Előfizetői tartalom

Feleződő EU-pénzekre készül 2020 után a kormány? - Kiderült egy szerződés

Portfolio
A magyar kormány idén nyáron három másik mellett a "2020 után feleződő uniós támogatások" témájában is tanácsadási szerződést kötött a Rotschild bankház német társelnökével, aki a magángépén fuvarozta tavaly az EU jelenlegi költségvetési biztosát - tudta meg a HírTv közérdekű adatigényléssel. Ez azt tükrözi, hogy a kormány egy meglehetősen pesszimista forgatókönyvre is készül a 2020 utáni EU-pénzek területén.

Négy szerződés, jövő tavaszi lejárattalA tv birtokába került négy szerződést idén nyáron írták alá az oroszok legismertebb lobbistájaként számon tartott Klaus Mangolddal, 2018 áprilisi és májusi lejárattal. A szerződések megbízási összege több mint félmillió euró, azaz közel 160 millió forint, de kifizetések a Miniszterelnökség szerint még nem történtek. Mindez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés