vezető elemző. Majd a Mapsolutions Zrt. bővülése után a piacvezető kereskedelmi ingatlanokat listázó termékek (irodahaz.info, raktar.info) üzletágvezetője lett. 2017 elejétől visszatért a Portfolio-hoz, ahol az ingatlan divíziót vezeti.

Major András

elemző, Portfolio

Weinhardt Attila

vezető elemző, Uniós Források rovatvezető, Portfolio

Weinhardt Attila 2004 óta dolgozik makrogazdasági elemzőként a Portfoliónál és 2014-ig elsősorban a magyar deviza- és állampapírpiaci, illetve különböző magyar és globális gazdasági folyamatok elemzésével, értékelésével foglalkozott, illetve ezen témákról adott rendszeresen interjúkat televízióknak és rádióknak. Ebben az időszakban (2010-ben) elnyerte a fiataloknak szóló legrangosabb hazai szakmai díjat, a Junior Príma Díjat, majd 2011-ben, illetve 2012-ben megírta a Portfolio Füzet sorozat két szakmai kiadványát „Befektetési stratégiák egyszerűen”, illetve „Kereskedési pszichológia egyszerűen” címmel. Érdeklődése fokozatosan a nemzetgazdasági szempontból egyre fontosabb EU-források terület felé irányult, így 2014-ben létrehozta és azóta is vezeti a Portfolio új rovatát Uniós Források néven. Ennek szakmai tartalma, illetve a hozzá kapcsolódó konferencia-sorozat úttörő a magyar média világában.

Előadók:

Alföldi György DLA

egyetemi docens, BME Urbanisztika Tanszék

Dr. habil Alföldi György DLA / építész, várostervező, egyetemi docens / BME Urbanisztika Tanszék / Magyar Tudományos Akadémia, VI. Műszaki Tudományok Osztálya, Építészeti Tudományos Bizottság, Településtudományi Állandó Bizottság (elnök, szavazati jogú tag) / a Magyar Urbanisztikai Társaság alelnöke / 2007-ben megvédett doktori értekezésében az építészet és a városfejlesztés közötti összefüggéseket elemzi. Az Urbanisztika Tanszék keretei között Bach Péterrel létrehozta az „Urban Future Laboratory”-t mely a városi jövő kihívásainak kutatásán keresztül oktatja a várostervezést, és a társadalmi igényekre reagáló építészetet. 1998 - 2016 között Józsefváros fejlesztésének egyik felelőseként, részese volt a kerület Európa hírű városmegújítási projektjeinek, a Corvin Sétány és Magdolna negyed programoknak. 2016-ban Budapest - Józsefvárosban végzett munkájáért - a fejlesztési tervek kialakításáért és a városfejlesztési nagy projektek vezetésért - vehette át a Műegyetemen habilitációs oklevelét.

Barta Zsombor

elnök, HuGBC (Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete)

Barta Zsombor a Sentient Csoport Fenntarthatósági Üzletág Igazgatója, emellett BREEAM minősítő és AP és a Magyar Környezettudatos Építés Egyesületének Elnöke is. Zsombor az RICS tagja és az épített környezet fenntarthatóságával foglalkozik évek óta Magyarországon és nemzetközi szinten is. 2016/2017-ben, mint a Budapesti Olimpiai Pályázat Fenntarthatósági és Utóhasznosítási vezetője vett részt komplex urbanisztikai koncepciók kidolgozásában és a környezettudatossági és fenntarthatósági holisztikus elvek városfejlesztésbe való integrálásában. A Fővárossal közösen szakmai irányítása alatt kidolgozásra került a Smart Budapest anyag is, mely a főváros Smart City jövőképének a megfogalmazása és jövőbeli Smart City koncepció egyik alappillére.

Boros Áron

ügyvezető, MKB Consulting Kft.

Az egyetemi évek után 1998-ban csatlakozott az OTP Bankcsoport kötelékébe. 2004-től 2015-ig az OTP Hungaro-Projekt ügyvezetője volt. 2010-től 2013-ig a PortFolion Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. Igazgatóságának alelnöki posztját töltötte be. Jelenleg, az MKB Csoport tagjaként működő MKB Consulting Kft. ügyvezetőjeként tevékenykedik

Csepreghy Nándor

parlamenti államtitkár, miniszter-helyettes, Miniszterelnökség

Csepreghy Nándor tanulmányait a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának történelem és kommunikáció szakán végezte. 2011 májusától 2012 novemberéig a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség kommunikációs főosztályvezetője, szóvivője, 2013 augusztusáig a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium helyettes államtitkára volt. A Miniszterelnökségen 2013 óta dolgozik, 2015 szeptemberéig fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkárként, 2015 októberétől miniszterhelyetteseként, parlamenti államtitkárként.

Garamvölgyi Balázs

vezető tőkepiaci tanácsadó,

Garamvölgyi Balázs 1998-ban végzett a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen. Banki pályafutását a CIB Banknál kezdte nagyvállalati finanszírozás területén, majd az ERSTE Bank illetve az ING Bank után a Takarékbank kis- és középvállalat finanszírozási területét vezette közel 5 éven át. 2010-ben lépett be a MV-Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt.-hez, ahol az üzleti tevékenység koordinálásáért és bővítéséért, illetve az ehhez kapcsolódó termékértékesítés- és fejlesztés területekért volt felelős, majd 2013-tól az MV Zrt. vezérigazgatójának nevezték ki. Az MFB Pontok kialakítása idején a B3 Takarék Szövetkezet stratégiai és EU Projekt igazgatója volt. Tárgyalási szinten beszél angolul és németül.

Horváth Gergely

Project Manager - Customer Support, Commsignia

2007-ben végzett a BME Villamosmérnöki és Informatikai karán okleveles villamosmérnökként. 6 évig dolgozott a mobil kommunikációs szektorban majd 3 évvel ezelőtt csatlakozott a Commsignia vezetői csapatához. Elsődleges területe a Smart City és Smart Highway pilot projektek koordinálása és technikai támogatása. Széleskörű tapasztalatot szerzett a V2X (jármű-jármű / jármű-infrastruktúra) kommunikációs technológiák gyakorlati alkalmazásában. Jelenleg autóipari beszállítókkal, egyetemekkel, kutatóintézetekkel valamint több európai városvezetés innovációs részlegével dolgozik szoros kooperációban.

Kappéter Anna

Senior Commercial Finance Manager – Smart Cities, Current powered by GE

Közgazdász, üzleti innovátor. 2015 óta a GE Smart City és IoT fejlesztéseinek gazdasági vezetője. A GE két éves nemzetközi vezetőképző programjának elvégzése után költözött vissza Londonból Budapestre, majd hazatérve főképp a projekt alapú világítástechnikai és energiahatékonysági termék- és szolgáltatásvonal kiépítésén dolgozott különböző pénzügyi vezetői munkakörökben. Korábban dolgozott egy megújuló energia és fenntartható fejlődés fókuszú non-profit szervezet európai központjában, Bécsben; majd menedzsment tanácsadóként a telekommunikációs szektorban, Budapesten; valamint egy energiaipari konszernnél, Frankfurtban. Emellett az InvestCEE – egy feltörekvő LegalTech & FinTech fókuszú startup – gazdasági igazgatója.

Kigyóssy Örs

fejlesztési és akvizíciós vezető, HB Reavis

A Budapest Műszaki Egyetemen diplomázott építész karon, emellett ingatlanszakértői (RICS) diplomával is rendelkezik. Öt évig foglalkozott lakóingatlanok teljes körű fejlesztésével, majd 2008-tól a HB Reavis akvizíciós és fejlesztési menedzsere. Széles körű tapasztalattal rendelkezik a kereskedelmi ingatlanok fejlesztésében, a telekvásárlástól elkezdve a tervezési folyamtokon át a projektetek eladásáig. Nevéhez fűződik a HB Reavis első magyarországi projektjének, a 22,000 négyzetméteres Váci Corner irodaháznak a megvalósítása, valamint a vállalat új, nagyléptékű projektjének, az Agora Budapestnek a tervezése.

Kiss Ákos

divizióvezető, Strukturált Projektek Diviziója, MKB Consulting Kft.

Kiss Ákos 1999-ben végzett a Budapesti Közgazdaságtudományi- és Államigazgatási Egyetemen majd a Budapesti Gazdasági Főiskola külkereskedelmi szakán diplomázott. Pályafutását közigazgatási területen kezdte, több mint 10 éves államigazgatási tapasztalattal 2008-tól foglalkozik európai uniós támogatás politikával, forrás-felhasználással, illetve vállalkozás-fejlesztési projektekkel. 2016-tól vezeti az MKB Consulting Kft. Strukturált és Kiemelt projektek divízióját.

Koncz Róbert MRICS

Director PM Hungary, Prologis

Rab Judit

osztályvezető, Települési Szolgáltatások, Lechner Tudásközpont

Szakterülete az építészet, a városépítészet, a városok újszerű infrastruktúrái, a településfejlesztés. PhD témája a telepszerű lakónegyedek beépítési struktúrája és kapcsolatai. A BME Urbanisztika Tanszékének 10 éve oktató és kutató munkatársa. Korábban gyakorló építészként és városépítészként praktizált, jelenleg a Lechner Tudásközpont Települési Szolgáltatások Osztályát vezeti. A hazai okos város fejlesztések szakmai keretrendszerének kialakításával, valamint adat- és újszerű elemzéseken alapuló várostervezési eszközök kidolgozásával foglalkozik.

Starcz Ákos

Managing Partner, Next Wave Europe

Starcz Ákos, vezető partner / managing partner, NWE Tizenöt éve foglalkozik internetes csatornák és digitális brandek fejlesztésével menedzselésével. Tanulmányait a BGF Pénzügyi és Számviteli Főiskolán kezdte, ezt követően a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi kapcsolatok szakán tanult. Nevéhez fűződik az eBroker elindítása,amely a 2000-es évek egyik első és egyben üzletileg legsikeresebb hazai online-bróker szolgáltatása volt. Operatív vezetőként vett részt az Inter-Európa Bank és a CIB Bank fúziójában. 2008-ban üzletfejlesztési igazgatóként csatlakozott a CEMP csapatához, számos tisztség mellett, 2009 és 2015 között a médiacsoport tulajdonában lévő Libri-Bookline vezérigazgatója volt. Marketing&Média által felkért szakmai zsűri többször választotta a hazai digitális piac legmeghatározóbb szereplői közé. 2015-ben az általa tulajdonolt Brand & Content Studio Zrt, megvásárolta a kelet-európai régióban aktív, digitális ügynökséget a Next Wave Europe-ot, jelenleg ennek fejlesztésével foglalkozik.

Szemerey Samu

vezető településügyi szakértő, Lechner Tudásközpont

Szakterületei a technológia, a kreatív iparágak és az épített környezet kölcsönhatásai, az építészet médiatörténete és a tervezői praxis innovációja. Tanácsadóként és stratégiai tervezőként számos fejlesztési program, szakmai esemény, kutatás szervezője, kurátora. Hazai és nemzetközi egyetemek rendszeres előadója és kurzusvezetője. A Kortárs Építészeti Központ alapító tagja. A Design Terminál szakmai tanácsadója. A Lechner Tudásközpont vezető szakértőjeként a hazai okos város programok koordinációján dolgozik.

Tajta Ákos

osztályvezető, Új Üzleti Területek Osztály, MVM Zrt.

Tajta Ákos, az MVM Csoport Új üzleti területekért felelős osztályvezetője: Feladata az „okos megoldások” validálása és új komplex szolgáltatások kereskedelmi bevezetése. Több mint 5 éve foglalkozik innovatív energetikai rendszerek és azokhoz tartozó új üzleti modellek kidolgozásával többek között „okos” városi infrastruktúra fejlesztésekkel. Korábban a General Electric Üzleti innovációs vezetőjeként dolgozott, ahol a stratégia alkotás mellett, az akvizíciókert is felelt. A GE kötelékein belül a kültéri és beltéri szenzor hálózatok és az erre épülő adat analitika volt a fő szakterülete és városi digitalizáció témakörben valósított meg mintaprojekteket Magyarországon és Európában.

Vígh Zoltán

közkapcsolati igazgató, Jedlik Ányos Klaszter

Vígh Zoltán 2009 és 2014 között dolgozott Brüsszelben a Magyar Televízió tudósítójaként, illetve később az EU közösségi politikáinak elemzőjeként. Az uniós energia- és közlekedéspolitikán belül az elektromobilitás szakértője. Tanulmányait a moszkvai Nemzetközi Kapcsolatok Egyetemén és az ELTÉ-n végezte. 1990-től MTA-ösztöndíjas és oktató az ELTE BTK Kelet-Európa Tanszékén. 1994 és 2009 között a Magyar Televízió, illetve a tv2 hírműsorainak vezető külpolitikai szerkesztője, majd az MTV nemzetközi rovatának vezetője. Kutatói, majd szakújságírói tevékenységében kiemelten foglalkozott az európai biztonság- és védelempolitika, illetve az energiaellátás kérdéseivel. 2015 októberében a Jedlik Ányos Klaszter egyik ügyvezetőjének választotta, majd 2016 januárjától a JÁK nemzetközi és közkapcsolatainak irányításával foglalkozik.

Smart City 2017

2017.04.27
2017.04.27

Regisztráció: 08:45 - 09:20

I. Szekció: Fókuszban a város

09:20 - 09:30

Megnyitó, köszöntő

09:30 - 09:50

Városi legendák: az előkészítés egyszerű?

Előadó:
Garamvölgyi Balázs, vezető tőkepiaci tanácsadó

09:50 - 10:10

Miért éri meg befektetni egy banknak városfejlesztésbe?

Előadó:
Boros Áron, ügyvezető, MKB Consulting Kft.

10:10 - 10:25

SMART Városfejlesztés: hogyan csináljuk alapból?

Előadó:
Csepreghy Nándor, parlamenti államtitkár, miniszter-helyettes, Miniszterelnökség

10:25 - 11:05

Panelbeszélgetés: Fókuszban a város – A jelen városfejlesztése, a jövő városai

 • Modern Városok – Uniós források
 • Új várostervezési modellek. Mitől okos egy város?
 • Intelligens közlekedés

Moderátor: Weinhardt Attila, vezető elemző, Uniós Források rovatvezető, Portfolio

Beszélgetés résztvevői :
Alföldi György DLA, egyetemi docens, BME Urbanisztika Tanszék
Csepreghy Nándor, parlamenti államtitkár, miniszter-helyettes, Miniszterelnökség
Garamvölgyi Balázs, vezető tőkepiaci tanácsadó
Kiss Ákos, divizióvezető, Strukturált Projektek Diviziója, MKB Consulting Kft.

11:05 - 11:30

Kávészünet

II. Szekció: Fókuszban az ember

11:30 - 11:50

Smart City-k hatása az emberek mindennapjaira

Előadó:
Szemerey Samu, vezető településügyi szakértő, Lechner Tudásközpont

11:50 - 12:40

Panelbeszélgetés – Fókuszban az ember – Előnyök és kihívások a mindennapok számára

 • IoT a mindennapokban
 • Megállíthatatlan e-kereskedelem
 • Robot vs. ember
 • Okosodó otthonok
 • Emberközpontú iroda fejlesztések

Moderátor: Ditróy Gergely, ingatlandivízió-vezető, Portfolio

Beszélgetés résztvevői :
Horváth Gergely, Project Manager - Customer Support, Commsignia
Kigyóssy Örs, fejlesztési és akvizíciós vezető, HB Reavis
Koncz Róbert MRICS, Director PM Hungary, Prologis
Rab Judit, osztályvezető, Települési Szolgáltatások, Lechner Tudásközpont
Starcz Ákos, Managing Partner, Next Wave Europe

12:40 - 14:00

Ebédszünet

III. Szekció: Fókuszban az energia

14:00 - 14:20

A jövő energiája

Előadó:
Vígh Zoltán, közkapcsolati igazgató, Jedlik Ányos Klaszter

14:20 - 15:00

Panelbeszélgetés: Fókuszban az energia – A jövő városaiba a jövő energiaellátását

 • Smart energiafelhasználás
 • Megújuló energiák
 • Integrált energetikai rendszerek
 • Csökkenő költségek, zöldülő világ

Moderátor: Major András, elemző, Portfolio

Beszélgetés résztvevői :
Barta Zsombor, elnök, HuGBC (Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete)
Kappéter Anna, Senior Commercial Finance Manager – Smart Cities, Current powered by GE
Tajta Ákos, osztályvezető, Új Üzleti Területek Osztály, MVM Zrt.
Vígh Zoltán, közkapcsolati igazgató, Jedlik Ányos Klaszter

15:00 - 15:05

Zárszó

15:05 - 16:30

Networking lehetőség kávészünettel

Smart City 2017

2017.04.27
84 900 Ft + Áfa/fő

273 EUR + Áfa/fő
-20% kedvezmény
-50% kedvezmény

A részvétel díj 84.900 Ft + ÁFA / fő.

A díj tartalmazza a konferencia dokumentációját, büféebédet, kávészüneteket.

Kedvezmények: (nem összevonhatóak)

 • 20% kedvezmény 5 vagy több fő jelentkezése esetén
 • 50% kedvezmény közigazgatási szervek számáraAz online regisztrációról e-mail-ben visszaigazolást küldünk. (A jelentkezés során az adatokat és a "Jelentkezési, fizetési és lemondási feltételeket" jóvá kell hagyni.) A "Jelentkezési, fizetési és lemondási feltételek" elfogadása után, a regisztráció során jóváhagyott adatok alapján a visszaigazoló levél mellékleteként egy díjbekérőt küldünk e-mailben, melyet kérünk a regisztráció visszaigazolásától számított 8 munkanapon belül kiegyenlíteni szíveskedjenek. A fizetést követően kerül kiállításra a számla, melyet postázunk Önöknek a regisztrációnál megadott címre. Az online regisztráció megrendelésnek minősül.

A rendezvényen a részvétel feltétele a részvételi díj előzetes kiegyenlítése. Lemondást a részvételi díj teljes visszafizetése mellett a rendezvény napja előtti 5. munkanapon 12 óráig - KIZÁRÓLAG ÍRÁSBAN a konferencia@portfolio.hu címre - fogadunk el. Az ezutáni lemondások esetében a részvétel átruházható, de a teljes díjat ki kell fizetni. Telefonos vagy egyéb szóbeli lemondásokat nem áll módunkban elfogadni. A lemondási határidő utáni regisztráció esetén lemondásra nincs lehetőség. A rendezvényt megelőző 1-2 munkanapon történő regisztrációnál elképzelhető, hogy a részvételi díj átutalása nem érkezik meg számlánkra, ekkor lehetséges a rendezvény utáni 1. munkanapon az átutalás. Mivel az online jelentkezés megrendelésnek minősül, ezért utólagos reklamációkat a lemondási határidő után - beleértve az átutalás hiánya miatti rendezvénytől való távolmaradást is - nem fogadunk el. Ebben az esetben is - mivel a lemondási határidőig nem érkezett hozzánk írásbeli lemondás - a teljes összeget ki kell fizetni.

Miniszterelnökség
MKB Bank
HB Reavis Joint Venture Szövetség Portfolio Ingatlan Magazin

Ilyen volt az év ingatlanos eseménye

2015. november 24-én immár tizenegyedik alkalommal rendeztük meg a hazai ingatlanpiac legfontosabb szakmai rendezvényét, a Portfolio Property Investment Forum konferenciát.... További videók...

Milyen tervei vannak a Waberer's-nek?