Portfolio.hu Nyugdíjpénztári Klub - 2011. június 29.

2011.06.29

A Portfolio.hu Nyugdíjpénztári Klub a régi formában, de a környezet változásaira való tekintettel az önkéntes pénztári szektorra fókuszálva kíván továbbra is lehetőséget biztosítani a szakma képviselői számára, hogy hatékony formában vitathassák meg a kollégákkal és üzleti partnerekkel a szektor aktuális kérdéseit, kihívásait.

Tovább...

Portfolio.hu Nyugdíjpénztári Est - 2010. március 8.

2010.03.08

2010 márciusában újabb állomásához érkezik a Portfolio.hu nyugdíjpénztári szféra számára szervezett rendezvénysorozata, a Portfolio.hu Nyugdíjpénztári Estek. A rendezvény ezúttal felvezetőként szolgál a NYIKÁ-val partnerségben szervezett Portfolio.hu-NYIKA Nyugdíjkonferencia 2010 előtt, amelyen a Kerekasztal eredményei bemutatása mellett a nyugdíjpénztári szakma számára is kiemelt fontossággal bíró témák kerülnek terítékre.

Tovább...

Portfolio.hu Nyugdíjpénztári Est - 2009. november 11.

2009.11.11

A Portfolio.hu Nyugdíjpénztári Est soron következő eseményére 2009. november 11-én 16:30 órától kerül sor. Az Est során áttekintjük a Stabilitás Pénztárkonferencia főbb tanulságait, a szektor előtt álló kihívásokat, a befektetési kilátásokat, emellett szó lesz a magánnyugdíj-rendszer kilátásairól, az önkéntes pénztárak jövőjéről és a NYIKA eredményeiről is.

Tovább...

Portfolio.hu Nyugdíjpénztári Est - 2009. február 11.

2009.02.11

Miközben a nemzetközi gazdasági helyzet továbbra isbizonytalan, a nyugdíjpénztári ágazat fejlődése nem áll meg, a nyugdíjrendszer átalakítása pedig egyre sürgetőbbé válik. 2009 tehát az elmúlt évhez hasonlóan bőségesen ellátja szakmai kihívásokkal a pénztári szektor szereplőit.

Tovább...

Portfolio.hu Nyugdíjpénztári Est - 2008. szeptember 24.

2008.09.24

Szeptemberben folytatódik a Portfolio.hu által a nyugdíjpénztári szféra számára indított eseménysorozat. Az eddigi kiemelkedő figyelem és visszajelzések egyértelműen mutatják, hogy a Nyugdíjpénztári Estek a nyugdíjpénztárak számára releváns, időszerű kérdéseket járják körül. Az estek során a felvezető előadások után kiváló alkalom nyílik a szakmai tapasztalatcserére, a szféra közeli, illetve távolabbi jövőjét meghatározó tényezők megvitatására a kollégákkal és üzleti partnerekkel.

Tovább...

Portfolio.hu Nyugdíjpénztári Est - 2008. február 20.

2008.02.20

A pénztári szabályozás aktuális kérdéseiről Erdős Mihály, a PSZÁF főigazgató-helyettese tart előadást, míg Matits Ágnes, a Nyugdíj és Időskor Kerekasztal részéről a nyugdíjreformmal kapcsolatos munkáról számol be a résztvevőknek. A beszélgetésen meghívott előadónk mellett résztvesz Bilibók Botond, a Concorde Alapkezelő Zrt. vezérigazgatója és Gaál Attila, az Aon Pénztárszolgáltató vezérigazgatója.

Tovább...

Portfolio.hu Nyugdíjpénztári Est - 2007. október 17.

2007.10.17

Az öngondoskodás előtérbe kerülésével egyre nagyobb figyelem helyeződik a magánnyugdíjpénztári vagyonkezelésre, a portfóliókon elért hozamokra és azok ingadozására. A különböző vagyonkezelési technikák versenye, a szabályozási környezet változása a nyugdíjpénztári vagyon felelőseit is jelentős kihívások elé állítják, hogy a pénztártagok elvárásait a lehető leginkább képesek legyenek kielégíteni.

Tovább...

Portfolio.hu Nyugdíjpénztári Est - 2007. május 31.

2007.05.31

A nyugdíjpénztári reform és a pénztárak létrejötte óta eltelt idıszak alatt a pénztárivagyonkezelés jelentıs átalakuláson ment át, miközben szinte minden szereplı másképpen látjaaz ideális állapotot a jelenhez képest. Éppen ezért szükség van egy rendezvényre, ami exkluzívkörnyezetben biztosít lehetıséget a szakma szereplıi számára, hogy megvitassák avagyonkezeléssel kapcsolatos aktuális kérdéseket és tapasztalataikat.

Tovább...
Speceffect logo Speceffect logo Speceffect logo

Ilyen volt az év ingatlanos eseménye

2015. november 24-én immár tizenegyedik alkalommal rendeztük meg a hazai ingatlanpiac legfontosabb szakmai rendezvényét, a Portfolio Property Investment Forum konferenciát.... További videók...

Kelet-magyarországi Agrárfórum 2017 - Hajdúböszörmény