Az Erste Befektetési Zrt. tájékoztatása egyes hirdetményei módosításáról

2007. november 29. 15:52    
nyomtatás
 
Az Erste Befektetési Zrt. (1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26; tev. eng. szám: III/75.005-19/2002 BÉT és Deutsche Börse AG - tőzsdetag) hatályos Üzletszabályzata alapján közzéteszi, hogy a Társaság közösen az ERSTE Bank Hungary Nyrt-vel a Private Banking és Private Banking Plusz Hirdetményeit 2008. január 1-i hatállyal módosítja. A módosítás értelmében megváltoznak az említett hirdetmények hatálya alá tartozó Private Banking ügyfélstátusz/ügyfélkiszolgálás feltételek, továbbá a szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyes díjak és díjmértékek, betéti feltételek továbbá egyes szolgáltatási kondíciók.
A módosított hirdetmények az Erste Befektetési Zrt. székhelyén és az Erste Bank Hungary Nyrt. Private banking szolgáltatást nyújtó hálózati egységeiben 2007. december 3. napjától megtekinthetők. Kérjük, hogy a fent nevesített módosított hirdetményeket - saját érdekében - gondosan tanulmányozza át.


Erste Befektetési Zrt.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 
hirdetés
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium