Előfizetői tartalom

Három EU-s programunk is veszélyben lehet

Portfolio
Nem célja az Európai Bizottságnak, hogy a magyarországi uniós forrásfelhasználás problémái miatt horizontálisan, minden Operatív Programot érintően felfüggessze a pénzkifizetést, de míg a magyar kormány legvalószínűbb forgatókönyvként két uniós Operatív Program felfüggesztésével számol, addig a 24.hu brüsszeli forrása szerint három programunk van veszélyben. A Portfolio több forrásból származó információi szerint teljes Operatív Programok helyett inkább azok bizonyos alprogramjai lehetnek veszélyben, másrészt a magyar kormány éppen ezekben a napokban hozhat fontos döntéseket, és ezeket írásban Brüsszelbe kiküldve a brüsszeli pénzkifizetések is megindulhatnak, illetve felgyorsulhatnak.

A 24.hu cikkének lényege a Portfolio saját kiegészítéseivel Bár a Közbeszerzési Felügyeleti Főosztály (KFF) hármas, azaz rossz értékelési besorolást kapott egy brüsszeli auditvizsgálaton, ez alapján mégsem valószínű, hogy horizontális, az összes Operatív Programunkra kiterjedő pénzfelfüggesztés következik be, ez nem célja az Európai Bizottságnak is. Ezt a Portfolio...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés