Előfizetői tartalom

Váratlan figyelmeztetést adott ki Magyarországról a Moody's

Portfolio
Hitelminősítői döntést nem hozott, hiszen az nem szerepelt a naptárban, de mégis lényeges üzeneteket fogalmazott meg Magyarország kapcsán csütörtök késő este váratlanul megjelent éves felülvizsgálati anyagában a Moody's Investors Service. Éppen ma reggeli elemzésünkben jegyeztük meg, hogy a Moody's-tól idén még elemzést sem kaptunk, de ez most megérkezett.

Nem szépek a hosszabb távú növekedési kilátásokA Moody's úgy látja: a diverzifikált gazdaságszerkezet és a csökkenő külső pénzügyi sérülékenység támogatja a magyar hitelminősítést, miközben a magas államadósság továbbra is korlátozza a Baa3 besorolású adósság javítását (amelynek kilátása stabil). Nem nagy újdonság az sem, hogy a hitelminősítő szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés