KEVESEBB MINT 20 SZABAD HELY!

Pénzügyi IT 2017

2017.05.30

Kiemelt témák:

 • Az év legfontosabb IT-projektje a bankoknál: az azonnali átutalási rendszer
 • Felkészülés a nyitott bankra – közeleg a PSD2 és a GDPR
 • Bemutatkozik a magyar fintech-szektor – Melyek a legígéretesebb cégek?
 • Adatelemzés, telematika, önvezető autók és digitalizáció a biztosítóknál - Insurtech itthon

Megtört a jég a magyar pénzügyi szektorban: a pénzintézetek észrevették a kicsi, gyorsan mozgó, jó ötletekkel előrukkoló fintech és insurtech cégeket, ráadásul a látszólagos ellenségek a jelek szerint a lehetőséget látják egymásban. Idén a nagy találkozásokból komoly üzletek is születhetnek, konferenciánkon a fintech és insurtech cégek vezetői, a bankok illetve biztosítók legfelső üzleti és informatikai vezetői és a szabályozók képviselői vitáznak majd a legforróbb témákról. A belső folyamatok digitalizációja, a pénzintézetek kibervédelme, a csalásfelderítés, a blockchain, a core rendszerek cseréje és az innovatív fizetési megoldások is terítékre kerülnek. Mindemellett a szabályozók is meghatározó informatikai projekteket generálnak a pénzintézeti szektorban, 2017 többek között a PSD2-re és a SEPA azonnali fizetésre való felkészülésről és az MNB azonnali átutalási rendszeréről szól.

Előadóink lesznek többek között:

 • Csanak Gabriella, szenior üzleti tanácsadó – Pénzintézetek üzletág, T-Systems Magyarország
 • Bartha Lajos, pénzügyi infrastruktúrák igazgató, MNB
 • Hetényi Márk, vezérigazgató-helyettes, MKB Bank
 • Csányi Péter, ügyvezető igazgató, OTP Bank
 • Szetnics László, mobilfizetésekért felelős regionális üzletfejlesztési vezető, Mastercard Europe
 • Eölyüs Endre, igazgató, Mastercard Europe
 • Foltányi Tamás, operációs igazgató, Erste Bank
 • Rakovszky Balázs, Pénzintézetek üzletág igazgató, T-Systems Magyarország
 • Erni Tamás, vezérigazgató, Loxon Solutions
 • Lemák Gábor, Think Tank, FinTech Group
 • Bodnár Béla, vezérigazgató, W.up
 • Kaszab Attila, nem-életbiztosítási vezérigazgató-helyettes, K&H Biztosító
 • Kenesei János, igazgatósági tag , Posta Biztosító
 • Simon Zsolt, vezérigazgató, Genertel
 • Sztanó Imre, elnök-vezérigazgató, NN
 • Vojácsek Pál, vezérigazgató-helyettes, Ardinsys
 • Hargitai László, Advisor, KPMG
 • Rónaszéki Péter, alapító tag, Önkéntes Kibervédelmi Összefogás (KIBEV)
 • Galló Csaba Márton, ügyvezető igazgató, informatikai divízió, CIB Bank
 • Vér Béla, ügyvezető, ApPello Kft.
 • Jakab Péter, informatikai igazgató, Országos Fizetési Szolgáltató Zrt.
 • Kókai Tamás, CEO, Inition
 • Sallai György, Partner, KPMG
 • Bálint Viktor, ügyvezető partner, BnL Growth Partners
 • Bedő Tibor, alapító / CEO, Brokerchooser
 • Faluvégi Balázs, Co-founder & Chief Investment Officer, Blueopes
 • Mudri György, CEO, Wyze
 • Szota Szabolcs, ügyvezető, Smartsurance Technologies Kft.

 

A KÖVETKEZŐ CÉGEK ÉS SZERVEZETEK KÉPVISELŐI MÁR BIZTOSAN RÉSZT VESZNEK A KONFERENCIÁN:

AP Wilson Limited, ApPello Kft., ARDINSYS Zrt., Banksoft Kft., BÁV Faktor Zrt., BÁV Zrt., Blueopes, BnL Growth Partners, Brokerchooser, Budapest Bank Zrt., Business Process Consulting Zrt., Capture Zrt., CIB Bank, Citibank, City-Faktor Zrt., Danubius Expert Zrt., Deutsche Bank Hungary Branch, Developpments Zrt., dr. Nagy Krisztina Anna Ügyvédi Iroda, EQL Soft. Kft., Erste Bank Hungary Zrt., Faludi Wolf Theiss Ügyvédi Iroda, Festipay Zrt., FHB Bank Zrt., FHB Nyrt., Finalyse Risk Advisory, FinTech Group, FŐGÁZ Zrt., Generali Biztosító Zrt., Genertel, Gere Ügyvédi Iroda, GIRO Zrt., Goodwill Communications Kft., Grant Thornton Corporate Finance Kft., Grape Solutions Zrt., Groupama Biztosító Zrt., Hunguard Kft., Inition, Intrum Justitia Zrt., IVSZ, K&H Biztosító Zrt., KPMG, L&P Solutions Kft., Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda, LocalTime PR, Loxon Solutions, Magyar Cetelem Bank Zrt., Magyar Nemzeti Bank, Magyar Posta Biztosító Zrt., Magyar Posta Zrt., Mastercard Europe, McKinsey & Company, MFB Zrt., Miskolci Egyetem, Gazdaságtudományi Kar, MKB Bank, MPTO Magyar Posta Takarék Oktatási Szolgáltató Zrt., NAK, Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Nemzeti Mobilfizetési Zrt., NN, Omikron Magyarország, Omnit Solutions Kft., Oracle Hungary Kft., Országos Fizetési Szolgáltató Zrt., OTP Bank Nyrt., Önkéntes Kibervédelmi Összefogás (KIBEV), Partnerhub Zrt., PortfoLion Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt., Posta Biztosító, PricewaterhouseCoopers Magyarország Kft., ProCons Kft., Provident Zrt., Quattrosoft Kft., Raffeisen Bank Zrt., Retail House Kft., ShiwaForce.com, Smart Staff Kft., Smartsurance Technologies Kft., Takarékbank, T-Systems Magyarország, UniCredit Bank Hungary Zrt., Visa Europe, Wyze ...

 

AZ ESEMÉNY LEGFONTOSABB PARAMÉTEREI:

Időpont: 2017. május 30., kedd (8:55-16:00)

HELYSZÍN: Sofitel Hotel Budapest
Budapest (1051 Budapest, Széchenyi tér 2.)
Hotel információ, térkép és megközelíthetőség

A résztvevők száma: 150-200 fő
A konferencia nyelve: magyar

 

Részvételi díj: 84 900 Ft + Áfa / fő.

Csoportos kedvezmény:

 • 20% 5 fő jelentkezése esetén

Konferenciánk nem csupán új szakmai ismeretek megszerzésére nyújt lehetőséget, de kitűnő alkalmat teremt szakmai kapcsolatok ápolására, kialakítására.

A Portfolio Pénzügyi IT 2017 konferencia hivatalos networking alkalmazása a Whova. Az applikáción keresztül a vendégek nyomon követhetik a programot, felvehetik a kapcsolatot a konferencia résztvevőivel. Résztvevőink jelentkezésükkel automatikusan bekerülnek az applikációba, melyen keresztül a konferencia résztvevőinek nevét és email címét osztjuk meg. Az applikációt szolgáltató cég tudomására hozott személyes adatok semmilyen körülmények között nem kerülnek újra felhasználásra, eladásra harmadik fél részére. A megadott adatokat a résztvevői profil létrehozására, illetve az applikáción belüli kommunikáció elősegítésére alkalmazzuk (résztvevők közötti üzenetváltások, illetve szervezői tájékoztatók a konferencia lebonyolításával kapcsolatban).
 

A résztvevők között kisorsolásra kerül 1 db Thomas Mason alapanyagból méretre készített ing/blúz a Portfolio ruházati partnere, az AC su misura jóvoltából.


Kinek javasoljuk:


Rendezvényünk hasznos ismeretekkel szolgálhat
 • Bankok, biztosítók, fintech és insurtech cégek, brókercégek, takarékszövetkezetek
 • IT-fejlesztő és IT-biztonsági vállalatok
 • Kártyatársaságok, ATM üzemeltetők
Csaknem 200 fő részvételével került megrendezésre a Portfolio Pénzügyi IT 2016 konferencia.

Pénzügyi IT 2016 | 28 kép

További információ a rendezvénnyel kapcsolatban:

Tartalmi és szervezési kérdésekben:
Turzó Ádám Pál , elemző, Telefon: +36 472 2093/42, E-mail: turzo@portfolio.hu

Szponzorációs lehetőségek:
Lippai Judit , Key-Account Manager, Telefon: +36 1 327 4080/88, E-mail: lippai@portfolio.hu

Szervezés, lebonyolítás, információk:
Koncsek Fruzsina , rendezvényszervező, Telefon: +36 1 327 4088, E-mail: koncsek@portfolio.hu

Pénzügyi IT 2017

2017.05.30

Moderátorok:

Bacsó Gergely

Partner, McKinsey & Company

2006 óta a McKinsey & Company budapesti irodájában dolgozik, ahol leginkább a banki és a biztositasi iparágakra fókuszál. Fő szakterületei a stratégiaalkotás, a transzformációk végrehajtása, a digitalizáció és a szervezeti kérdések. A McKinsey globális InsureTech és FinTech kutatásainak irányitója, és egyben a digitális pénzügyi innovációk regionális vezetője is.

Bálint Viktor

ügyvezető partner , BnL Growth Partners

Bálint Viktor közgazdász, marketing és üzletfejlesztési szakértő. A média- pénzügyi tanácsadói illetve a technológiai szektor vezető pozícióban eltöltött 15 évet követően részt vett az egyik legnagyobb hazai hátterű fintech sikersztoriban és exitben, az IND Group 2014-es értékesítésében. 2015-ben 2 társával megalakította a BnL Growth Partners-t. A magát 'smartmoney'ként definiálió vállalkozás alapvetően B2B, a fintech területén működő és növekedési fázisban lévő cégekkel dolgozik együtt, tőkebefektetőként és a nemzetközi expanziót támogató tanácsadóként. Nemrég indult BnL Start Partners inkubátorházuk, amely induló csapatoknak segít szintén a fintech területén sikerre vinni ötleteiket.

Bán Zoltán

vezérigazgató, Net Média Zrt. (Portfolio)

Karrierjét részvényelemzőként kezdte, 2000-ben csatlakozott elemzőként a Portfolio.hu csapatához, ahol a cégméret növekedésével párhuzamosan egyre magasabb beosztásokban dolgozott. 2009. október 1-től a NET Média Zrt. (Portfolio.hu) vezérigazgatója. Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem Pénzügy szakirányán szerzett közgazdász diplomát 2001-ben, 2006-ban az ELTE-n lett jogi szakokleveles közgazdász. A cégvezetés mellett szívesen foglalkozik régi szakterületei (pénzügyi szektor, ingatlanpiac) aktuális kérdéseivel.

Lemák Gábor

Think Tank, FinTech Group

2000-től a GKI Gazdaságkutató Zrt. keretein belül a kockázati tőkebefektetések, a kockázatkezelés és a fúziók és felvásárlások magyarországi trendjeivel foglalkozik. 2001-ben a GKIeNET Internetkutató és Tanácsadó Kft. társalapítója, ahol a fő területei a hazai elektronikus kereskedelem elemzése, informatikai stratégiák készítése. 2007-től a GKI Tanácsadó Kft. igazgatójaként multinacionális vállalatok számára végez stratégiai tanácsadást. 2008-tól a Magyar Telekom kezdeményezésére létrejött Mobilitás és Multimédia Klaszter igazgatója, ahol közel 70 infokommunikációs területen működő kis- és középvállalkozás, valamint multinacionális vállalat, mint például az Ericsson, a Microsoft, vagy a HP közös kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységeinek koordinálásáért felelős. 2011 végétől a Magyar Telekom, a Telenor, a Vodafone, az OTP és a MasterCard összefogásában létrejött Magyar Mobiltárca Szövetség főtitkára. 2015-ben beválasztják a TOP25 ICT menedzser közé, továbbá megalapítja a FinTech Group Digitális Pénzügyi Technológiák Központot.

Rónaszéki Péter

alapító tag, Önkéntes Kibervédelmi Összefogás (KIBEV)

Rónaszéki Péter 19 éve foglalkozik információbiztonsággal és üzletmenet-folytonossággal. Eddig a bankrendszer, valamint a repülésinformatika információvédelmi szakértőjeként dolgozott. 1998-tól a Citibank információbiztonsági menedzsere, 2000-től a Budapest Bank információbiztonsági vezetője, 2006-től az ING Bank, 2008-tól pedig a Lufthansa Systems fizikai és információbiztonsági igazgatója volt. 2012-től a FORTIX Consulting Kft. és a Mysec Kft. tulajdonos-ügyvezetője. CISA, CISM, illetve ISO27001 vezető auditori minősítésekkel rendelkezik, az ISACA Magyarországi Egyesületének elnökségi tagja, valamint alapító tagja az Önkéntes Kibervédelmi Összefogásnak (KIBEV).

Előadók:

Bacsó Gergely

Partner, McKinsey & Company

2006 óta a McKinsey & Company budapesti irodájában dolgozik, ahol leginkább a banki és a biztositasi iparágakra fókuszál. Fő szakterületei a stratégiaalkotás, a transzformációk végrehajtása, a digitalizáció és a szervezeti kérdések. A McKinsey globális InsureTech és FinTech kutatásainak irányitója, és egyben a digitális pénzügyi innovációk regionális vezetője is.

Bartha Lajos

pénzügyi infrastruktúrák igazgató, MNB

1992-ben a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerzett közgazdász diplomát. Először könyvvizsgálóként dolgozott majd az Állami Vagyonkezelő Rt-nél portfolió menedzser, illetve később a bankprivatizációs terület helyettes vezetője. 1996-tól a Pénzintézeti Központ Bank devizaforgalmi részlegét irányítja, amit 1998-ban a Magyar Nemzeti Bank pénzforgalmi területének osztályvezetői pozíciója követ. 2005 elejétől 2007 végéig Frankfurtban az Európai Központ Bank Fizetési rendszerekkel foglalkozó részlegén dolgozik vezető fizetési rendszer szakértőként és főként az euró-övezetben működő fizetési és értékpapír-elszámolási rendszerek értékelésével, valamint Szlovénia, Ciprus és Málta csatlakozási folyamatának pénzforgalmi kérdéseivel foglalkozik. 2007 novemberétől az MNB pénzforgalmi és értékpapír-elszámolási területének vezetője. 2010-12 között a napközbeni átutalás bevezetését koordináló országos projektirányító bizottságának elnöke. Az Európai Központi Bank pénzforgalmi kérdésekkel foglalkozó szakbizottságában Magyarország képviselője. 2007 óta a KELER Zrt és a KELER KSZF Zrt Felügyelő bizottságának tagja, illetve elnöke.

Bedő Tibor

alapító / CEO, Brokerchooser

Bedő Tibor a Brokerchooser alapítója és CEO-ja. A Brokerchooser a lakossági befektetőket párosítja össze a számukra legmegfelelőbb online brókerrel. A Brokerchooser víziója, hogy a tőkepiaci befektetés érthető legyen és mindenki számára elérhető. Tibor a Brokerchooser előtt a Boston Consulting Groupban és a Morgan Stanleyben dolgozott. A BCG-ben banki projekteken vett részt stratégiai, kockázatkezelési, értékesítési és pénzügyi területen. A Morgan Stanleynél MBS-eket struktúrált az amerikai és európai piacra.

Bodnár Béla

vezérigazgató, W.up

Csanak Gabriella

szenior üzleti tanácsadó – Pénzintézetek üzletág, T-Systems Magyarország

Csányi Péter

ügyvezető igazgató, OTP Bank

Csányi Péter közgazdász, vállalatirányítási és pénzügyi szakértő. 2016 augusztusa óta ügyvezető igazgatóként vezeti az OTP Bank digitális értékesítésért és fejlesztésért felelős igazgatóságát, valamint tagja az OTP Mobil Szolgáltató Kft. Felügyelő Bizottságának. A szakember a McKinsey and Company nemzetközi tanácsadó cégtől érkezett a hitelintézethez. MBA diplomáját a Kellogg School of Management-en szerezte, tanácsadói tapasztalatai mellett banki és projektmenedzseri gyakorlattal rendelkezik, amelyet a Deutsche Banknál és a Merrill Lynch-nél szerzett.

Eölyüs Endre

igazgató, Mastercard Europe

Eölyüs Endre 2013 novembere óta a Mastercard budapesti irodájának vezetõje, feladata a magyar és szlovén piacok stratégiai és operatív irányítása. A szakember diplomáit a Gödöllõi Egyetemen és a CEU-n szerezte, a Mastercard elõtt a Zuno Bank magyarországi leányvállalatának igazgatója volt, korábban pedig számos vezetõi beosztásban a Budapest Banknál dolgozott.

Erni Tamás

vezérigazgató, Loxon Solutions

Erni Tamás ügyvezető igazgatói pozíciót tölt be a Loxon Solutions-nél. A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerezte diplomáját, majd a Raiffeisen Bankban kezdte karrierjét, később az ECOSTAT Gazdaság- és Társadalomkutató Intézetnél folytatta munkásságát. 2001-ben kezdett a Loxon-nál dolgozni, ahol az üzleti tanácsadó csapat felépítésért volt felelős és számos banki hitelezéssel és kockázatkezeléssel kapcsolatos projektet vezetett. Közreműködésével a Loxon a közép-kelet európai piac vezető hitelezési és kockázatkezelési szoftverfejlesztőjévé vált. Elért tapasztalatai és sikerei alapján 2005-ben Partnerré nevezték ki.

Faluvégi Balázs

Co-founder & Chief Investment Officer, Blueopes

Faluvégi Balázs 2001-ben közgazdászként diplomázott, majd 2002-ben elvégezte a Nemzetközi Bankárképző Felsőfokú Bankszakmai programját, illetve 2007-ben ugyanazon intézményben Befektetéselemzői diplomát is szerzett. Rendelkezik tőzsdei szakvizsgával, Vagyon-, Alap-, Portfóliókezelői (VAP) vizsgával, valamint a Market Technicians Association technikai elemzőket tömörítő szervezet legmagasabb szintű, Chartered Market Technician Level 3 vizsgájával is. Elvégezte a Társadalmi Felelősségvállalás a Befektetésekben nevű oktatási programot a US SIF amerikai szervezetnél. Pályafutását 1997-ben az Europool alapkezelőnél gyakornokként kezdte, majd az IE New York Broker befektetési szolgáltatónál, dolgozott elemzőként. Ezt követően saját befektetési tanácsadó céget, majd 2007-től alapkezelőt alapított, melynek ügyfélállományát később eladta az Access Alapkezelőnek. 2010 és 2015 között részt vett egy vagyonkezelő társaság alapításában, tőzsdére vitelében, valamint portfólió menedzserként dolgozott. 2015-ben három alapító társával elindította az első hazai robot tanácsadó szolgáltatást, Blueopes néven. Tavaly bekerültek a T-Systems által kiválasztott 25 legígéretesebb fintech startup közé, továbbá egyike lettek az MKB által szervezett első hazai fintech verseny nyerteseinek, valamint januártól a PwC Lengyelország beválasztotta őket azon tíz startup közé, amelyekkel közösen terveznek szolgáltatásokat kidolgozni a régióban lévő bankok és befektetési szolgáltatók részére.

Foltányi Tamás

operációs igazgató, Erste Bank

Foltányi Tamás az Erste Bank Hungary Zrt. operációs igazgatója (COO) és igazgatósági tagja. Ezt megelőzően Foltányi Tamás tíz éven át az FHB Jelzálogbanknál dolgozott, ahol 2005-től kezdve vezérigazgató-helyettesi beosztásban az IT és operáció területért felelt. Emellett 2010 és 2015 között a bank igazgatóságának tagja és ügyvezető igazgatója is volt. Az FHB előtt számos, különféle IT és operációs területeken dolgozott az Inter-Európa Banknál és a Creditanstaltnál, majd PricewaterhouseCoopers cégtársaként a vezetési tanácsadás üzletág pénzügyi szektor felelőse volt.

Galló Csaba Márton

ügyvezető igazgató, informatikai divízió, CIB Bank

Galló Csaba Márton 2011-ben diplomázott a Budapesti Corvinus Egyetem gazdaságinformatikus szakán. 1994-től az OTP Bank Számítástechnikai Központjának munkatársa volt, 1997-től pedig a Citibankban a rendszertámogatási feladatok ellátása mellett szerteágazó rendszerimplementációs és -fejlesztési projektekben vett részt. 2011-ben csatlakozott a CIB Bank informatikai csapatához és az alkalmazások támogatása részleg irányítását követően, 2015-ben az IT divízió vezetője lett.

Hargitai László

Advisor, KPMG

Hargitai László közel tíz évig dolgozott nemzetbiztonsági területen, ahol többek között minősített adatkezelő rendszerek és szervezetek információbiztonságával foglalkozott defenzív és offenzív oldalról egyaránt. 2016-ban csatlakozott a KPMG-hez, ahol pénzügyi intézmények és kritikus infrastruktúra üzemeltetők információbiztonsági auditálására és törvényi megfelelőségi, adatvédelmi vizsgálatára kiterjedő projekteket vezet. E területeken a kibertér kihívásai nagy mértékben növelik mind a vállalatok, mind a közintézmények kockázati kitettségét. A KPMG információkockázat-kezelési portfólióján belül László felel azokért a szolgáltatásokért, melyek segítik a szervezeti szintű felkészülést ezekre a kihívásokra.

Hetényi Márk

vezérigazgató-helyettes, MKB Bank

Hetényi Márk a Santa Clara University-n szerzett informatikai mérnöki, és a Georgetown University-n üzleti diplomát. 1997-től a PricewaterhouseCoopers cégcsoportnál dolgozott Magyarországon és az Egyesült Államokban, könyvvizsgálati területen, illetve tranzakciós szolgáltatások menedzselése tartozott a feladatai körébe. 2005-ben a Flextronics International regionális pénzügyi igazgatójaként folytatta pályafutását, ahol az európai és közel-keleti térség regionális pénzügyi alelnöke lett, 22 ország tartozott a felelősségi köréhez. 2015. februárjától az MKB Bank pénzügyi és operációs vezérigazgató-helyettesekén tevénykedett, majd 2016. áprilisától megkapta a Retail és Digitális Terület irányítását.

Jakab Péter

informatikai igazgató, Országos Fizetési Szolgáltató Zrt.

A jármûgépész és informatikai rendszerszervező végzettségû szakember 1987-től az Állami Számvevőszék vezető rendszergazdája és adatvédelmi felelőse, majd 1996-tól az MKB Bank Zrt. információvédelemmel és komplex bankbiztonsággal foglalkozó vezetője volt. Jelenleg az Országos Fizetési Szolgáltató Zrt. informatikai igazgatója. A Magyar Bankszövetség Bankbiztonsági Munkabizottságának elnöke volt, valamint informatikai szakértőként részt vett az Állami Számvevőszék egyes információbiztonsági vizsgálataiban. Alapító tagja és alelnöke az Önkéntes Kibervédelmi Összefogásnak (KIBEV). Konferenciákon és alkalmanként meghívott előadóként több felsőoktatási intézményben (Gábor Dénes Főiskola, Rendőrtiszti Főiskola, Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem) igyekszik átadni tudását és tapasztalatait a biztonság különböző területeivel foglalkozó szakembereknek.

Kaszab Attila

nem-életbiztosítási vezérigazgató-helyettes, K&H Biztosító

1989-ben a Bánki Donát Gépipari Műszaki Főiskolán szerezte gépész üzemmérnöki, majd 1994-ben a Budapesti Műszaki Egyetemen biztosítástechnikusi diplomáját. 2000-ben a svájci IMD Business School vezetőképző programján vett részt. Biztosítási pályafutását az Atlasz Biztosítónál kezdte,ahol 1992 és 1995 között, mint nagyipari kockázatvállaló dolgozott. Ezt követően 2002-ig a Zürich Biztosítónál folytatta a pályafutását különböző munkakörökben, majd 2002-től rövid ideig az Európa Biztosító nem-életbiztosítási igazgatója volt. A K&H Biztosítóhoz 2004-ben csatlakozott, mint a nem-életbiztosításokért felelős ügyvezető igazgató, 2006-tól pedig tagja lett a K&H Csoport országos vezetői bizottságának.

Kenesei János

igazgatósági tag , Posta Biztosító

Kenesei János a Budapesti Mûszaki Egyetemen szerzett villamosmérnöki diplomát. 12 éven keresztül az Accenture és IBM vállalatoknál dolgozott Magyarországon és külföldön. Feladatai voltak: üzletfejlesztés a távközlési és közüzemi szektor ügyfelekkel; szakértő és projektvezető az értékesítési, ügyfélszolgálati és pénzügyi területeken (stratégia, üzleti folyamat és informatikai fejlesztések, átalakítások). 2004 óta a német Talanx csoport többségi tulajdonában lévő Magyar Posta Biztosító vállalatok igazgatóságának operatív tagja. Irányítása alá tartoznak az ügyfélszolgálati, informatikai és általános ellátással kapcsolatos területek.

Kókai Tamás

CEO, Inition

Kovach Anton

vezérigazgató, ShiwaForce.com

Kovach Anton a ShiwaForce.com Zrt. vezérigazgatója, 22 éves vezetői tapasztalattal. Az online tartalomkezelő piacon elért szakmai sikerek, a lean módszertan eszközeivel - Scrum, Kanban, Lean Startup - ötvözött nyitott, agilis gondolkodásmód eredményeképp ügyfélkörük lojális és elégedett. Az agilis módszertanról gyakorlati ismeretekkel rendelkezik, ezt az anyagot a kecskeméti főiskolán tiszteletbeli tanárként oktatja. Az elmúlt években a KÜRT Akadémián vezetőképzőként rendszeresen ad elő nagyvállalati ügyfélkörnek a témában. Vezetésével a ShiwaForce valamint az Active Vision sikeresen, többek között az OTP Csoport, a Magyar Telekom Csoport, az Erste Bank, az MKB Bank illetve a Signal valamint a Vienna Life Insurance csoport üzleti igényeit szolgálja ki, ezzel is reprezentálva az általa képviselt módszertan gyakorlati alkalmazását a mindennapi munkában.

Mudri György

CEO, Wyze

Vállalkozó, a Jumpstart Startup Stúdió szakmai vezetője, az innen indult Wyze projekt társalapítója és ügyvezetője. Az eredeti Wyze projektből mostanra három fintech startup nőtte ki magát: (1) Wyze PFM - B2B2C Fintech alkalmazásfejlesztés (2) Aggreg8.io - CEE pénzügyi adat aggregátor és (3) FintechBlocks - banki PSD2 API és innovációs platform fejlesztés. A Wyze-ból kinőtt projektek mellett egy zenei startup projekt alapítója Allegro Labs néven. A tényleges vállalkozási tevékenység mellett a vállalkozás, mint életpálya népszerűsítésének elkötelezettje, 17 éve szervez és 7 éve vezet egy teljes Kárpát-medencét lefedő középiskolásoknak szóló vállalkozásoktatási programot Ifjúsági Üzleti Program néven, illetve a Budapesti Corvinus Egyetemen is több, mint 10 éve óraadó tanár.

Rakovszky Balázs

Pénzintézetek üzletág igazgató, T-Systems Magyarország

Rakovszky Balázs 2014 óta vezeti a T-Systems pénzintézetek kiszolgálásával foglalkozó üzletágat. Balázs kezdetben informatikuskent dolgozott a Signal majd a Generali biztosítónál, ahonnan 2008-ban lépett át az IT szolgáltatói oldalra. Azóta a T-Systems elődcégeinél először a projektmenedzsment területen dolgozott vezetőként, később pénzintézetekkel foglalkozott vezető értékesítési menedzserként, végül pedig átvette a pénzintézeti üzletág vezetését. Célja hogy a T-Systems a pénzintézeteket transzformációs partnerként segítse céljaik elérésben a piacon található innovatív megoldások magyar piacra adaptálásával és bevezetésével; ennek segítségével pedig a T-Systems a telekommunikáció és az IT infrastruktúra területen megszerzett vezető pozíciója mellett néhány éven belül alkalmazás fejlesztésben is piacvezető legyen Magyarországon a pénzügyi szektorban.

Sallai György

Partner, KPMG

Simon Zsolt

vezérigazgató, Genertel

Szegő Dániel

független blockchain tanácsadó,

Dániel informatikai képzettséggel rendelkezik, IT-fejlesztőként, projektemenedzserként és műszaki igazgatóként is dolgozott, elvégezte a Certified Bitcoin Professional, MIT Fintech, MIT Cybersecurity képzéseket, pillanatnyilag a Microsoft Azure Blockchain as a Service témakörrel kapcsolatban dolgozik projekteken Frankfurtban.

Szetnics László

mobilfizetésekért felelős regionális üzletfejlesztési vezető, Mastercard Europe

Szetnics László, közgazdász, az ING Bank, majd az ABN Amro Bank után 2000-ben részt vett a Telenor csoport képviseleti és üzletfejlesztési irodájának megalapításában. Üzletfejlesztési igazgatóként a cégcsoport magyarországi terjeszkedési stratégiájáért volt felelős. 2004-től a tanácsadóként dogozott a Pannonnál, majd a Mobil Kereskedelmi Szolgáltatások osztályvezetőjeként irányította a szolgáltató mobil vásárlási, majd mobil fizetési szolgáltatásainak fejlesztését és bevezetését. Irányítása alatt indultak el az azóta is működő mobil autópálya matricavásárlás, mobil lottó és mobil parkolási szolgáltatások. 2011. február óta a Mastercard Europe budapesti csapatának tagja. Feladata, hogy a közép-kelet-európai régióban megvalósítsa a kártyarendszerhez kötődő digitális fizetési szolgáltatásokat.

Szota Szabolcs

ügyvezető, Smartsurance Technologies Kft.

Szota Szabolcs a Smartsurance Technologies Kft alapítója, és ügyvezetője. A Smartsurance Technologies Kft célja, hogy biztosítási innovációkat valósítson meg, és indítson el a hazai és nemzetközi piacokon. Első termékük a Kriph.io, amivel célul tűzték ki, hogy visszacsempésszék a közösségi élményt a gépjárműbiztosításokba, rengeteg modern technológiával kiegészítve. Szabolcs 2004-óta dolgozik a biztosítási szektorban. Értékesítőként, termékmenedzserként, és értékesítés támogatóként töltötte a korábbi éveket az Allianz, majd a Generali biztosítóknál. Eddigi pályája során a belső innovációk élén állt, és serkentette az ügyfélbarát megoldásokat. A Smartsurance Technologies Kft-vel célja, hogy felrázza a szektort.

Sztanó Imre

elnök-vezérigazgató, NN

Vér Béla

ügyvezető, ApPello Kft.

Vér Béla informatikai diplomája után a Közgazdaságtudományi Egyetemen szerzett MBA minősítést 1998-ban. Néhány éves szakmai tapasztalat után 1998-ban alapító tagként hozta létre az ApPello Kft.-t. A cég a hazai és a nemzetközi piacon fokozatosan vált egyre elismertebbé. Kezdetben még tevékenyen részt vállalt a fejlesztések technikai megvalósításából, jelenleg viszont a cég külpiacokon való megismertetésében vállal meghatározó szerepet. Az ApPello Kft. számos magyarországi és környező országbeli bankintézetben jelen van sajátfejlesztésű szoftvereivel. 2013 óta a cég kiemelkedő partnerei Csehország és Horvátország legmeghatározóbb kereskedelmi bankja is.

Vojácsek Pál

vezérigazgató-helyettes, Ardinsys

Vojácsek Pál a Széchenyi István Egyetemen szerzett mérnök-informatikus diplomát. Tanulmányai után az egyik legnagyobb játékfejlesztõ cégnél technológiai szakértőként helyezkedett el. 2006 óta erõsíti a pénzügyi és biztosítói szoftvereket gyártó ARDINSYS Zrt. csapatát. Rendszertervezõként több sikeres projektben vett részt, 2009 óta a biztosítási rendszerek üzletág vezetõje.

Pénzügyi IT 2017

2017.05.30
2017.05.30

Regisztráció 08:00-08:35

I. Szekció: Neobankok és digibankok Magyarországon

08:35 - 08:40

Köszöntés és előszó

08:40 - 09:10

Fintech és Insurtech megatrendek - felvezető kerekasztal

Moderátor: Bán Zoltán, vezérigazgató, Net Média Zrt. (Portfolio)

Beszélgetés résztvevői :
Bacsó Gergely, Partner, McKinsey & Company
Csányi Péter, ügyvezető igazgató, OTP Bank
Sztanó Imre, elnök-vezérigazgató, NN

09:10 - 09:30

Változó bankok

Előadó:
Csanak Gabriella, szenior üzleti tanácsadó – Pénzintézetek üzletág, T-Systems Magyarország

09:30 - 09:50

Jön az azonnali fizetés – De kinek is lesz ez jó?

Előadó:
Bartha Lajos, pénzügyi infrastruktúrák igazgató, MNB

09:50 - 10:10

Fintechek és bankok - Együtt az úton

Előadó:
Hetényi Márk, vezérigazgató-helyettes, MKB Bank

10:10 - 10:55

Panelbeszélgetés: Fintech és digitalizáció - Szépen csendben minden bankunk neobank lesz?

Moderátor: Bacsó Gergely, Partner, McKinsey & Company

Beszélgetés résztvevői :
Eölyüs Endre, igazgató, Mastercard Europe
Foltányi Tamás, operációs igazgató, Erste Bank
Hetényi Márk, vezérigazgató-helyettes, MKB Bank
Rakovszky Balázs, Pénzintézetek üzletág igazgató, T-Systems Magyarország

10:55 - 11:15

Kávészünet

II. Szekció: Már a biztosítókat is elérte a digitális forradalom

11:15 - 11:35

Mobilfizetés Magyarországon

Előadó:
Szetnics László, mobilfizetésekért felelős regionális üzletfejlesztési vezető, Mastercard Europe

11:35 - 11:55

Mesterséges Intelligencia és hitelezés: mitosz és valóság

Előadó:
Erni Tamás, vezérigazgató, Loxon Solutions

11:55 - 12:10

Miért nem megy úgy a bankoknak az értékesítés, mint a Google-nek?

Előadó:
Bodnár Béla, vezérigazgató, W.up

12:10 - 12:30

Gyakorlati fejlesztői tapasztalatok a banki IT környezetben

Előadó:
Kovach Anton, vezérigazgató, ShiwaForce.com

12:30 - 13:15

Panelbeszélgetés: Adatelemzés, telematika, önvezető autók és digitalizáció a biztosítóknál - Insurtech itthon

Moderátor: Lemák Gábor, Think Tank, FinTech Group

Beszélgetés résztvevői :
Kaszab Attila, nem-életbiztosítási vezérigazgató-helyettes, K&H Biztosító
Kenesei János, igazgatósági tag , Posta Biztosító
Simon Zsolt, vezérigazgató, Genertel
Vojácsek Pál, vezérigazgató-helyettes, Ardinsys

13:15 - 14:00

Ebédszünet

III. Szekció: Kiberbiztonság a pénzügyi szektorban

14:00 - 14:20

Mit jelent a GDPR a pénzintézeteknek?

Előadó:
Hargitai László, Advisor, KPMG

14:20 - 14:40

Jön a PSD2 - Beengedjük-e a fintecheket a bankokba?

14:40 - 14:55

Mire lehet jó a blockchain technológia?

Előadó:
Szegő Dániel, független blockchain tanácsadó

14:55 - 15:40

Panelbeszélgetés: Mindenkit megkopasztanak a hackerek, vagy végül a pénzintézetek nyernek?

Moderátor: Rónaszéki Péter, alapító tag, Önkéntes Kibervédelmi Összefogás (KIBEV)

Beszélgetés résztvevői :
Galló Csaba Márton, ügyvezető igazgató, informatikai divízió, CIB Bank
Jakab Péter, informatikai igazgató, Országos Fizetési Szolgáltató Zrt.
Kókai Tamás, CEO, Inition
Sallai György, Partner, KPMG

15:40 - 15:55

Kávészünet

IV. Szekció: Bemutatkozik a magyar fintech-szektor – Ezek a legígéretesebb cégek

15:55 - 16:55

Speed session - 12 perces villámprezentációk

Moderátor: Bálint Viktor, ügyvezető partner , BnL Growth Partners

Előadók:
Bedő Tibor, alapító / CEO, Brokerchooser
Faluvégi Balázs, Co-founder & Chief Investment Officer, Blueopes
Mudri György, CEO, Wyze
Szota Szabolcs, ügyvezető, Smartsurance Technologies Kft.
Vér Béla, ügyvezető, ApPello Kft.

16:55 - 17:00

Zárszó

Pénzügyi IT 2017

2017.05.30
84 900 Ft + Áfa/fő

275 EUR + Áfa/fő
-20% kedvezmény

A konferencia részvételi díja 84 900 Ft + Áfa / fő.

Csoportos kedvezmény:

 • 20% kedvezmény 5 vagy több fő jelentkezése esetén

A díj tartalmazza a konferencia dokumentációját, büféebédet, kávészüneteket.

A konferencia magyar nyelven zajlik.

A Portfolio Pénzügyi IT 2017 konferencia hivatalos networking alkalmazása a Whova. Az applikáción keresztül a vendégek nyomon követhetik a programot, felvehetik a kapcsolatot a konferencia résztvevőivel. Résztvevőink jelentkezésükkel automatikusan bekerülnek az applikációba, melyen keresztül a konferencia résztvevőinek nevét és email címét osztjuk meg. Az applikációt szolgáltató cég tudomására hozott személyes adatok semmilyen körülmények között nem kerülnek újra felhasználásra, eladásra harmadik fél részére. A megadott adatokat a résztvevői profil létrehozására, illetve az applikáción belüli kommunikáció elősegítésére alkalmazzuk (résztvevők közötti üzenetváltások, illetve szervezői tájékoztatók a konferencia lebonyolításával kapcsolatban).Az online regisztrációról e-mail-ben visszaigazolást küldünk. (A jelentkezés során az adatokat és a "Jelentkezési, fizetési és lemondási feltételeket" jóvá kell hagyni.) A "Jelentkezési, fizetési és lemondási feltételek" elfogadása után, a regisztráció során jóváhagyott adatok alapján a visszaigazoló levél mellékleteként egy díjbekérőt küldünk e-mailben, melyet kérünk a regisztráció visszaigazolásától számított 8 munkanapon belül kiegyenlíteni szíveskedjenek. A fizetést követően kerül kiállításra a számla, melyet postázunk Önöknek a regisztrációnál megadott címre. Az online regisztráció megrendelésnek minősül.

A rendezvényen a részvétel feltétele a részvételi díj előzetes kiegyenlítése. Lemondást a részvételi díj teljes visszafizetése mellett a rendezvény napja előtti 5. munkanapon 12 óráig - KIZÁRÓLAG ÍRÁSBAN a konferencia@portfolio.hu címre - fogadunk el. Az ezutáni lemondások esetében a részvétel átruházható, de a teljes díjat ki kell fizetni. Telefonos vagy egyéb szóbeli lemondásokat nem áll módunkban elfogadni. A lemondási határidő utáni regisztráció esetén lemondásra nincs lehetőség. A rendezvényt megelőző 1-2 munkanapon történő regisztrációnál elképzelhető, hogy a részvételi díj átutalása nem érkezik meg számlánkra, ekkor lehetséges a rendezvény utáni 1. munkanapon az átutalás. Mivel az online jelentkezés megrendelésnek minősül, ezért utólagos reklamációkat a lemondási határidő után - beleértve az átutalás hiánya miatti rendezvénytől való távolmaradást is - nem fogadunk el. Ebben az esetben is - mivel a lemondási határidőig nem érkezett hozzánk írásbeli lemondás - a teljes összeget ki kell fizetni.

Jelentkezés a rendezvényre

Személyes adatok
 • 1. személy adatai - x Eltávolítás
  Biztosan törli a személyt a listából? (A művelet nem visszavonható) Igen Nem
  Nem adott meg vezetéknevet!
  Nem adott meg keresztnevet!
  Nem adott meg e-mail címet!
  Helytelen email cím!
  Ön több résztvevőnél is ugyanazt az email címet adta meg!
  Nem adott meg telefonszámot!
  Nem adott meg cégnevet!
  A konferencia kitűzőn ez jelenik meg.
  Nem adott meg beosztást!

Honnan értesült a rendezvényről? (több válasz is megjelölhető a CTRL gomb lenyomásával)

Legalább egy opció kiválasztása kötelező!
Tovább
Díjak
FT + Áfa x 0 0 FT + Áfa
Több szálláshelyet foglalt le, mint ahány személy a konferenciára jelentkezik.
Kedvezmény lehetőségek
A kedvezmények nem vonhatók össze.
Vissza Tovább
Számlázási adatok
Nem adott meg fizetési módot!
Nem adott meg számlázási módot!
Nem adta meg a cég nevét!
Számlázási cím :
Nem adott meg irányítószámot!
Nem adott meg várost!
Nem adta meg a közterület nevét!
Nem adta meg a közterület jellegét!
Nem adott meg házszámot!
Levelezési cím :
Nem adott meg irányítószámot!
Nem adott meg várost!
Nem adta meg a közterület nevét!
Nem adta meg a közterület jellegét!
Nem adott meg házszámot!
Nem adott meg adószámot!
Kapcsolattartó :
Válasszon kapcsolattartót!
Nem adott meg email címet!
Helytelen email cím!
Nem adott meg vezetéknevet!
Nem adott meg keresztnevet!
Nem adott meg telefonszámot!
Vissza Tovább
Adatellenőrzés
Résztvevők adatai

Díjak

Számlázási adatok

Feltételek

A jelentkezési feltételeket és a lemondási feltételeket elfogadom.
A megadott adataim kezeléséhez hozzájárulok , az adatvédelmi és adatkezelési szabályzatban foglaltakat elfogadom.

Fogadja el a feltételeket!

Az általános szerződési feltételekben foglaltakat és a részvételi szabályokat elfogadom.

Fogadja el a feltételeket!

Hozzájárulok, hogy a rendezvény szponzorai ajánlataikkal megkeressenek.

A résztvevők tudomásul veszik, hogy a rendezvényen kép-, film- és hangfelvétel készül, amelyen a rendezvényen részt vevő személyek felismerhetők lehetnek. Az elkészült kép-, film- és hangfelvétel nyilvánosságra hozható és közzétehető bármely írott vagy elektronikus médiumban. A rendezvényen részt vevő személyek részvételükkel hozzájárulnak az előbbiek szerinti kép-, film vagy hangfelvétel elkészítéséhez és közzétételéhez továbbá tudomásul veszik, hogy mindezen felvételekkel kapcsolatban semmilyen követeléssel nem léphetnek fel sem a rendezőkkel, sem a felvétel készítőivel, sem annak jogos használóival szemben.Az "ELKÜLD ÉS FIZETÉS" gombra kattintás után a regisztráció lezárul, a böngészőjét átirányítjuk a Bank honlapjára, ahol végrehajthatja a fizetést. Kérjük, a tranzakció befejezése után NE ZÁRJA BE az ablakot, böngészőjét visszairányítjuk a Bank oldaláról a rendezvény honlapjára!
Vissza Elküld
Köszönjük jelentkezését!

A visszaigazolást és további információkat hamarosan elküldjük az Ön által megadott e-mail címre.
Vissza a főoldalra


MKB Bank T-Systems Magyarország
Ardinsys Microsoft ShiwaForce
Appello KPMG fehér háttérre Loxon Solutions Pont Systems W.up

Ilyen volt az év ingatlanos eseménye

2015. november 24-én immár tizenegyedik alkalommal rendeztük meg a hazai ingatlanpiac legfontosabb szakmai rendezvényét, a Portfolio Property Investment Forum konferenciát.... További videók...

Nyugat-magyarországi Agrárfórum 2017 - Pápa

Nyugat-magyarországi Agrárfórum 2017 - Pápa További galériák...