Előfizetői tartalom

Bréking! Megszületett a fontos döntés: megkapjuk a pénzt Brüsszelből!

A Portfolio megbízható információi szerint ma megszületett az elvi döntés Brüsszelben: kifizethetik azokat a fejlesztési számlákat Magyarországnak, amelyeket október végéig már kiküldtek a magyar hatóságok. Ez azt jelenti, hogy szilveszterig legalább kb. 330 milliárd forint bezúdulhat az államkasszába, sőt, ha decemberben további nagy tételben kiküldünk számlákat, a mai döntés alapján valószínűleg azokat is elég gyorsan kiutalják.

Fontos elvi döntés születettHétfői elemzésünkben már jeleztük, hogy a következő két hétben születik meg az elvi döntés Brüsszelben, hogy kifizethetik-e a már kiküldött regionális fejlesztési számlákat, vagy sem (utóbbi esetben a kifizetés megszakítása esetleg az összes támogatásunk felfüggesztésének rémével is fenyegetett volna).Kapcsolódó cikkünk2017.11.20Borul...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés