Előfizetői tartalom

K+F forráselosztások változtatását javasolja Parragh

Portfolio
A 2014-2020-as fejlesztési időszak uniós pályázati kiírásai ugyan lassabban jelennek meg, mint kellene, de ugyanakkor a tartalmukat tekintve tükrözik a gazdaság elvárásait - mondta Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke. A kormány és a gazdasági szereplők közötti egyeztetést pozitívan látja az elnök. Az MKIK véleménye szerint, az ország innovációs potenciáljához képest a forrásokat nem kellő hatékonysággal használják.

Uniós Források 2016 Uniós pályázati lehetőségekről részletesen lesz szó a Portfolio március 10.-i Uniós Források 2016 című konferenciáján. További részletek: Információ és jelentkezés Az MKIK elnöke úgy értékelteaz új fejlesztési ciklus pályázati kiírásait, hogy valóban gazdaságközeli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés