Előfizetői tartalom

Már a háromnegyedét lekötötték a Komárom-Esztergom megyei EU-s keretnek

MTI
|
Portfolio
Az elsőkörös pályázati döntéshozatalban már 16,5 milliárd forintnyi pályázati forrás felhasználásáról döntés született, ma pedig arról tartott sajtótájékoztatót a Komárom-Esztergom megyei önkormányzat elnöke, hogy egy újabb döntési körben ezúttal 2,3 milliárd forintnyi projektről született támogató határozat. Ez azt jelenti, hogy a megyének járó 26 milliárd forintos Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretből már 72%-ra döntés született, pontosabban a projektek megvalósítása mellett a megyei önkormányzat politikai elkötelezettséget is felvállalt, amelyre egy jogszabály kötelezi a települések vezetését.

Kapcsolódó cikkünk2017.03.25Falhoz szorítja a kormány az EU-pénzre váró önkormányzatokat (2.)Popovics György (Fidesz-KDNP) az MTI tudósítása szerint a mai sajtótájékoztatón kiemelte, hogy a TOP elsőkörös pályázatai keretében 17,2 milliárd forint fordítható beruházásokra, az összegből 16,5 milliárd forint pályázati forrás felhasználásáról már pozitív döntés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés