Előfizetői tartalom

Hatalmas összegű támogatás kap Szekszárd is

MTI
|
Portfolio
Modern és a fiatalok számára is vonzó város lehet Szekszárd a kormánytól kapott támogatás által - jegyezte meg Ács Rezső szekszárdi polgármester az Orbán Viktor kormányfővel tartott közös sajtótájékoztatón. A kijelentés érthető, ha tudjuk, hogy több mint 33 milliárd forint értékű fejlesztés valósulhat meg annak a megállapodásnak az értelmében, amelyet ma írt alá a két politikai vezető a Modern városok program részeként. Ennek keretében három milliárd forintot fordíthatnak a borvidék és a város közútjainak felújítására, illetve két milliárdot egy új szakképző centrum létesítésére. Ezeken felül egy 25 vagy 50 méteres sportuszoda, rekreációs csarnok és két küzdőteres sportcsarnok is épülhet a városban.

Uniós Források 2016 A fő gazdaságfejlesztési prioritásoktól és az uniós pályázatok menetrendjéről, az üzleti lehetőségekről részletesen szó lesz a Portfolio 10-én sorra kerülő Uniós Források 2016 című konferenciáján. További részletek: Információ és jelentkezés A kormányfő a Szekszárdon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés