Előfizetői tartalom

Az összes EU-támogatásunkat felfüggeszti Brüsszel?

Portfolio
Jövő héten Magyarországra érkeznek az Európai Bizottság auditorai, hogy durván megdrágult konkrét közbeszerzések mellett az egész közbeszerzési ellenőrzési rendszert is megvizsgálják. A 24.hu információi szerint azzal a forgatókönyvvel is számolni kell a vizsgálat során, hogy az összes uniós támogatás folyósítását felfüggesztheti az Európai Bizottság, ha az ellenőrzési rendszert nem találja rendben. Vannak egyéb problémák is, amelyek a rendszert jellemzik és közben az év végén emelkedő adósságráta veszélye is a radaron van.

UPDATE: Délután kiadott egy tájékoztatást a 24.hu cikke miatt a Miniszterelnökség, amelyhez további kiegészítéseket fűztünk saját információink alapján:Kapcsolódó cikkünk2017.11.14Veszélyben vannak az EU-pénzeink? - Reagált a MiniszterelnökségAz összes EU-támogatásra kiterjedhet a felfüggesztésA cikk szerint a 420 milliárd forintos víziközmű-tender kapcsán a brüsszeli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés