Business and Finance Summit 2017

2017.06.08

Kiemelt témák:

 • Makrogazdasági helyzetértékelés
 • Vállalati pénzügyek az esettanulmányok tükrében
 • Credit Management a gyakorlatban
 • Vállalati adózási kérdések 2017-ben Magyarországon
 • Digitális átalakulás és HR-kérdések a magyar vállalatoknál

A magyar vállalatok pénzügyi és operatív vezetőinek egyik legnagyobb éves konferenciájára kerül sor június 8-án a budavári Hilton Budapestben. Idén első alkalommal rendezi meg Business and Finance Summit konferenciáját a Portfolio és a Credit Management Group, amelyen a nemzetközi szinten is elismert CFO of the year díj is átadásra kerül. A kapcsolatépítési lehetőségek mellett magas színvonalú előadásokkal, esettanulmányokkal és kerekasztal-beszélgetésekkel járjuk körbe a hazai vállalatok legfontosabb működési és pénzügyi kérdéseit. Olyan egyedi rendezvényről van szó, amely kifejezetten vállalatoknak szól, a hasonló helyzetben lévő cégek vezetői tudják megvitatni egymással tapasztalataikat.

Kiemelt témája konferenciánknak a credit management, amely a hazai cégek pénzügyi életének egyik legdinamikusabban fejlődő funkciója, és értékesítési stratégiájának is egyre meghatározóbb hivatkozási pontja. Szó lesz emellett a konferencián az aktuális makrogazdasági, vállalatfinanszírozási, adózási, digitalizációval kapcsolatos, illetve HR-kérdésekről is, lefedve ezzel a hazai vállalati szféra vezetőit leginkább foglalkoztató aktualitásokat.

A rendezvény szakmai partnere a Magyar Credit Management Szövetség.

ELŐADÓINK LESZNEK TÖBBEK KÖZÖTT:

 • Varga Mihály, nemzetgazdasági miniszter, Nemzetgazdasági Minisztérium
 • Tatha Ghose, Senior EM Economist, Director, Commerzbank AG
 • Szabó János, gazdasági vezérigazgató-helyettes, Magyar Telekom
 • Máté Ferenc, vezérigazgató helyettes, Duna House Holding Nyrt.
 • Prohászka Balázs, gazdasági igazgató, Kométa '99 Zrt.
 • Tordai Péter, pénzügyi igazgató, E2 Hungary
 • Zsiday Viktor, IT elnök, Plotinus Nyrt.
 • Izer Norbert, adószabályozásért és számvitelért felelős helyettes államtitkár, NGM
 • Prof. Patrick O. Connelly, Global Consultant and Educator, Tao Institute for Credit and Risk Management LLC, USA
 • Balog Béla, pénzügyi vezérigazgató-helyettes, Rába Csoport
 • Kazinczy Gábor, hitelezési vezető, Borsodchem Zrt.
 • Tibor Dávid, elnök, Masterplast Nyrt.
 • Varga Ákos, kockázatkezelési igazgató, IKR Agrár Kft.
 • Korda János, gazdasági igazgató, Hungerit Zrt.
 • Lupták Norbert, gazdasági igazgató, Hell Energy Magyarország Kft.
 • Orbán Gábor, általános vezérigazgató-helyettes, Richter Gedeon
 • Diageo Üzletviteli Szolgáltatások Kft. delegált szakembere

 

AZ ESEMÉNY LEGFONTOSABB PARAMÉTEREI:


DÁTUM: 2017. június 8., csütörtök
 

HELYSZÍN: Hilton Hotel Budapest
(Hess András tér 1-3., 1014 Budapest)
Szálloda információ, térkép és elhelyezkedés
A résztvevők számára a parkolás ingyenes a Budai Vár területén.


A részvételi díj 84.900 Ft + ÁFA / fő

Kedvezmények: (nem összevonhatóak)

 • 20% kedvezmény 4 vagy több fő jelentkezése esetén
 • 30% kedvezmény a Magyar Credit Management Szövetség tagvállalatai részére

A díj tartalmazza a konferencia dokumentációját, büféebédet, kávészüneteket és részvételt a programot követő állófogadáson.

A rendezvényen átadásra kerül a

 • "CFO of the year" és a
 • "Credit Management Team of the year" díj

 

A konferencia két nyelven, angol-magyar szinkrontolmácsolással zajlik.

Jegyet, vouchert semmilyen formában nem küldünk. Az online jelentkezéskor minden résztvevő felkerül a konferencia regisztrációs listájára, melyen szerepelnek az előadók és a támogatók vendégei is. A konferencia helyszínén, az eseményre való belépéskor a regisztrációs pultnál a résztvevőknek mindössze csak egy névjegykártyára és egy aláírásra lesz szükség. A gyors regisztráció után vendégeink beléphetnek a rendezvény területére.


Kinek javasoljuk:


Rendezvényünk hasznos ismeretekkel szolgálhat
 • Hazai és régiós nagyvállalatok, kis- és középvállakozások vezérigazgatói és felsővezetői,
 • CFO-k és más vállalati pénzügyi szakemberek,
 • credit management területek vezetői,
 • adózási, HR és digitalizációs szakértők számára
Idén már kilencedik alkalommal, mintegy 250 fő részvételével került megrendezésre a Portfolio Biztosítás 2016 konferencia a Budai Várban lévő Hilton Hotelben.

Biztosítás 2016 | 42 kép

További információ a rendezvénnyel kapcsolatban:

Tartalmi és szervezési kérdésekben:
Palkó István , vezető elemző, Telefon: +36 1 428 9065, E-mail: palko.istvan@portfolio.hu

Szponzorációs lehetőségek:
Takács Sándor , kereskedelmi igazgató, Telefon: +36 1 428 9094, E-mail: takacs@portfolio.hu

Szervezés, lebonyolítás, információk:
Koncsek Fruzsina , rendezvényszervező, Telefon: +36 1 327 4088, E-mail: koncsek@portfolio.hu

Business and Finance Summit 2017

2017.06.08

Előadók:

Balog Béla

pénzügyi vezérigazgató-helyettes, Rába Csoport

1963-ban született, győri, 3 gyermekes családapa, 2004 óta a Rába Járműipari Nyrt. pénzügyi vezérigazgató helyettese és a Rába Futómű Kft. pénzügyi igazgatója. 1984 és 1992 között mint termelés-számviteli osztályvezető (1988), majd mint számviteli vezető (1991) dolgozott a Rába Rt.-nél. Majd a Magyar Hitel Banknál helyezkedett el, 1996-tól a hálózatirányítás ügyvezető igazgatója. 1997-tıl az Abn-Amro Bank régióigazgatója volt a Közép-Dunántúli Régióban, 1999-től a Postabank Régióigazgatója az Észak-Dunántúli Régióban. Pénzügyi és Számviteli Főiskolát végzett, közgazdász, mérlegképes könyvelő adószakértő. Több speciális tanfolyamot is elvégzett a pénzügy- számvitel területén. 1993-ban Management kurzust végzett Kanadában az Acadia Egyetemen.

Ghose Tatha

Senior EM Economist, Commerzbank AG, FX & EM Research, Corporate Clients

Izer Norbert

adószabályozásért és számvitelért felelős helyettes államtitkár, NGM

Kazinczy Gábor

hitelezési vezető, Borsodchem Zrt.

Kazinczy Gábor okleveles mérnök-közgazdász. 2010 óta dolgozik a BorsodChem Zrt-nél, ahol a Credit Management területet irányítja. Ezt megelőzően 10 évig a Raiffeisen Bank Zrt-nél regionális ügyfélreferensként, majd fiókigazgatóként tevékenykedett. Korábban 8 éven keresztül pénzügyi vállalkozásait vezette.

Korda János

gazdasági igazgató, Hungerit Zrt.

Lupták Norbert

gazdasági igazgató, Hell Energy Magyarország Kft.

2012-től a Hell Energy Magyarország Kft gazdasági igazgatója, 2004 és 2012 között a Robert Bosch Energy and Body Systems Kft-nél dolgozott, először számviteli, majd kontrolling vezetőként. Ezt megelőzően pedig 5 évig az Akzo Nobel Coatings Kft-nél, mint pénzügyi- és számviteli vezető volt.

Máté Ferenc

vezérigazgató helyettes, Duna House Holding Nyrt.

Máté Ferenc 8 éve van a cégcsoportnál, eleinte gazdasági igazgató, 2009-től több leányvállalatánál ügyvezető igazgató, 2015-től igazgatósági tag, 2016 július óta a cégcsoport üzleti területekért felelős vezérigazgató helyettese. Előtte 2003-tól a Promix cégcsoport gazdasági igazgatója volt, 2006-tól ugyanott operatív igazgatóként dolgozott. 2001–2003 PricewaterhouseCoopers-nél senior associate

Prof. O. Connelly Patrick

Global Consultant and Educator, Tao Institute for Credit and Risk Management LLC, USA

Patrick O. Connelly, Ph.D. CCE, FICM, CGBP is the CEO and founder of the Tao Institute for Credit and Risk Management, a consulting company based in Clearwater Florida ,USA and Shanghai, in the People’s Republic of China. Dr. Connelly brings to the profession extensive experience in trade credit risk management and has introduced the concept around the world, from 2004 to 2014 introducing the concept of credit and professional certification programs to the People’s Republic of China. Most recently joining the boards of director of the Association for Credit in Central and Eastern Europe, the professor has committed to assist in the expansion of the profession and programs in the region. Prior to establishing the consulting company and the institute the author held executive positions with such notable global entities as Tech Data Corporation, Sperry Corporation (later Unisys), and Wang Laboratories. He began his corporate management career with consumers, in 1975 at Porteous, Mitchell, and Braun, a Maine-based regional retailer at its corporate headquarters in Portland, Maine. Professor Connelly holds a Doctorate in Global Trade Strategy from Sacramento International University, an MBA from the University of South Florida and an honors baccalaureate in History and French from the University of Texas at Austin. His professional credentials include Charter Certification as a Global Business Professional (NASBITE), the Certified Credit Executive and International Executive Awards (US NACM and FCIB), and is recognized as a Fellow of the British Chartered Credit Management Association (CICM). He is also the recipient of the prestigious Centurion Award for Leadership in International Trade.

Orbán Gábor

általános vezérigazgató-helyettes, Richter Gedeon

2016 óta a Richter stratégiai igazgatója, 2017-től általános vezérigazgató-helyettes. Karrierjét makrogazdasági elemzőként kezdte, először az MNB és az EKB közgazdászaként, később az Aegon Befektetési Alapkezelő portfólió-menedzsereként és kötvényüzletág-vezetőjeként dolgozott. Két és fél éven keresztül a Nemzetgazdasági Minisztérium adó-és pénzügyekért felelős államtitkára volt, majd 2015. szeptembertől a Rothschild párizsi bankjánál dolgozott. Tanulmányait a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen, valamint az Egyesült Államokban végezte. Angolul és franciául felsőfokon, németül középfokon beszél.

Prohászka Balázs

gazdasági igazgató, Kométa '99 Zrt.

Szabó János

gazdasági vezérigazgató-helyettes, Magyar Telekom

A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerzett diplomát. Különböző pénzügyi, számviteli és tanácsadói munkák után több szenior pénzügyi és üzleti vezetői beosztást vállalt a Delco Remy amerikai autóipari beszállító magyarországi leányvállalatánál és európai központjánál. Később a Delco Remy és a Hitachi vegyesvállalat pénzügyi vezetője és vezérigazgatója volt. 2003-ban csatlakozott a Magyar Telekomhoz a vezetékes szolgáltatások üzletág pénzügyi igazgatójaként. 2008-ban a Magyar Telekom csoport kontrolling igazgatója lett. .2013. április 8-ai hatállyal nevezték ki a Magyar Telekom gazdasági vezérigazgató-helyettesi pozíciójába.

Tibor Dávid

elnök, Masterplast Nyrt.

Tibor Dávid a 9 országban saját leányvállalattal rendelkező építőipari szigetelőanyagokat gyártó Masterplast alapítója, mára elnöke. A 20 éve alapított tőzsdei vállalat éves árbevétele meghaladja a 80 millió eurót és több mint 800 embert foglalkoztat. 2007-ben az Ernst & Young „Az év üzletembere” - díján „A jövő ígérete” - címet nyerte el, majd 2008-ban a Junior Chamber International a világ három legkreatívabb üzletembere közé választotta Új-Delhiben. 2009-ben pedig megkapta a Menedzserek Országos Szövetsége "Az év fiatal menedzsere" díját. Híve az élethosszig tartó tanulásnak, így folyamatosan üzleti tréningeken vesz részt, és nemzetközi szakirodalmak felhasználásával fejleszti menedzseri képességeit. Fontosnak tartja, hogy tudását megossza fiatal, feltörekvő vezetőkkel, ezért rendszeresen tart előadásokat főiskolákon, egyetemeken, üzleti továbbképzéseken és konferenciákon. 2015 óta elnöke a magyar Országos Mini-futball Szövetségnek, majd a 20106-os sikeres európai bajnokság megrendezését követően 2017-ben megválasztották az európiai Szövetség elnökének is. „Hiszek abban, hogy a hosszú távú sikerességben a pofonokra adott válaszok meghatározzák, hogy milyen messzire jutsz. ”

Tordai Péter

pénzügyi igazgató, E2 Hungary

Varga Ákos

kockázatkezelési igazgató, IKR Agrár Kft.

Varga Mihály

nemzetgazdasági miniszter, Nemzetgazdasági Minisztérium

Közgazdász, politikus. 1990-től a Fidesz országgyûlési képviselője. 1994 és 2003 között, valamint 2005-től a Fidesz egyik alelnöke. 1998 és 2001 között a Pénzügyminisztérium politikai államtitkára, majd 2002-ig pénzügyminiszter. A második Orbán-kormányban 2012. június 1-jéig a Miniszterelnökséget vezető államtitkár, majd az egyes nemzetközi pénzügyi szervezetekkel való kapcsolattartásért felelős tárca nélküli miniszter. 2013 márciusától nemzetgazdasági miniszter.

Zsiday Viktor

IT elnök, Plotinus Nyrt.

1997-ben, még a Közgazdaságtudományi Egyetemre járva kezdett dolgozni a ma már nem létező Wintrust Értékpapírügynökségnél elemzőként. 2000-től 2006-ig az AEGON-csoporton belül töltött be különböző pozíciókat, elemzőként, portfoliókezelőként, kereskedési igazgatóként, és ügyvezetőként is dolgozott a csoport értékpapírkereskedelemmel foglalkozó cégénél. 2002-ben létrehozta Magyarország első abszolút hozamú alapját, 2006-ban pedig származtatott alapokat gründolt. 2006-tól az alapok befektetési döntéshozatalát külsős tanácsadó cégén keresztül végezte. 2009-től új együttműködést kezdett a Concorde Alapkezelővel, azóta kezeli a Citadella Származtatott Befektetési Alapot, amely mára 63 milliárd forintos vagyonnal rendelkezik. 2011-ben bevezették a Budapesti Értéktőzsdére az általa irányított Plotinus Holding Nyrt.-t. A bevezetés óta több, mint 3,5-szeresére emelkedett a részvények árfolyama, és a társaság bekerült a BUX indexbe.

Business and Finance Summit 2017

2017.06.08
2017.06.08

08:30 - 09:00 - Regisztráció

I. Szekció: Makrogazdasági helyzetértékelés

09:00 - 09:05

Köszöntés és előszó: Bán Zoltán, vezérigazgató, Net Média Zrt.

09:05 - 09:45

A magyar gazdaság helyzete

Előadó:
Varga Mihály, nemzetgazdasági miniszter, Nemzetgazdasági Minisztérium

09:45 - 10:25

Makrogazdasági trendek a világban

Előadó:
Tatha Ghose, Senior EM Economist, Commerzbank AG, FX & EM Research, Corporate Clients

10:25 - 10:50

Kávészünet

II. Szekció: Finanszírozási kérdések a vállalati pénzügyekben

10:50 - 11:15

Finanszírozási kérdések a vállalati pénzügyekben

Előadó:
Izer Norbert, adószabályozásért és számvitelért felelős helyettes államtitkár, NGM

11:15 - 11:40

CFO-esettanulmány: a Magyar Telekom

Előadó:
Szabó János, gazdasági vezérigazgató-helyettes, Magyar Telekom

11:40 - 12:40

Finanszírozási kérdések a terítéken: CFO-k kerekasztala

Beszélgetés résztvevői :
Máté Ferenc, vezérigazgató helyettes, Duna House Holding Nyrt.
Orbán Gábor, általános vezérigazgató-helyettes, Richter Gedeon
Prohászka Balázs, gazdasági igazgató, Kométa '99 Zrt.
Tordai Péter, pénzügyi igazgató, E2 Hungary
Zsiday Viktor, IT elnök, Plotinus Nyrt.

12:40 - 14:00

Ebédszünet

III. Szekció: A siker kulcsa az export: best practice credit management globális piacokon

14:00 - 14:20

Value creation in the credit process

Előadó:
Prof. Patrick O. Connelly, Global Consultant and Educator, Tao Institute for Credit and Risk Management LLC, USA

14:20 - 14:40

Hosszútávú vevőkapcsolatok, változó kockázatok – stratégiai kockázatkezelés a Rába Csoportnál

Előadó:
Balog Béla, pénzügyi vezérigazgató-helyettes, Rába Csoport

14:40 - 15:20

Támogató terület vagy ellensúly? - Credit Management a BorsodChem Zrt.-nél

Előadó:
Kazinczy Gábor, hitelezési vezető, Borsodchem Zrt.

15:20 - 15:45

Kávészünet

IV. Szekció: Kulcságazatok nagyító alatt: növekedés tudatos risk managementtel

15:45 - 16:05

Építőipar – változó erőviszonyok

Előadó:
Tibor Dávid, elnök, Masterplast Nyrt.

16:05 - 16:25

Nem csak az időjáráson múlik – credit management a mezőgazdaságban

Előadó:
Varga Ákos, kockázatkezelési igazgató, IKR Agrár Kft.

16:25 - 17:05

Kerekasztal a hazai nagyvállalatok tapasztalatairól, kockázatkezelési gyakorlatáról

Beszélgetés résztvevői :
Diageo Üzletviteli Szolgáltatások Kft., delegált szakembere
Korda János, gazdasági igazgató, Hungerit Zrt.
Lupták Norbert, gazdasági igazgató, Hell Energy Magyarország Kft.

Állófogadás és díjátadó

Business and Finance Summit 2017

2017.06.08
84 900 Ft + Áfa/fő

27 EUR + Áfa/fő
-20% kedvezmény
-30% kedvezmény

A részvétel díj 84.900 Ft + ÁFA / fő

Kedvezmények: (nem összevonhatóak)

 • 20% kedvezmény 4 vagy több fő jelentkezése esetén
 • 30% kedvezmény a Magyar Credit Management Szövetség tagvállalatai részére

A díj tartalmazza a konferencia dokumentációját, büféebédet, kávészüneteket és részvételt a programot követő állófogadáson.

A konferencia két nyelven, angol-magyar szinkrontolmácsolással zajlik.

Jegyet, vouchert semmilyen formában nem küldünk. Az online jelentkezéskor minden résztvevő felkerül a konferencia regisztrációs listájára, melyen szerepelnek az előadók és a támogatók vendégei is. A konferencia helyszínén, az eseményre való belépéskor a regisztrációs pultnál a résztvevőknek mindössze csak egy névjegykártyára és egy aláírásra lesz szükség. A gyors regisztráció után vendégeink beléphetnek a rendezvény területére.Az online regisztrációról e-mail-ben visszaigazolást küldünk. (A jelentkezés során az adatokat és a "Jelentkezési, fizetési és lemondási feltételeket" jóvá kell hagyni.) A "Jelentkezési, fizetési és lemondási feltételek" elfogadása után, a regisztráció során jóváhagyott adatok alapján a visszaigazoló levél mellékleteként egy díjbekérőt küldünk e-mailben, melyet kérünk a regisztráció visszaigazolásától számított 8 munkanapon belül kiegyenlíteni szíveskedjenek. A fizetést követően kerül kiállításra a számla, melyet postázunk Önöknek a regisztrációnál megadott címre. Az online regisztráció megrendelésnek minősül.

A rendezvényen a részvétel feltétele a részvételi díj előzetes kiegyenlítése. Lemondást a részvételi díj teljes visszafizetése mellett a rendezvény napja előtti 5. munkanapon 12 óráig - KIZÁRÓLAG ÍRÁSBAN a konferencia@portfolio.hu címre - fogadunk el. Az ezutáni lemondások esetében a részvétel átruházható, de a teljes díjat ki kell fizetni. Telefonos vagy egyéb szóbeli lemondásokat nem áll módunkban elfogadni. A lemondási határidő utáni regisztráció esetén lemondásra nincs lehetőség. A rendezvényt megelőző 1-2 munkanapon történő regisztrációnál elképzelhető, hogy a részvételi díj átutalása nem érkezik meg számlánkra, ekkor lehetséges a rendezvény utáni 1. munkanapon az átutalás. Mivel az online jelentkezés megrendelésnek minősül, ezért utólagos reklamációkat a lemondási határidő után - beleértve az átutalás hiánya miatti rendezvénytől való távolmaradást is - nem fogadunk el. Ebben az esetben is - mivel a lemondási határidőig nem érkezett hozzánk írásbeli lemondás - a teljes összeget ki kell fizetni.

Jelentkezés a rendezvényre

Személyes adatok
 • 1. személy adatai - x Eltávolítás
  Biztosan törli a személyt a listából? (A művelet nem visszavonható) Igen Nem
  Nem adott meg vezetéknevet!
  Nem adott meg keresztnevet!
  Nem adott meg e-mail címet!
  Helytelen email cím!
  Ön több résztvevőnél is ugyanazt az email címet adta meg!
  Nem adott meg telefonszámot!
  Nem adott meg cégnevet!
  A konferencia kitűzőn ez jelenik meg.
  Nem adott meg beosztást!

Honnan értesült a rendezvényről? (több válasz is megjelölhető a CTRL gomb lenyomásával)

Legalább egy opció kiválasztása kötelező!
Tovább
Díjak
FT + Áfa x 0 0 FT + Áfa
Több szálláshelyet foglalt le, mint ahány személy a konferenciára jelentkezik.
Kedvezmény lehetőségek
A kedvezmények nem vonhatók össze.
Vissza Tovább
Számlázási adatok
Nem adott meg fizetési módot!
Nem adott meg számlázási módot!
Nem adta meg a cég nevét!
Számlázási cím :
Nem adott meg irányítószámot!
Nem adott meg várost!
Nem adta meg a közterület nevét!
Nem adta meg a közterület jellegét!
Nem adott meg házszámot!
Levelezési cím :
Nem adott meg irányítószámot!
Nem adott meg várost!
Nem adta meg a közterület nevét!
Nem adta meg a közterület jellegét!
Nem adott meg házszámot!
Nem adott meg adószámot!
Kapcsolattartó :
Válasszon kapcsolattartót!
Nem adott meg email címet!
Helytelen email cím!
Nem adott meg vezetéknevet!
Nem adott meg keresztnevet!
Nem adott meg telefonszámot!
Vissza Tovább
Adatellenőrzés
Résztvevők adatai

Díjak

Számlázási adatok

Feltételek

A jelentkezési feltételeket és a lemondási feltételeket elfogadom.
A megadott adataim kezeléséhez hozzájárulok , az adatvédelmi és adatkezelési szabályzatban foglaltakat elfogadom.

Fogadja el a feltételeket!

Az általános szerződési feltételekben foglaltakat és a részvételi szabályokat elfogadom.

Fogadja el a feltételeket!

Hozzájárulok, hogy a rendezvény szponzorai ajánlataikkal megkeressenek.

A résztvevők tudomásul veszik, hogy a rendezvényen kép-, film- és hangfelvétel készül, amelyen a rendezvényen részt vevő személyek felismerhetők lehetnek. Az elkészült kép-, film- és hangfelvétel nyilvánosságra hozható és közzétehető bármely írott vagy elektronikus médiumban. A rendezvényen részt vevő személyek részvételükkel hozzájárulnak az előbbiek szerinti kép-, film vagy hangfelvétel elkészítéséhez és közzétételéhez továbbá tudomásul veszik, hogy mindezen felvételekkel kapcsolatban semmilyen követeléssel nem léphetnek fel sem a rendezőkkel, sem a felvétel készítőivel, sem annak jogos használóival szemben.Az "ELKÜLD ÉS FIZETÉS" gombra kattintás után a regisztráció lezárul, a böngészőjét átirányítjuk a Bank honlapjára, ahol végrehajthatja a fizetést. Kérjük, a tranzakció befejezése után NE ZÁRJA BE az ablakot, böngészőjét visszairányítjuk a Bank oldaláról a rendezvény honlapjára!
Vissza Elküld
Köszönjük jelentkezését!

A visszaigazolást és további információkat hamarosan elküldjük az Ön által megadott e-mail címre.
Vissza a főoldalra


Credit Management Group
Euler Hermes
Opten Informatikai Kft.
Commerzbank

Ilyen volt az év ingatlanos eseménye

2015. november 24-én immár tizenegyedik alkalommal rendeztük meg a hazai ingatlanpiac legfontosabb szakmai rendezvényét, a Portfolio Property Investment Forum konferenciát.... További videók...