Előfizetői tartalom

Irdatlan brüsszeli bürokrácia gátolja az EU-s milliárdok gyors felhasználását

Portfolio
Sokszáz oldalas fejlesztési terveket küldenek el az Európai Bizottságnak a tagállamok amiatt, mert túlzottan komplex és nem a mérhető eredményekre fókuszál az EU vidékfejlesztési stratégiája, de ezeket rengeteg idő elbírálni, így nagyon lassan indultak csak el ezek a fejlesztési tervek - állapította meg kedden közzétett kritikus jelentésében az Európai Számvevőszék.

Irdatlan papírmunka lassítja a végrehajtástAz EurActive által összefoglalt anyag szerint a számvevők 10 vidékfejlesztési Operatív Programot vizsgáltak meg részletesen, hogy megfelelően fókuszálnak-e az eredményességre, illetve alkalmasak-e arra, hogy valóban a jó minőségű projektek támogatásához járuljanak hozzá. Aztán mindezeket összevetették az előző uniós ciklus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés