Előfizetői tartalom

Lázár hétfőn Brüsszelben az EU-pénzek jövőjéről beszél

Portfolio
Jövő hétfőn és kedden Brüsszelben rendezik meg azt a csúcskonferenciát, amelyen azt járják körbe, hogy hogyan alakítsák ki a 2020 utáni új uniós költségvetés kereteit, hogy aztán februárban informálisan már az EU állam- és kormányfői is átbeszélhessék ezt, májusban pedig kijöjjön első hivatalos javaslatával az Európai Bizottság. A konferencia programjában egy-egy panelbeszélgetés keretében Lázár Jánosnak, a Miniszterelnökség vezetőjének és Takács Szabolcsnak, a tárca európai uniós ügyekért felelős államtitkárának a nevét is látjuk. Az eseményt élőben lehet majd követni az interneten.

Ma jelentette be az uniós költségvetésért felelős biztos Günter Öttinger, hogy jövő hétfő-kedden az Európai Bizottság egyik főépületében rendezik meg az EU következő keretköltségvetéséről szóló csúcskonferenciát, amelyet Jean-Claude Juncker bizottsági elnök nyit meg délután 3 órakor. Ezután a program szerint Öttinger, a német külügyminiszter, illetve az Eurócsoport...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés