Előfizetői tartalom

Az égig nőhet Magyarország legnagyobb beruházási programjának költsége

Portfolio
"Az építőipari árak mintegy harminc százalékkal emelkedtek, s ennek a folyamatnak nem tudjuk, hogy hol a vége", így az ország legnagyobb fejlesztési programjának, a Modern Városok Programnak az eddigi 3388 milliárd forintos indikatív keretösszege is tovább emelkedhet - jelezte a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős új tárca nélküli miniszterként Kósa Lajos a Hajdú Online-nak.

Kósa azzal indokolta, hogy október elején őt nevezte ki tárca nélküli miniszternek az államfő, hogy a Modern Városok Program (MVP) fejlesztéseivel érintett városvezetők jelezték a kormányfőnek: azt szeretnék, ha egyszemélyi felelőse lenne a részben uniós, részben magyar költségvetési forrásból megvalósuló hatalmas programnak. Eddig a program koordinációját végző...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés