2019.06.18. 08:59:10   


1. Mi a Portfólió Tőzsdei Információs Rendszer?

A Portfólió gazdasági újság tőzsdei információs rendszere real-time és 15 perccel késleltetett adatokat szolgáltat felhasználói részére. Az adatok a Budapesti Értéktőzsde mindhárom szekciójában kereskedett instrumentumokról (részvények, kötvények, derivatív termékek) tartalmaznak aktuális információkat, melyet a Portfolio.hu által készített egyéb statisztikák illetve ismertető anyagok (pl. piaci várakozásokat képviselő konszenzusok) egészítenek ki. Az oldal automatikusan 30 mp elteltével frissíti magát.

A Portfólió Tőzsdei Információs Rendszer lehetőséget ad a testreszabás segítségével egy Saját Képernyő beállítására, amelynek révén mindenki ki tudja választani azokat a termékeket (részvény, kötvény, derivatív termék) és paramétereket (például változás Ft-ban, változás %-ban, minimum árfolyam, maximum árfolyam, PE, stb.) amelyek érdeklik.

A szolgáltatás real-time adatokat nyújtó része díj fizetése ellenében történik, míg a 15 perccel késleltetett adatok ingyenesek. A real-time adatok a szolgáltatás bevezetéséhez kapcsolódóan ingyenes regisztrációt követően 2000. november 5-ig térítésmentesen is hozzáférhetők.

Amennyiben az itt leírtakon túl kérdése van a rendszerrel kapcsolatban, kérjük tegye fel a Portfólió Fórumban erre a célra nyitott témájában. Bármennyire is gondos tesztelés alá vetettük a rendszert, de a bevezetés időszakában természetesen maradhattak még hibák. Ha bármi hibát észlel, kérjük ossza meg velünk a portfolio@portfolio.hu email címen. Köszönjük!
© 2002 Portfólió - Impresszum - Médiaajánlat - Adatvédelem - Visszajelzés  


Indikatív árszámolás - A kereskedés nyitó/záró szakaszaiban, az egyensúlyi ár meghatározása előtt, ajánlatgyűjtési időszakban a rendszer kijelzi az aktuális ajánlatok alapján a lehetséges nyitó/záró árat.