Előfizetői tartalom

Elvennék a finnek az EU-pénzünket - Kövér szerint problémamentesek a kapcsolataink

MTI
|
Portfolio
A menekültügyi terhekben való részvételhez kötné a 2020 utáni EU-támogatások kifizetését a finn pénzügyminiszter és ezeket az üzeneteket többek között Magyarországnak szánta a ma megjelent interjúban. Az időzítés talán nem véletlen: Kövér László házelnök éppen ma látogatott Helsinkibe és az MTI-n megjelent közlemény szerint problémamentesnek és gazdagnak titulálta a magyar-finn kapcsolatokat. Közben ez is lényeges magyar hír a magyar külkapcsolatok terén:

Kapcsolódó cikkünk2017.05.11Elkezdenék betölteni az atombombát Magyarország ellen BrüsszelbenErős üzenetek Magyarországnak isHa akarjuk az EU-t és azt, hogy fair legyen a finanszírozása, akkor meg kell tudnunk beszélni ezt (a menekültválság terheinek elosztását - a szerk.). Az a célunk, hogy mindenki közösen legyen felelős (a tehermegosztásért - a szerk.). Ha nem, akkor ne...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés