Előfizetői tartalom

Kapjuk vissza végre az országunkat! - Csúfosan áll a gigantikus kísérlet

Amint kilépünk az EU-ból, visszakapjuk az országunkat, heti 350 millió fontot irányítunk át az uniós költségvetés helyett az egészségügybe és korlátozzuk a bevándorlást - ezek voltak a Brexit-kampány fő üzenetei. A napra pontosan egy éve elindított brit kilépési folyamat félidejére azonban egészen máshova, sokkal hátrányosabb helyzetbe vergődött el a brit kormány jórészt amiatt, mert a 27 másik uniós tagállamot eddig vasfegyelemmel egységben tartotta a német-francia tengely. Ha ez a meglepő összefogás kitart, nagyon valószínű, hogy a britek tényleg hátrányosabb helyzetbe keverednek a kilépéssel az EU-tagsághoz képest. A bűvös kifejezésről persze sosem szabad megfeledkezni: semmi sem dőlt még el, amíg minden kérdésről meg nem állapodnak a felek.

Kapcsolódó cikkünk2018.03.29Theresa May még hisz a csodában2018.03.29Zseniális öngól a Brexit-párti napilaptól - Ennél rosszabb címlapképet nem lehetett volna választaniZavaros népszavazás után, parlamenti döntés előttEgy éve, 2017. március 29-én személyes kézbesítéssel vitték el Brüsszelbe azt a levelet, amellyel az Egyesült Királyság a 2016 nyári népszavazás eredménye...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés