Előfizetői tartalom

EU-s hitelt, vagy kombinált hitelt kértél? - Sok szabályt átírnak

Portfolio
Számos helyen átírták az Európai Uniós forrásból finanszírozott önálló és kombinált hitelprogramok eljárásrendi szabályait, amelyről egy tájékoztató közleményt is kiadtak a hivatalos uniós pályázati oldalon. A módosított eljárásrend jövő csütörtökön, azaz február 15-én lép hatályba és a folyamatban lévő ügyekre is alkalmazni kell az alábbi kifejtett keretek mentén.

A közlemény pontokba szedte, hogy a hitellel és kombinált hitellel kapcsolatos uniós pályázatok alapvető dokumentumában, az eljárásrendben, milyen változások történnek: önkormányzati tulajdonban lévő telek esetén a pótfedezetre vonatkozó előírás módosításra került a fedezeti elvárások módosítása miatt; idegen vagy részben idegen tulajdonban álló ingatlanon történő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés