Early bird ár csak 05.05. 24:00 óráig! - Jelentkezzen még ma!

Pénzügyi IT 2017

2017.05.30

Kiemelt témák:

 • Az év legfontosabb IT-projektje a bankoknál: az azonnali átutalási rendszer
 • Felkészülés a nyitott bankra – közeleg a PSD2
 • Bemutatkozik a magyar fintech-szektor – Melyek a legígéretesebb cégek?
 • Adatelemzés, telematika, önvezető autók és digitalizáció a biztosítóknál - Insurtech itthon

Megtört a jég a magyar pénzügyi szektorban: a pénzintézetek észrevették a kicsi, gyorsan mozgó, jó ötletekkel előrukkoló fintech és insurtech cégeket, ráadásul a látszólagos ellenségek a jelek szerint a lehetőséget látják egymásban. Idén a nagy találkozásokból komoly üzletek is születhetnek, konferenciánkon a fintech és insurtech cégek vezetői, a bankok illetve biztosítók legfelső üzleti és informatikai vezetői és a szabályozók képviselői vitáznak majd a legforróbb témákról. A belső folyamatok digitalizációja, a pénzintézetek kibervédelme, a csalásfelderítés, a blockchain, a core rendszerek cseréje és az innovatív fizetési megoldások is terítékre kerülnek. Mindemellett a szabályozók is meghatározó informatikai projekteket generálnak a pénzintézeti szektorban, 2017 többek között a PSD2-re és a SEPA azonnali fizetésre való felkészülésről és az MNB azonnali átutalási rendszeréről szól.

 

2016-BAN ELŐADÓINK VOLTAK TÖBBEK KÖZT:

 • Bartha Lajos, pénzügyi infrastruktúrák igazgató, Magyar Nemzeti Bank (MNB)
 • Németh Ákos, vezető értékesítési menedzser – Pénzintézetek üzletág, T-Systems Magyarország
 • Végh István, vezérigazgató-helyettes, Allianz Hungária
 • Forrai Péter, ügyvezető igazgató, OTP Bank
 • Hetényi Márk, vezérigazgató-helyettes, MKB Bank
 • Biró Gabriella, Bankbiztonsági vezető, UniCredit Bank
 • Galló Csaba Márton, ügyvezető igazgató, informatikai divízió, CIB Bank
 • Foltányi Tamás, operációs igazgató, Erste Bank
 • Kiss Ede, Magyarországért felelős vezető, Visa Europe
 • Eölyüs Endre, igazgató, MasterCard Europe
 • Báthori Krisztián, bankbiztonsági igazgató, MKB Bank
 • Rakovszky Balázs, Pénzintézetek üzletág igazgató, T-Systems Magyarország
 • Bíró Gergely, elnök, ISACA Magyarország
 • Németh József, vezérigazgató-helyettes, Online Üzleti Informatika Zrt.
 • Garamhegyi Ábel, vezérigazgató-helyettes, operatív igazgató, Cellum
 • Debreczeni Barnabás, ügyvezető igazgató, Shinrai
 • Erni Tamás, ügyvezető igazgató, Loxon Solutions
 • Gáborjáni Szabó Ákos, e-csatornák ügyvezető igazgató, Gránit Bank
 • Csorba Gyula, CTO, Dorsum
 • Kerekes Antal, partner, PricewaterhouseCoopers Magyarország Kft.
 • Kunszt Péter, Head of Product Management, Qumram
 • Dudás Viktor, data platform megoldás szakértő, Microsoft Magyarország
 • Ványa László, üzletág vezető, Kapsch BusinessCom
 • Vér Béla, ügyvezető, ApPello Kft.
 • Csaba József, vezető tanácsadó, MORTOFF Informatikai Tanácsadó és Szolgáltató Kft.
 • Szilágyi Peter, professzor, Cambridge, Judge Business School, CEU Business School

 

A tavalyi évben a következő cégek és szervezetek képviselői vettek részt a konferencián:

Aegon Biztosító, Allianz Hungária, Aon Magyarország Kft., ApPello Kft., ARDINSYS Zrt., Attrecto Zrt., Auxys Ügyviteli és Informatikai Szolgáltató Kft., Banksoft Kft., BCS Business Consulting Services Kft., BISZ Zrt., Budapest Bank Zrt. , Budapesti Corvinus Egyetem, Business Process Consulting Zrt, Cambridge, Judge Business School, CEU Business School, Capgemini Magyarország Kft., Capsys Informatikai Kft., Capture Zrt., Card-Consulting Kft., Cellum, Cetelem Bank, CEU Business School, CIB Bank, CLUE PR, Concorde Alapkezelő Zrt., Corvinus, Deloitte Zrt., Diákhitel Központ Zrt., Digit Pont Network Kft., Diófa Alapkezelő Zrt., Dorsum, dr. R.P Consult kft., Economix Kft., EOS Cégcsoport, Epton Informatikai Kft., EQL Soft Kft., Ernst & Young Tanácsadó Kft., Erste Bank Hungary Zrt., EXIM Bank, FHB Bank Zrt., Fintechgroup, GIRO Zrt., Gránit Bank, Grape Solutions, Helix Vezetési és Informatikai Tanácsadó Kft., HW Studio, Ingenico, InnovITech Kft., Intrend Computing Kft, Intrum Justitia Zrt., Invitel Zrt., ISACA Magyarország Egyesület, Kanadai Nagykovetseg, Kapsch BusinessCom, KELER, Koin Finances Kft., Konklúzió Infomatikai Kft., KPMG Tanácsadó Kft., Leaseplan Hungaria Zrt., LocalTime Budapest, LOG-ART 2009 Kft, Loxon Solutions, Magyar Államkincstár, Magyar Export-Import Bank Zrt., Magyar Nemzeti Bank, Magyar Posta Biztosító Zrt., Magyar Posta Zrt., MasterCard Europe, Microsoft Magyarország Kft, MKB Bank Zrt., MNB, MORTOFF Informatikai Tanácsadó és Szolgáltató Kft. , Nemzeti Mobilfizetési Zrt., Ness Hungary Kft., NHB Bank, O.F.Sz. Zrt., Omikron Hungary, Online Üzleti Informatika Zrt., OTP Bank Nyrt. , Pont Systems Zrt., PricewaterhouseCoopers Magyarország Kft., ProCons Kft., Profexec Services Kft., Pro-It-Consulting, PwC Magyarország, Qualysoft Zrt., Qumram, Routologic Kft, Scnetwork Magyarország Kft., Shinrai, ShiwaForce.com Zrt. , Simplexion Informatikai Kft, TAK-INVEST Zrt., T-Systems Magyarország Zrt., UniCredit Bank, Union Biztosító, Uniqa Biztosító, Visa Europe, VISZ, Wincor Nixdorf Kft. ...

 

AZ ESEMÉNY LEGFONTOSABB PARAMÉTEREI:

Időpont: 2017. május 30., kedd (8:55-16:00)

HELYSZÍN: Sofitel Hotel Budapest
Budapest (1051 Budapest, Széchenyi tér 2.)
Hotel információ, térkép és megközelíthetőség

A résztvevők száma: 150-200 fő
A konferencia nyelve: magyar

 

Részvételi díj:

Early bird ár 2017.05.05. éjfélig: 79 900 Ft + Áfa / fő.
A megjelölt dátumot követően a konferencia ára 84 900 Ft + Áfa / fő.

Csoportos kedvezmény:

 • 20% 5 fő jelentkezése esetén

Konferenciánk nem csupán új szakmai ismeretek megszerzésére nyújt lehetőséget, de kitűnő alkalmat teremt szakmai kapcsolatok ápolására, kialakítására.

A résztvevők között kisorsolásra kerül 1 db Thomas Mason alapanyagból méretre készített ing/blúz a Portfolio ruházati partnere, az AC su misura jóvoltából.


Kinek javasoljuk:


Rendezvényünk hasznos ismeretekkel szolgálhat
 • Bankok, biztosítók, fintech és insurtech cégek, brókercégek, takarékszövetkezetek
 • IT-fejlesztő és IT-biztonsági vállalatok
 • Kártyatársaságok, ATM üzemeltetők
Csaknem 200 fő részvételével került megrendezésre a Portfolio Pénzügyi IT 2016 konferencia.

Pénzügyi IT 2016 | 28 kép

További információ a rendezvénnyel kapcsolatban :

Tartalmi és szervezési kérdésekben :
Turzó Ádám Pál , elemző, Telefon: +36 472 2093/42 , E-mail: turzo@portfolio.hu

Szponzorációs lehetőségek:
Lippai Judit , Key-Account Manager, Telefon: +36 1 327 4080/88, E-mail: lippai@portfolio.hu

Szervezés, lebonyolítás, információk :

Pénzügyi IT 2017

2017.05.30

Előadók:

Bartha Lajos

pénzügyi infrastruktúrák igazgató, MNB

1992-ben a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerzett közgazdász diplomát. Először könyvvizsgálóként dolgozott majd az Állami Vagyonkezelő Rt-nél portfolió menedzser, illetve később a bankprivatizációs terület helyettes vezetője. 1996-tól a Pénzintézeti Központ Bank devizaforgalmi részlegét irányítja, amit 1998-ban a Magyar Nemzeti Bank pénzforgalmi területének osztályvezetői pozíciója követ. 2005 elejétől 2007 végéig Frankfurtban az Európai Központ Bank Fizetési rendszerekkel foglalkozó részlegén dolgozik vezető fizetési rendszer szakértőként és főként az euró-övezetben működő fizetési és értékpapír-elszámolási rendszerek értékelésével, valamint Szlovénia, Ciprus és Málta csatlakozási folyamatának pénzforgalmi kérdéseivel foglalkozik. 2007 novemberétől az MNB pénzforgalmi és értékpapír-elszámolási területének vezetője. 2010-12 között a napközbeni átutalás bevezetését koordináló országos projektirányító bizottságának elnöke. Az Európai Központi Bank pénzforgalmi kérdésekkel foglalkozó szakbizottságában Magyarország képviselője. 2007 óta a KELER Zrt és a KELER KSZF Zrt Felügyelő bizottságának tagja, illetve elnöke.

Csányi Péter

ügyvezető igazgató, OTP Bank (felkérés alatt)

Dudás György

vezérigazgató, KELER (felkérés alatt)

Eölyüs Endre

igazgató, Mastercard Europe

Eölyüs Endre 2013 novembere óta a Mastercard budapesti irodájának vezetõje, feladata a magyar és szlovén piacok stratégiai és operatív irányítása. A szakember diplomáit a Gödöllõi Egyetemen és a CEU-n szerezte, a Mastercard elõtt a Zuno Bank magyarországi leányvállalatának igazgatója volt, korábban pedig számos vezetõi beosztásban a Budapest Banknál dolgozott.

Foltányi Tamás

operációs igazgató, Erste Bank (felkérés alatt)

Foltányi Tamás az Erste Bank Hungary Zrt. operációs igazgatója (COO) és igazgatósági tagja. Ezt megelőzően Foltányi Tamás tíz éven át az FHB Jelzálogbanknál dolgozott, ahol 2005-től kezdve vezérigazgató-helyettesi beosztásban az IT és operáció területért felelt. Emellett 2010 és 2015 között a bank igazgatóságának tagja és ügyvezető igazgatója is volt. Az FHB előtt számos, különféle IT és operációs területeken dolgozott az Inter-Európa Banknál és a Creditanstaltnál, majd PricewaterhouseCoopers cégtársaként a vezetési tanácsadás üzletág pénzügyi szektor felelőse volt.

Mudri György

CEO, Wyze

Vállalkozó, a Jumpstart Startup Stúdió szakmai vezetője, az innen indult Wyze projekt társalapítója és ügyvezetője. Az eredeti Wyze projektből mostanra három fintech startup nőtte ki magát: (1) Wyze PFM - B2B2C Fintech alkalmazásfejlesztés (2) Aggreg8.io - CEE pénzügyi adat aggregátor és (3) FintechBlocks - banki PSD2 API és innovációs platform fejlesztés. A Wyze-ból kinőtt projektek mellett egy zenei startup projekt alapítója Allegro Labs néven. A tényleges vállalkozási tevékenység mellett a vállalkozás, mint életpálya népszerűsítésének elkötelezettje, 17 éve szervez és 7 éve vezet egy teljes Kárpát-medencét lefedő középiskolásoknak szóló vállalkozásoktatási programot Ifjúsági Üzleti Program néven, illetve a Budapesti Corvinus Egyetemen is több, mint 10 éve óraadó tanár.

Rakovszky Balázs

Pénzintézetek üzletág igazgató, T-Systems Magyarország

Rakovszky Balázs 2014 óta vezeti a T-Systems pénzintézetek kiszolgálásával foglalkozó üzletágat. Balázs kezdetben informatikuskent dolgozott a Signal majd a Generali biztosítónál, ahonnan 2008-ban lépett át az IT szolgáltatói oldalra. Azóta a T-Systems elődcégeinél először a projektmenedzsment területen dolgozott vezetőként, később pénzintézetekkel foglalkozott vezető értékesítési menedzserként, végül pedig átvette a pénzintézeti üzletág vezetését. Célja hogy a T-Systems a pénzintézeteket transzformációs partnerként segítse céljaik elérésben a piacon található innovatív megoldások magyar piacra adaptálásával és bevezetésével; ennek segítségével pedig a T-Systems a telekommunikáció és az IT infrastruktúra területen megszerzett vezető pozíciója mellett néhány éven belül alkalmazás fejlesztésben is piacvezető legyen Magyarországon a pénzügyi szektorban.

Szetnics László

mobilfizetésekért felelős regionális üzletfejlesztési vezető, Mastercard

Szetnics László, közgazdász, az ING Bank, majd az ABN Amro Bank után 2000-ben részt vett a Telenor csoport képviseleti és üzletfejlesztési irodájának megalapításában. Üzletfejlesztési igazgatóként a cégcsoport magyarországi terjeszkedési stratégiájáért volt felelős. 2004-től a tanácsadóként dogozott a Pannonnál, majd a Mobil Kereskedelmi Szolgáltatások osztályvezetőjeként irányította a szolgáltató mobil vásárlási, majd mobil fizetési szolgáltatásainak fejlesztését és bevezetését. Irányítása alatt indultak el az azóta is működő mobil autópálya matricavásárlás, mobil lottó és mobil parkolási szolgáltatások. 2011. február óta a Mastercard Europe budapesti csapatának tagja. Feladata, hogy a közép-kelet-európai régióban megvalósítsa a kártyarendszerhez kötődő digitális fizetési szolgáltatásokat.

Pénzügyi IT 2017

2017.05.30
2017.05.30

Regisztráció

I. Szekció: Neobankok és digibankok Magyarországon

08:55 - 09:00

Köszöntés és előszó

09:00 - 09:20

A jövő bankja már itt van, csak be kell vezetni

09:20 - 09:40

Jön az azonnali fizetés – De kinek is lesz ez jó?

Előadó:
Bartha Lajos, pénzügyi infrastruktúrák igazgató, MNB

09:40 - 10:00

A mobilfizetések jövője Magyarországon

Előadó:
Szetnics László, mobilfizetésekért felelős regionális üzletfejlesztési vezető, Mastercard

10:00 - 10:50

Panelbeszélgetés: Fintech és digitalizáció - Szépen csendben minden bankunk neobank lesz?

Beszélgetés résztvevői :
Csányi Péter, ügyvezető igazgató, OTP Bank (felkérés alatt)
Eölyüs Endre, igazgató, Mastercard Europe
Foltányi Tamás, operációs igazgató, Erste Bank (felkérés alatt)
Rakovszky Balázs, Pénzintézetek üzletág igazgató, T-Systems Magyarország

10:50 - 11:15

Kávészünet

II. Szekció: Már a biztosítókat is elérete digitális forradalom

11:15 - 11:35

Digitális és online hitelek a magyar bankoknál

11:35 - 11:55

Amikor 2 perc alatt kell 2 hét munkáját elvégezni - Agilis módszertan az IT-ban

11:55 - 12:15

Digitális azonosítás és e-aláírás PSD2-módra

12:15 - 12:55

Panelbeszélgetés: Adatelemzés, telematika, önvezető autók és digitalizáció a biztosítóknál - Insurtech itthon

12:55 - 14:00

Ebédszünet

III. Szekció: Kiberbiztonság a pénzügyi szektorban

14:00 - 14:20

Mire lehet jó a blockchain itthon?

Előadó:
Dudás György, vezérigazgató, KELER (felkérés alatt)

14:20 - 14:40

Panelbeszélgetés: Mindenkit megkopasztanak a hackerek, vagy végül a pénzintézetek nyernek?

14:40 - 15:00

Kávészünet

IV. Szekció: Bemutatkozik a magyar fintech-szektor – Ezek a legígéretesebb cégek

15:00 - 16:00

Speed session - 12 perces villámprezentációk

Előadó:
Mudri György, CEO, Wyze

16:00

Zárszó

Pénzügyi IT 2017

2017.05.30
79 900 Ft + Áfa/fő

259 EUR + Áfa/fő
-20% kedvezmény

A fent megjelölt ár május 5-e éjfélig érvényes.

Ezt követően a konferencia részvételi díja 84 900 Ft + Áfa / fő.

Csoportos kedvezmény:

 • 20% kedvezmény 5 vagy több fő jelentkezése esetén

A díj tartalmazza a konferencia dokumentációját, büféebédet, kávészüneteket.

A konferencia magyar nyelven zajlik.Az online regisztrációról e-mail-ben visszaigazolást küldünk. (A jelentkezés során az adatokat és a "Jelentkezési, fizetési és lemondási feltételeket" jóvá kell hagyni.) A "Jelentkezési, fizetési és lemondási feltételek" elfogadása után, a regisztráció során jóváhagyott adatok alapján a visszaigazoló levél mellékleteként egy díjbekérőt küldünk e-mailben, melyet kérünk a regisztráció visszaigazolásától számított 8 munkanapon belül kiegyenlíteni szíveskedjenek. A fizetést követően kerül kiállításra a számla, melyet postázunk Önöknek a regisztrációnál megadott címre. Az online regisztráció megrendelésnek minősül.

A rendezvényen a részvétel feltétele a részvételi díj előzetes kiegyenlítése. Lemondást a részvételi díj teljes visszafizetése mellett a rendezvény napja előtti 5. munkanapon 12 óráig - KIZÁRÓLAG ÍRÁSBAN a konferencia@portfolio.hu címre - fogadunk el. Az ezutáni lemondások esetében a részvétel átruházható, de a teljes díjat ki kell fizetni. Telefonos vagy egyéb szóbeli lemondásokat nem áll módunkban elfogadni. A lemondási határidő utáni regisztráció esetén lemondásra nincs lehetőség. A rendezvényt megelőző 1-2 munkanapon történő regisztrációnál elképzelhető, hogy a részvételi díj átutalása nem érkezik meg számlánkra, ekkor lehetséges a rendezvény utáni 1. munkanapon az átutalás. Mivel az online jelentkezés megrendelésnek minősül, ezért utólagos reklamációkat a lemondási határidő után - beleértve az átutalás hiánya miatti rendezvénytől való távolmaradást is - nem fogadunk el. Ebben az esetben is - mivel a lemondási határidőig nem érkezett hozzánk írásbeli lemondás - a teljes összeget ki kell fizetni.

Jelentkezés a rendezvényre

Személyes adatok
 • 1. személy adatai - x Eltávolítás
  Biztosan törli a személyt a listából? (A művelet nem visszavonható) Igen Nem
  Nem adott meg vezetéknevet!
  Nem adott meg keresztnevet!
  Nem adott meg e-mail címet!
  Helytelen email cím!
  Ön több résztvevőnél is ugyanazt az email címet adta meg!
  Nem adott meg telefonszámot!
  Nem adott meg cégnevet!
  A konferencia kitűzőn ez jelenik meg.
  Nem adott meg beosztást!

Honnan értesült a rendezvényről? (több válasz is megjelölhető a CTRL gomb lenyomásával)

Legalább egy opció kiválasztása kötelező!
Tovább
Díjak
FT + Áfa x 0 0 FT + Áfa
Több szálláshelyet foglalt le, mint ahány személy a konferenciára jelentkezik.
Kedvezmény lehetőségek
A kedvezmények nem vonhatók össze.
Vissza Tovább
Számlázási adatok
Nem adott meg fizetési módot!
Nem adott meg számlázási módot!
Nem adta meg a cég nevét!
Számlázási cím :
Nem adott meg irányítószámot!
Nem adott meg várost!
Nem adta meg a közterület nevét!
Nem adta meg a közterület jellegét!
Nem adott meg házszámot!
Levelezési cím :
Nem adott meg irányítószámot!
Nem adott meg várost!
Nem adta meg a közterület nevét!
Nem adta meg a közterület jellegét!
Nem adott meg házszámot!
Nem adott meg adószámot!
Kapcsolattartó :
Válasszon kapcsolattartót!
Nem adott meg email címet!
Helytelen email cím!
Nem adott meg vezetéknevet!
Nem adott meg keresztnevet!
Nem adott meg telefonszámot!
Vissza Tovább
Adatellenőrzés
Résztvevők adatai

Díjak

Számlázási adatok

Feltételek

A jelentkezési feltételeket és a lemondási feltételeket elfogadom.
A megadott adataim kezeléséhez hozzájárulok , az adatvédelmi és adatkezelési szabályzatban foglaltakat elfogadom.

Fogadja el a feltételeket!

Az általános szerződési feltételekben foglaltakat és a részvételi szabályokat elfogadom.

Fogadja el a feltételeket!

Hozzájárulok, hogy a rendezvény szponzorai ajánlataikkal megkeressenek.

A résztvevők tudomásul veszik, hogy a rendezvényen kép-, film- és hangfelvétel készül, amelyen a rendezvényen részt vevő személyek felismerhetők lehetnek. Az elkészült kép-, film- és hangfelvétel nyilvánosságra hozható és közzétehető bármely írott vagy elektronikus médiumban. A rendezvényen részt vevő személyek részvételükkel hozzájárulnak az előbbiek szerinti kép-, film vagy hangfelvétel elkészítéséhez és közzétételéhez továbbá tudomásul veszik, hogy mindezen felvételekkel kapcsolatban semmilyen követeléssel nem léphetnek fel sem a rendezőkkel, sem a felvétel készítőivel, sem annak jogos használóival szemben.Az "ELKÜLD ÉS FIZETÉS" gombra kattintás után a regisztráció lezárul, a böngészőjét átirányítjuk a Bank honlapjára, ahol végrehajthatja a fizetést. Kérjük, a tranzakció befejezése után NE ZÁRJA BE az ablakot, böngészőjét visszairányítjuk a Bank oldaláról a rendezvény honlapjára!
Vissza Elküld
Köszönjük jelentkezését!

A visszaigazolást és további információkat hamarosan elküldjük az Ön által megadott e-mail címre.
Vissza a főoldalra


T-Systems Magyarország
ShiwaForce
KPMG fehér háttérre Loxon Solutions

Ilyen volt az év ingatlanos eseménye

2015. november 24-én immár tizenegyedik alkalommal rendeztük meg a hazai ingatlanpiac legfontosabb szakmai rendezvényét, a Portfolio Property Investment Forum konferenciát.... További videók...

Hitelezés 2017 konferencia